Бубулина,не съм ходила на БХС,защото четох,че се компрометират резултатите при близнаци. Но ще отида на ФМ тази седмица.Освен това съм и на преглед за регистриране така че и там ще питам....
Прощавай миличка, аз не видях, че си бременна с близнаци
/желая ти спокойна и успешна бременност, и раждане най-близо до термин/. Да, чувала съм, че нещата са по-различни при многоплодна бременност /за БХС става въпрос/, но дали така стои въпроса и с нухалната транслуценция?
Все пак, ако серумния резултат се компрометира от обща плацента, да речем, нали нухалните гънки са различни за всяко бебе?
malkoto_dqvolche потресена съм, казвам ти честно!
Хайде, да речем, че в общия случай са прави и наистина природата си знае работата.../макар, че не виждам какво природно има в това, 2 месеца да носиш мъртъв плод
/, но ти си имала предходна обремененост. Аз също преди тази си бременност имах един късен спонтанен аборт и много добре разбирам какво преживяваш!! Също, ако това те успокоява, зацапвах на 2-3 пъти в началото /кафеникаво!!!/, но след всяко бягах на преглед, не знам, как бих оцеляла в неведение иначе??! Егати развитата държава, сигурно и ще те пратят да раждаш вкъщи, щото е природно...
Желая ти от все сърце, всичко да е наред с теб и бебчето/та ти, да изживееш що годе /колкото е възможно/ спокойна бременност и лятото да прегръщаш дългочаканото си съкровище/а