я да се разпиша и аз, че да не остана по назад
1. „Форумски Балзак” – Жбрул и Сиксенс
2. "Майстор на късия разказ" - Джам, мели, Цигу
3. Специалист по всичко" – Боби, няма конкуренция
, разбира се не влагам нищо отрицателно в номинацията.
4. "Таралеж в гащите" – тук и аз като Елфата я разбирам в добрия смисъл тази номинация, за това мисля, колкото и да е нахално да номинирам Джам, Цигнус и моя милост, защото като си навием на пръста нещо сме супер досадни.
5. „Миротворецът” – Сигнус и блу скай
6. "На ползу народу" - тук номинацията съвпада с последните номинирали в тази категория - една групата момичета, която работи 24/7, 365 дни в годината за Зачатие и за хората с репродуктивни проблеми, мели е в групата.
7. „Тихата стъпка” – Лимон
8. „Война на световете” - тук си признавам, че не съм много подготвена, защото темите с километричните постинги и вечно неразбралите събеседници на които трябва да се обяснява по 6 пъти едно и също нямам време да ги чета, така че съм пас и ще подкрепя общия фаворит
9. „Бисер на годината” – бисерите на децата, за друг не се сещам
10. „Мама Божка” - повечето зачатски мами сме в кюпа, защото според мен всяка една от нас си има нейната фиксация и няма разубеждаване
така че тук предлагам да има обща награда за "Зачатската майка", защото както каза някой по-горе, зачатие може и да го няма, но зачатските майки ще са вечни
11. „Бремелинка с пелеринка” – идея нямам, не ги чета тези теми
12. „Черешката на тортата” – Валерия
13. „Облачно с кюфтета” – за мен Мини отнася приза, защото не е само да забъркаш кИфтета, а и предлагането и представянето й са на най-високо ниво
14. „Домашно духче” – абе тук се затруднявам, честно, защото повечето сме си баш домашни духчета, ама то няма как да не сме като имаме малки деца, така че нямам фаворит, или отново събирателното "Зачатска мама"
15. "Минало незабравимо" - Анмар, Дива роза, Таря, слънчице...