0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 84
« Отговор #120 -: Ноември 27, 2012, 18:20:27 pm »
Паниката е по повод много ниските стойности на кръвното :wink:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #121 -: Ноември 28, 2012, 12:51:23 pm »
Благодаря момичета :)
bubkata, как е плешката днес? Аз след като преспах се чувствам малко по-добре, но все още ме наболява. Предполагам, че до два-три дни болката ще отшуми сама.
afrodita279, давам го за зет, нямаш проблеми  :wink: но таткото знае ли какви планове кроиш за момичетата? Нашият татко преди да разбере пола каза, че ако имаме момиче ще спи в нашата стая до 40тата си годишнина  и на въпроса ми дали няма да я пуска на разходки с гаджета каза, че терасата ни била достатъчно голяма - да се разхождали там  :lol:

« Отговор #122 -: Ноември 28, 2012, 13:54:17 pm »
Хахаха...е по-добре ние да им изберем гаджетата,отколкото те сами :D Не знам как ще ги опазва, да си му прави сметката и да не е правил момичета- то неговата цяла рода е покъртена, те нямат нито едно родено момиче поне до 9-то коляно...на тях имената се предават от дядовците на внуцитеот години насам,защото не е имало случай на женско :lol:
« Отговор #123 -: Ноември 29, 2012, 10:11:54 am »
Здравейте момичета! Ето и първото ми питане, ако на някой се е случвало, моля да сподели. От снощи имам постоянни болки ниско в корема, които наподобяват менструалните болки, но не усещам стягане на корема. Това дали е проблем  :ask:
Преди около месец лежах в болница с контракции, но тогава ме болеше корема по средата и си имах сериозно стягане, а сега не е същото. Какво мислите?

« Отговор #124 -: Ноември 29, 2012, 10:45:55 am »
Аз мисля,че може и да са контракции-най-добре звъни на лекаря си,лягай и почивай и пий но шпа.Мен така ми казаха да правя,ако ги усетя.(е,освен ако не са много силни)
*
« Отговор #125 -: Ноември 29, 2012, 12:00:35 pm »
Днес бях на консултация. Всичко е наред бебчо, има сърдечна дейност и е порастнал от последния път :-)
Лека бременност на всички

« Отговор #126 -: Ноември 29, 2012, 12:12:59 pm »
desita_r в 17 седмица имах същите болки - ниско долу, наподобяващи менструалните. В същия ден отидох на лекар и АГ-то ми каза, че това са контракции. Изписа ми магнерот - до тогава не го пиех. Подкрепям afrodita279 и смятам, че първо трябва да се чуеш с твоя лекар.

Иванита браво на вас :) Все така да растете. Всеки път когато аз чуя сърчицето на моето слънчице, направо се разтапям :)

« Отговор #127 -: Ноември 29, 2012, 12:35:07 pm »
desita_r, и аз съм на мнение, че трябва да се консултираш с лекар.
ivanita, честито ви сърчице  :heartbeat: Все така да продължавате!
afrodita279, ами значи таткото да му мисли :) А пък в нашата рода сме все момичета, нашето ще е първото момче  :D

« Отговор #128 -: Ноември 29, 2012, 14:37:37 pm »
Aз да се похваля, вчера за пръв път си видах личицето на бебето. Досега винаги успяваше да се скрие с ръка, крак или най-често с двете. Вчера обаче му направиха хубави снимчици. Много хубаво се почувствах. Засега всичко изглежда наред, вече е 1,500 кг., а и д-р Колева е оптимист относно износването докрай, което ме кара и аз да се чувствам спокойна. ще направим и трета фетална морфология в 31 седмица и после след 34 всяка седмица запис на тонове.
<br />[link=http:
« Отговор #129 -: Ноември 29, 2012, 15:21:58 pm »
Да, обадих се на лекаря ми и той поиска веднага да ме види. Е, току-що се връщам от болницата, отново съм с контракции и започвам пак с Диаспорал и но-шпа в по-големи дози (бях започнала да намалявам постепенно дозите с тенденция за спиране, но...). Освен това повече почивка и много вода. Иначе бебчо е добре, расте и шийката ми е "цяла" каквото и да значи това  osi_10
ivanita, meshko106, това са прекрасни моменти  :D
Благодаря ви момичета за отговорите!

« Отговор #130 -: Ноември 29, 2012, 16:14:12 pm »
Здравейте момичета!Не пишех много често тук, но ви четях всеки ден.
Сега влизам ,за да се похваля ,че на 23.11 се роди нашата дългоочаквана принцеса Михаела.Няма по щастлива от мен.Толкова се притеснявах за раждането , но вече като е минало все едно не е било.Секциото ми беше планирано за 26.11 , но родих по спешност т.к. ми изтекоха водите.Като цяло се получи много добре , че бебка сама си избра датата , а и аз щях да треперя още два дни вкъщи.Това е засега от мен!Стискам палци на всички бъдещи мамчета!!!
*
« Отговор #131 -: Ноември 29, 2012, 16:30:42 pm »
Miraxi, да ви е жива и здрава момата! Бързо възстановяване на теб!

Поли, много ми хареса какво е казал бъдещия татко.  :lol:
« Отговор #132 -: Ноември 29, 2012, 17:05:45 pm »
miraxi, честито! Да ви е жива и здрава Михаела!

Иначе бебчо е добре, расте и шийката ми е "цяла" каквото и да значи това  osi_10
desita_r, това за шийката е много добре, означава, че не е скъсена  :D.

meshko106, браво за хубавите новини! На кого прилича бебчо?  :D

Аз вчера бях на последен преглед в клиниката при д-р Сигридов. Бебчо още не се е обърнал, та по този повод имам и дата за секцио. До тогава има време и нищо не се знае, затова съм си приготвила и багажа за болницата. Иначе ми е много притеснено, паниката започва да ме обзема  :?.
« Последна редакция: Ноември 29, 2012, 17:08:47 pm от Врабчо »
« Отговор #133 -: Ноември 29, 2012, 17:29:39 pm »
miraxi честито. Да ви е жива и здрава малката Михаела и много, много да ви радва:)
desita_r радвам, че бебчо е добре. И аз като теб бях на диаспорал, но после док. ми го смени с магнерот. Почивай си и всичко ще бъде наред :)
Врабчо желая ти спокойни дни до датата за секцио и бързо възстановяване :)

Да се отчета и аз :)
Днес бях на преглед при АГ-то и бебчо е много добре. Вече сме цели 450 грама :) Така хубаво го видях малкото съкровище, че сега в къщи не мога място да си намеря :)

Спокойна вечер на всички.

« Отговор #134 -: Ноември 29, 2012, 17:44:16 pm »
Да се отчета и аз :)
Днес бях на преглед при АГ-то и бебчо е много добре. Вече сме цели 450 грама :) Така хубаво го видях малкото съкровище, че сега в къщи не мога място да си намеря :)
Много приятни моменти са това  :D.
Благодаря за пожеланията!
« Отговор #135 -: Ноември 29, 2012, 19:30:59 pm »
Честито и от мен!Да са живи и здрави всички бебчета!А на очакващите майчета леко и безпроблемно раждане!
Разбрах, че новата болница ще има родилно и много добре оборудвано неонатологично отделение.Някои от вас ще успеят да се "възползват" докрай от невероятните лекари на клиника"Надежда".ще ми се и аз да родя там Бебо, но незнам дали ще удържа положението  :D до момента в който всичко ще е готово за прием на родилки и бебчета.Някой от вас знае ли от коя дата ще има прегледи при д-р Сигридов и д-р Михова на новото място?
« Отговор #136 -: Ноември 29, 2012, 19:51:42 pm »
Miraxi, честито и от мен. Пожелавам ви цялото щастие на земята да ви се стовари върху главата  :D

[161551.gif[/img][/url]
*
« Отговор #137 -: Ноември 29, 2012, 20:11:25 pm »
Kotich, доколкото знам д-р Сигридов ще преглежда в новата клиника от 8 януари.

Аз сега се връщам от тонове при д-р Велев. Младежът и девойката са ОК. Определихме нова дата за секциото - 14 декември. Другата седмица докторът ще ми разясни подробностите.
Новата ни спалня е почти завършена. Остава да ни доставят матрака и рамката. Сори за спама, ама много красиво стана!

« Отговор #138 -: Ноември 29, 2012, 21:22:33 pm »
Боги, значи другата седмица сме на генерална репетиция в Шейново  :lol: И аз във вторник ще ходя на изследвания и разяснения  :D!
Честита ви спалня! С много приятни емоции да си я ползвате  :wink:
*
« Отговор #139 -: Ноември 29, 2012, 21:49:28 pm »
meshko106, много сте пухенки :wink: ние миналата седмица на същата възраст бяхме 1,210кг :?

miraxi, честито ви розово щастие! Да расте здравичка и усмихната малката Михаела.

Пиленце, дишай :P Остава само още едно хълмче за изкачване до заветната прегръдка. Каква дата ти определиха за секцио или ще е изненада? :wink:

...Аз сега се връщам от тонове при д-р Велев. Младежът и девойката са ОК. Определихме нова дата за секциото - 14 декември...
Новата ни спалня е почти завършена. Остава да ни доставят матрака и рамката. Сори за спама, ама много красиво стана!
Боги, браво и браво!
Ние тепърва започваме, дори още ключовете не сме взели за новия апартамент. Дано бебенце изчака с появата до догодина.

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho