Благодаря, че ме мислите момичета, страхотни сте
Като цяло не искам да се хваля много, но май се чувствам една идея по-добре. Лекарката каза, че ще отнеме 5 дни да се излекувам, а днес е едва втория откакто пия тези лекарства. Това, което ме притеснява сега е че нямам никакъв апетит и имам много киселини и болки в хранопровода от тях. Почти не съм яла нищо, за 3 дни съм свалила 2 килограма
Страх ме е за бебето, надявам се да си набавя необходимите вещества, а аз дано скоро си възстановя апетита.
Афродита, специално за
биопарокса лекарката каза, че антибиотика действа локално на горните дихателни пътища и гърлото и нищо от него не достига до бебето и плацентата. А хапчетата за гърло
Фариностим са хранителна добавка и подпомагали имунната защита на устната кухина и гърлото и съм щяла да забравя за настинки и вируси в следващата година. Подходящи са за профилактика в грипния сезон.
Хриси73, надявам се диагнозата на др. Мазнейкова да е поредната погрешна, а дори да е вярна стискам силно палци всичко да отшуми и на термин да се радвате на здраво бебче
Kerita, Rositka13, много малко ви остана до края и предполагам, че напрежението и хормоните си казват думата. Поплачете и си излейте мъката и притеснението на нас, нали за това сме тук
Пожелавам ви бързо раждане!
white_rose, Добре дошла в най-хубавата тема! Пожелавам ти лека бременност до термин и здраво бебче на финала!