0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
тест за бременност
« Отговор #40 -: Юни 22, 2006, 15:01:15 pm »
Момичета, благодаря на всички Ви, само че гостенката се появи - е не с цялата си мощ /за сега/ , но съм с кървене.

Пак благодаря за стисканите палци!
*
тест за бременност
« Отговор #41 -: Юни 22, 2006, 15:07:34 pm »
Цитат на: via
Лейди, и аз съм ти стиснала палците :wink:
И да ти кажа, че вече нямам грам вяра нито на Озон, нито на Клиър, нито на Д-бест, нито на шуър чек-а... Не отчетоха втора чертичка при бета Чхг 84 и малко, не отчетоха такава и при чхг 311..........
Надеждата остава :!:

Това сериозно ли бе?Вече на нищо не прилича между другото когато бях на лапароскопия имаше едно момиче което чакаша да ражда/от инвитро/кочто твърдеше че до края на третият месец е правила нарочно тестове и чак накрая започнала да и се появява слаба чертичка.Егати спекулацията.Повече няма да си правя никакви тестове.
Лейди съжалявам поздрави от мен.
тест за бременност
« Отговор #42 -: Юни 22, 2006, 15:09:50 pm »
Лейди, :cry:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
тест за бременност
« Отговор #43 -: Юни 22, 2006, 21:00:55 pm »
Лейди съжелявам!Много е неприятно ...но ние ще продължим да се борим и накрая така или иначе ще спечелим тази война!!!! :balk_21:
тест за бременност
« Отговор #44 -: Юни 22, 2006, 21:05:51 pm »
Лейди,  :cry:
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
тест за бременност
« Отговор #45 -: Юни 22, 2006, 21:34:53 pm »
Благодаря на всички за подкрепата!

Споко , момичета, не е дошъл края на света. Вече втора и кусур година го изпитвам, не е за първи път - надеждата и после разочарованието . Добре, че дойде ... почувстах емоционално облекчение - поне продължавам напред.

Все пак Господ си знае работата - чакат ме кръвни тестове , цветна снимка, нови надежди. Пък и едно момиче  оттук /да се сети коя е/ ми  е предсказало нещо...

А накрая  на моя  път  към МОЕТО ДЕТЕ , може би ме чака една сладка душичка, която да осиновя. Както казах и днес в чата майка не се става със забременяване и раждане, а майка се става цял живот.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
тест за бременност
« Отговор #46 -: Юни 22, 2006, 22:54:34 pm »
Цитат на: lady_11
Благодаря на всички за подкрепата!

А накрая  на моя  път  към МОЕТО ДЕТЕ , може би ме чака една сладка душичка, която да осиновя. Както казах и днес в чата майка не се става със забременяване и раждане, а майка се става цял живот.

Лейди с думите си направо ме разплака!!!Но това е истина!!!!!!!!!! :balk_21:  :balk_133:
*
тест за бременност
« Отговор #47 -: Юни 23, 2006, 08:56:18 am »
Лейди, съжалявам, но според мен все още има голяма вероятност да си бременна...
*

Ivmar

Clear View тест
« Отговор #48 -: Юни 23, 2006, 14:11:07 pm »
Здравейте момичета  :)
Моля, помогнете ми - от къде в София мога да си купя тест за бременност Clear View 2 - по какви ли не аптеки го търсих, ама го няма  :( От форума тук разбрах, че той е един от най-достоверните. Благодаря ви предварително  :wink:
тест за бременност
« Отговор #49 -: Юни 23, 2006, 14:46:43 pm »
Аз го откривам само в Санита - опитай там.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
тест за бременност
« Отговор #50 -: Юни 23, 2006, 14:53:02 pm »
Лейдинце  :kiss: Всички толкова се надявахме да имаш радостни новинки... Дано скоро тестът е положителен и не е фалшив!
 Много целувки и прегръдки   :bighug:

*

Ivmar

тест за бременност
« Отговор #51 -: Юни 23, 2006, 15:03:28 pm »
Цитат на: BLACK_ROSE
Аз го откривам само в Санита - опитай там.

Благодаря!  :)
Re: Clear View тест
« Отговор #52 -: Юни 23, 2006, 16:12:59 pm »
Цитат на: Ivmar
Здравейте момичета  :)
Моля, помогнете ми - от къде в София мога да си купя тест за бременност Clear View 2 - по какви ли не аптеки го търсих, ама го няма  :( От форума тук разбрах, че той е един от най-достоверните. Благодаря ви предварително  :wink:

Аз го купувам от Адонис срещу Центъра по хигиена. Опитай да си го поръчаш от електронния магазин ДаНет
тест за бременност
« Отговор #53 -: Юни 24, 2006, 21:41:53 pm »
Здравейте, момичета!
От много време наблюдавам форума и чета мнения, надявах се някъде да успея да намеря отговор на всичките си заблуди, но май чакането е единственото решение. :(  От около 3 седмици наблюдавам гърдите си-подути, натежали и напрегнати (в известна степен) със зачервени зърна. Правих 4 теста в рамките на две седмици-отрицателни. Два ехографа-нищо не се виждало (имало вероятност при обърната матка, а аз съм с такава-да се види по-късно)-това не ми го е казал доктора! Усещам болки ниско долу в областта на яйчниците от около 2 дни, наподобяващи менструални. И най-парадоксалното е, че менструалният ми цикъл приключи около 15.06(гърдите ми се подуха 5 дни преди цикъла, а той пък дойде на 7-ми), а на 10.06 съпругът ми замина в командировка: т.е. шансовете са от преди цикъла, който дойде и както забелязвате от датите, доста време не си тръгна. Но на гърдите ми вече им е тясно в старите сутиени. Чудя се какво става с тях и много се притеснявам, мисля да ходя на мамолог (но все пак съм на 26 години, раничко ми е).  :oops:  Въпреки, че ми се ще причините да са други!
Както всички вие казвате: Остава ни надеждата!
Пожелавам 2 чертички на всички, които чакат да ги видят!
Успех мили дами и ще се радвам ако ми помогнете.
 :)
userLoginName=amelly][/url]

тест за бременност
« Отговор #54 -: Юни 25, 2006, 00:14:02 am »
Направи си кръвен тест - бета ЧХГ, ако е цветна бременност трябва да покаже.
*
тест за бременност
« Отговор #55 -: Юни 25, 2006, 00:16:16 am »
amelly, малко не ми стана ясно това с цикъла, но според мен  както те посъветваха вече, е добре да си направиш един кръвен тест за бременност (щом имаш съмнения) и изследване на пролактина за гърдите.
Успех! :)
тест за бременност
« Отговор #56 -: Юни 25, 2006, 19:22:09 pm »
Благодаря ALMATEJA.Тази седмица ще го направя.

bori_st
Цикъла ми закъсня с 2 дни и на третия дойде, т.е. трябваше да дойде на 05.06, а дойде на 07.06 и продължи до 15-ти юни. Но ще направя кръвен тест и изследването за гърдите, пък дано излезе причината.
Благодаря и на двете ви и дано се върна с радостни резултати.
Късмет!

*
тест за бременност
« Отговор #57 -: Юни 26, 2006, 01:07:20 am »
Цитат на: amelly
Благодаря ALMATEJA.Тази седмица ще го направя.

bori_st
Цикъла ми закъсня с 2 дни и на третия дойде, т.е. трябваше да дойде на 05.06, а дойде на 07.06 и продължи до 15-ти юни. Но ще направя кръвен тест и изследването за гърдите, пък дано излезе причината.
Благодаря и на двете ви и дано се върна с радостни резултати.
Късмет!

Вече схванах за какво става въпрос :wink:  :lol: . Стискам палци за хубави резултати от изследванията :)
Re: тест за бременност
« Отговор #58 -: Юни 28, 2006, 15:39:57 pm »
Здравейте пак!
От моите притеснения нищо не излезе-гинекологът ми ми каза, че нямам хормонално нарушение и ще ме прати само на мамолог, щом толкова съм настоявала-та така, утре рано съм на ехомамография. Надявам се, всичко да е наред, но ще ви кажа резултата. Пък за бебе-след командировката борбата продължава.  :)
Успех на всички и Бог да е с нас и да помага!!!

Специални благодарности на ALMATEJA и bori_st

Re: тест за бременност
« Отговор #59 -: Юли 12, 2006, 23:05:13 pm »
лейди, кькво стана с теб? отоди при доктора, той знае по-добре. И при мен беше така с тестовете, а ехографа показа, че има бебе
успех