Здравейте момичета! Нямах компютър няколко дни и не съм писала, но пък ви четях редовно (логвах се през телевизора, но то пък от там е такава мъка...)
Честито на новите момичета в темата и на тези, които са разбрали пола
Някой беше писал, че само тя си знае пола, защото таткото не иска да го знае. Е, и при мен е така...нашият татко толкова го е страх от нови проблеми, че го интересува само бебето да се роди живо и здраво. И аз това искам, разбира се, но сега като ме питат какво ще е бебето, аз мълча и вдигам рамене
Само пред дъщеричката ми как ще устоя да опазя тайната не знам, тя всеки ден ме пита и е решила другия път да дойде и сама да попита доктора
А бебето вече толкова силно ме рита, че понякога подскачам и викам
Туци, и аз съм с мигрена от години, но сега положението е още по-зле. Гледам още като усетя и най-малката болка да пия кафе и да полегна на тъмно и тихо, ако не помогне пия парацетамол. Но за съжаление често мигрената се обостря и тогава ми помага течен аналгин. Док каза, че може в краен случай, а и в болница като лежах за болката ми даваха течен аналгин. Оправяй се бързо и дано по-рядко се проявява, че е много неприятно.
Лелее, отплеснах се...