0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Форумски номинации 2012 - номинираме участници!
« Отговор #20 -: Ноември 18, 2012, 19:05:49 pm »
1. „Форумски Балзак” –номинация за най-дълги, изобилни и напоителни публикации. -Jbrul, Елена Б, Чндра

2. "Майстор на късия разказ" - номинация за кратки, ясни и много на място постове. - Джам, СтефиЗ, Мини

3. „Специалист по всичко" – да отличим онези съфорумци, които се изказват често и със самочувствие по теми от всякакво естество. -

4. "Таралеж в гащите" – номинирайте онези, които все успяват да разпалят темите. - Боби

5. „Миротворецът” – номинации за най-умерен, спокоен и толерантен потребител. - Мишето, Сигнус и СтефиЗ

6. "На ползу народу"  - за оказана истинска помощ по въпросите на останалите потребители, номинирайте онзи, който ви е бил най-полезен през миналата година - тук разбира се Мели, Бърди и Ваня Савова

7. „Тихата стъпка” – номинация за мълчаливи, но постоянно навъртащи се потребители

8. „Война на световете” - най-гореша тема на годината- Безхаберните родители

9. „Бисер на годината” – отличете хитовите попадения на вашите съфорумци

10. „Мама Божка” - номинации за мами - добри и лоши, изтрещели и оцелели, мрънкащи и дрънкащи, перчещи се и засрамени, образоващи, необразоващи, хранещи, кърмещи, забравящи и възпитаващи. Тук с най-най добри чувства, ако съм разбрала правилно номинацията, номинирам Мармотче и Мишанта Дано някой ден имам тяхното спокойствие  :D

11. „Бремелинка с пелеринка” – заглавието казва всичко :)

12. „Черешката на тортата” – за най-култовия майстор на сладкиши и торти - Валерия и Мини /дано не бъркам първия ник, защото само веднъж съм разглеждала темата/

13. „Облачно с кюфтета” – номинации за най-успешните участници в темите „Какво ще готвим тази вечер”

14. „Домашно духче” – номинирайте домашни майстори, хоби-любители, умятни и опрятни домакини, цветарки и градинарки - тук номинирам Мини, заради всичките дини, които носи под една мишница :wink:

15. "Минало незабравимо" - припомнете ни имена на хора, минали през тези форуми, за които си спомняте и бихте искали да видите отново тук - Marie

---------------------
Имате 3 дни за номиниране на кандидатури за 15-те категории.

След изтичане на срока, започва финалната фаза на годишните номинации - битката за победител във всяка от категориите!

« Последна редакция: Ноември 18, 2012, 19:25:04 pm от к(Р)оки »
*
« Отговор #21 -: Ноември 18, 2012, 19:27:48 pm »
"Майстор на късия разказ" - моя милост

"На ползу народу" - denis, Мели,д-р Бърди

„Облачно с кюфтета” - mini,mishanta, denis,

"Минало незабравимо" - Marie, лили, Danidan, shushy, silwi25

„Специалист по всичко" - моя милост
*
« Отговор #22 -: Ноември 18, 2012, 20:31:05 pm »
Хайде и аз в кюпа да номинирам  :D, макар, че не всички теми следя  :oops:! :)

1. „Форумски Балзак” –Jbrul
2. "Майстор на късия разказ" - Джам, Мини
3. „Специалист по всичко" – Bobbie
4. "Таралеж в гащите" – Bobbi, Elena B
5. „Миротворецът” – mishanta и Stefi Z
6. "На ползу народу"  -  Мели и Birdie
7. „Тихата стъпка” –
8. „Война на световете” -  Безхаберните родители
9. „Бисер на годината” –
10. „Мама Божка” -
11. „Бремелинка с пелеринка” –
12. „Черешката на тортата” – Мини и Валерия
13. „Облачно с кюфтета” – Мини, Мишанта, Душка и Стоека71
14. „Домашно духче” – Мини и Мишанта
15. "Минало незабравимо" - Анмар,Бясна луноходка, Фибо, Марина 75

*
« Отговор #23 -: Ноември 18, 2012, 21:41:24 pm »
Номинирам само в положителния смисъл на думата :)

„Форумски Балзак” – Jbrul, Chandra
"Майстор на късия разказ" – jam, цигу,
„Специалист по всичко" – jam, mini, mimi26, Jbrul
„Миротворецът” – StefiZ, marmotche, mishanta
"На ползу народу" - всички, които се разпознаят в кадър или зад кадър в тези албуми и д-р Бърди
„Черешката на тортата” – mini
„Облачно с кюфтета” – mini, StefiZ
"Минало незабравимо" – Wildberry, miroslava, Вени*, wa_wa, Freshbreeze, Rommi, Marie, oganche, morkovhce, mims  и други
« Последна редакция: Ноември 18, 2012, 22:35:21 pm от cygnus »
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #24 -: Ноември 19, 2012, 06:39:08 am »
Луд умора няма, нито спирачки -
няма да конкретизирам в колко станах за да пусна номинациите,
защото вчера на три пъти опитите ми биваха осуетявани.
 :wave:

1. „Форумски Балзак” –номинация за най-дълги, изобилни и напоителни публикации.
Jbrul, Chandra, sixsens

2. "Майстор на късия разказ" - номинация за кратки, ясни и много на място постове.
jam, цигу

3. „Специалист по всичко" – да отличим онези съфорумци, които се изказват често и със самочувствие по теми от всякакво естество.
Bobbie

4. "Таралеж в гащите" – номинирайте онези, които все успяват да разпалят темите.
Кисела2000 - за всички метаморфози през годините.

5. „Миротворецът” – номинации за най-умерен, спокоен и толерантен потребител.
StefiZ, marmotche, blue_sky, cygnus, deep  

6. "На ползу народу"  - за оказана истинска помощ по въпросите на останалите потребители, номинирайте онзи,
който ви е бил най-полезен през миналата година.
Мели, Бърди и Ваня Савова и групата най-активни и неуморни Дами и Кавалери от "Зачатие"

7. „Тихата стъпка” – номинация за мълчаливи, но постоянно навъртащи се потребители
Елфи, Lemon, elle22

8. „Война на световете” - най-гореша тема на годината
Двете серии на Моториката

9. „Бисер на годината” – отличете хитовите попадения на вашите съфорумци
9.1 за мен безспорен бисер за тази година си остава идеята и реализацията на
Пътешествията на врабеца Рошко

9.2 Моника на Лидето, Марти на Джам, Преси и Стефи на Мини и Никола на Фуси-
номинирам тези хлапета с ясното съзнание, че 50% от основанията ми
се дължат на таланта на майките им да представят техните бисери
по-един неповторим начин

10. „Мама Божка” - номинации за мами - добри и лоши, изтрещели и оцелели,
мрънкащи и дрънкащи, перчещи се и засрамени, образоващи,
необразоващи, хранещи, кърмещи, забравящи и възпитаващи. -
- тук ако започна да изброявам... :lol: ще се получи един дълъг списък,
който ще завърша със себе си, затова ще направя една обща номинация
с пожелание да има последователност и приемственост...ДАНО!
Много сме, силни сме!

11. „Бремелинка с пелеринка” –  заглавието казва всичко Smile
Змимка

12. „Черешката на тортата” – за най-култовия майстор на сладкиши и торти
валерия, mini, iv_z, pimi

13. „Облачно с кюфтета” – номинации за най-успешните участници в темите „Какво ще готвим тази вечер”
mini, StefiZ, du6ka, stoeka71, denis

14. „Домашно духче” – номинирайте домашни майстори, хоби-любители,
умятни и опрятни домакини, цветарки и градинарки
mini, mimi26, Eли : )

15. "Минало незабравимо" - припомнете ни имена на хора, минали през тези форуми,
за които си спомняте и бихте искали да видите отново тук
Marie, Diva Roza, Nina, Freshbreeze, Rommi, oganche, Osiana, лили и много, много други

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #25 -: Ноември 19, 2012, 08:49:55 am »
1. „Форумски Балзак” –Jbrul, DivaRosa.
2. "Майстор на късия разказ" - jam,Mini.
3. „Специалист по всичко" – Bobbie, ElenaB.
4. "Таралеж в гащите" – Bobbie, ElenaB.
5. „Миротворецът” – StefiZ, marmotche, blue_sky, mishanta.
6. "На ползу народу"  - D-r Birdie, Д-р Мели.
7. „Тихата стъпка” – Елфи
8. „Война на световете” - Моториката
9. „Бисер на годината” – направо номинирам темата за бисерите на децата
10. „Мама Божка” - Jam, Мармотче - примери са ми е за рационално възпитание, Мини и Мишанта - творческо, Стефи - и в двете ми категории  :D , а Bobbie, ElenaB - моите абсолютни противоположности за методите ми на отглеждане на деца.
11. „Бремелинка с пелеринка” –
12. „Черешката на тортата” – Майсторките от тортената тема: Мини, Валерия, Пими
13. „Облачно с кюфтета” – Мини, Мишанта
14. „Домашно духче” – Ели :)
15. "Минало незабравимо" - слънчице (или както я знаят доста от потребителите - шрауса :) )
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #26 -: Ноември 19, 2012, 11:27:39 am »
1. „Форумски Балзак”: JBrul е моят фаворит. има и други опитни състезатели в тази категория, но Балзак е един!

2. "Майстор на късия разказ": Елфи, ollivia, Pesheck

3. "Специалист по всичко": Bobbie.

4. "Таралеж в гащите": kisela_2000, jam

5. "Миротворецът": cygnus, StefiZ

6. "На ползу народу": Birdie, Мели и колективна номинация за сдружение "Зачатие"

7. "Тихата стъпка": lemon, rumyanau, TEDI 81

8. "Война на световете": Докога ще толерираме безхаберните "родители"?
(http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=44201.0)

9. "Бисер на годината": Бисерите на нашите деца (http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=48507.0)

10. "Мама Божка": White, mimi26, marmotche, mishanta и колективна номинация за всички майки от седмичната тема - защото няма по-майка от зачатската майка, сайтът ще изчезне, зачатските майки - не!  :lol:

11. „Бремелинка с пелеринка”: Змимка

12. "Черешката на тортата": valeria

13. "Облачно с кюфтета": mini, stoeka71, denis

14. "Домашно духче": lidia, f_28, Милен_ка

15. "Минало незабравимо": уви, тук имам най-много номинации... Marie, DivaRoza, Nina, borovinka, manhattan, Rommi, Perdeto
« Последна редакция: Ноември 19, 2012, 12:13:02 pm от jam »
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #27 -: Ноември 19, 2012, 15:35:38 pm »
1. „Форумски Балзак” Жбрул е фаворитът ми. Три дни отпуск си взимам, когато реша да я чета. Чандра и Сиксенс номинирам също, заради състезателната тръпка в битката за наградата. Обичам да чета и Лидия. Дива роза я няма, тя ми беше любимката. Само отбелязвам.

2. "Майстор на късия разказ" - Джам, Сигнус, Цигу, Блу скай.

3. „Специалист по всичко" – тази номинация малко ми клони към отрицателна, ще я подмина.

4. "Таралеж в гащите"Джам и Стефка. Направо са ми любими таралежчета. Отстояват си мнението, дори да не е популярно и не те оставят да си тънеш в безбрежното спокойствие на удобното общо мнение. Изобщо, за мен това е категория на хората, които не се притесняват да изразят позицията си, независимо дали това ще се хареса. Слагам и себе си (Елфи - за преброяващите  :D) в тази категория. Изобщо не ви трябва да ни чувате да спорим  :lol:, но... резултатите са винаги добри. И си ги обичам много.

5. „Миротворецът”Сигнус отвява всички. Понякога ми иде да я удуша, заради това ѝ качество  :lol: Способна е да бъде добра, дори с хора, които ѝ играят хоро на главата!

6. "На ползу народу"  - Ако трябва да номинирам от гледна точка на активността им и във форума - Мели, Стефка, Джам, Бърди.

Има една група момичета, обаче, която работи 24/7, 365 дни в годината за Зачатие и за хората с репродуктивни проблеми. Тях рядко ще ги видите по телевизията, не ги номинират за хора, жени и т.н. на годината, но с ежедневния си труд правят живота на хората с репродуктивни проблеми по-лесен. И не се бият в гърдите за това. Тихо и невидимо си работят. Обичам ги!

7. „Тихата стъпка”Туин, Сигнус, Лимон

8. „Война на световете” - ясно е тук. Добре, че сме във виртуала, инак и коси щяха да Фърчат  :lol: :lol: :lol: Нещо такова се получва и в темите за захранването, но имат още да тренират участниците там.

9. „Бисер на годината” – не се сещам. Ако има време, ще вляза да редактирам, щом получа проблясък.

10. „Мама Божка” - повечето зачатски мами имат такъв психо-профил  :lol:
Като знам аз как съм си гледала моето отроче през миналия век, винаги дълбоко се засрамвам, колчем прочета съветите им.

13. „Облачно с кюфтета” Мини номинирам само, защото нямам актуален поглед върху темата - нали готвя на тримесечие :lol:

14. „Домашно духче” Мини с хубавите фотографии, Стефи с нейните плетки. Последната ми обеща да изплете на мен и Сигнус по едни вълнени чорапи, с които да приемем тържествено наградата за "Тиха стъпка" на форума  :lol: :lol: :lol:

15. "Минало незабравимо" - Дива роза, Таря, слънчице.

И къде е категорията в номинациите, създадена специално за Цанко, да питам аз??!!! Сигурно има поне 3-ма потребители, които не са го виждали, как да поправя този невероятен пропуск!!!???
« Последна редакция: Ноември 19, 2012, 16:02:59 pm от Елфи »
*
« Отговор #28 -: Ноември 19, 2012, 17:00:55 pm »
я да се разпиша и аз, че да не остана по назад :lol:

1. „Форумски Балзак” – Жбрул и Сиксенс
2. "Майстор на късия разказ" - Джам, мели, Цигу
3. Специалист по всичко" – Боби, няма конкуренция :wink:, разбира се не влагам нищо отрицателно в номинацията.
4. "Таралеж в гащите" – тук и аз като Елфата я разбирам в добрия смисъл тази номинация, за това мисля, колкото и да е нахално да номинирам Джам, Цигнус и моя милост, защото като си навием на пръста нещо сме супер досадни. :lol: 
5. „Миротворецът” – Сигнус и блу скай
6. "На ползу народу"  - тук номинацията съвпада с последните номинирали в тази категория - една групата момичета, която работи 24/7, 365 дни в годината за Зачатие и за хората с репродуктивни проблеми, мели е в групата.
7. „Тихата стъпка” – Лимон
8. „Война на световете” - тук си признавам, че не съм много подготвена, защото темите с километричните постинги и вечно неразбралите събеседници на които трябва да се обяснява по 6 пъти едно и също нямам време да ги чета, така че съм пас и ще подкрепя общия фаворит  :wink:
9. „Бисер на годината” – бисерите на децата, за друг не се сещам
10. „Мама Божка” - повечето зачатски мами сме в кюпа, защото според мен всяка една от нас си има нейната фиксация и няма разубеждаване :lol: така че тук предлагам да има обща награда за "Зачатската майка", защото както каза някой по-горе, зачатие може и да го няма, но зачатските майки ще са вечни :lol:
11. „Бремелинка с пелеринка” – идея нямам, не ги чета тези теми :oops:
12. „Черешката на тортата” – Валерия
13. „Облачно с кюфтета” – за мен Мини отнася приза, защото не е само да забъркаш кИфтета, а и предлагането и представянето й са на най-високо ниво :wink:
14. „Домашно духче” – абе тук се затруднявам, честно, защото повечето сме си баш домашни духчета, ама то няма как да не сме като имаме малки деца, така че нямам фаворит, или отново събирателното "Зачатска мама" :)
15. "Минало незабравимо" - Анмар, Дива роза, Таря, слънчице...
« Отговор #29 -: Ноември 19, 2012, 20:08:47 pm »
Ето и моите номинации  :wink:

1.„Форумски Балзак” – Jbrul, Chandra
2."Майстор на късия разказ" – Jam
3.„Специалист по всичко" – Jam, Jbrul
4."Таралеж в гащите" - Jam
5.„Миротворецът” – StefiZ
6."На ползу народу" - всички вие, свързани по един или друг начин със зачатие
7."Тихата стъпка" - Lemon
8."Война на световете" - нямам идея
9."Бисер на годината" - не знам
10."Мама Божка" - няма идея
11.„Бремелинка с пелеринка” - Змимка
12.„Черешката на тортата” – Валерия
13.„Облачно с кюфтета” – Mini, StefiZ
14."Домашно духче" - Валерия
15."Минало незабравимо" - нямам идея
« Отговор #30 -: Ноември 19, 2012, 22:41:02 pm »
1.„Форумски Балзак” – Jbrul,тя е моят фаворит,мненията и са аргументирани чета я с удоволствие

2."Майстор на късия разказ" – Jam,пише кратко-казва много,стига да искаш да разбереш:)

3.„Специалист по всичко" –Боби(с най-добро чувство:)

4."Таралеж в гащите" - Кисела,дано ако спечели в тази категория се подслади малко:))

5.„Миротворецът” – Blue sky

6."На ползу народу" -целия екип на Зачатие,благодаря ви за неуморния и "неблагодарен"труд!

7."Тихата стъпка" - самономинирам се:)Денят ми не завършва,докато не прочета всичко писано:)Не винаги пиша,но ви наблюдавам постоянно:))

8."Война на световете" - Темата за домашното раждане и моториките

9."Бисер на годината" - цялата тема с детските бисери,много усмивки ми подариха

10."Мама Божка" -
11.„Бремелинка с пелеринка” -

12.„Черешката на тортата” – Валерия

13.„Облачно с кюфтета” – Mini,Душка,Мишанта

14."Домашно духче" -

15."Минало незабравимо" - не съм достатъчно"старо куче",за да номинирам в тази категория:)
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #31 -: Ноември 20, 2012, 14:53:24 pm »
15. "Минало незабравимо": уви, тук имам най-много номинации... Marie, DivaRoza, Nina, borovinka, manhattan, Rommi, Perdeto
+ little rabit, Lili, Naha

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #32 -: Ноември 20, 2012, 15:46:46 pm »
+ little rabit, Lili, Naha

+1
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #33 -: Ноември 20, 2012, 17:14:09 pm »
Последно повикване  :D
Довечера заключвам и пускам темите за гласуване.