Здравейте, момичета!
От много време наблюдавам форума и чета мнения, надявах се някъде да успея да намеря отговор на всичките си заблуди, но май чакането е единственото решение.
От около 3 седмици наблюдавам гърдите си-подути, натежали и напрегнати (в известна степен) със зачервени зърна. Правих 4 теста в рамките на две седмици-отрицателни. Два ехографа-нищо не се виждало (имало вероятност при обърната матка, а аз съм с такава-да се види по-късно)-това не ми го е казал доктора! Усещам болки ниско долу в областта на яйчниците от около 2 дни, наподобяващи менструални. И най-парадоксалното е, че менструалният ми цикъл приключи около 15.06(гърдите ми се подуха 5 дни преди цикъла, а той пък дойде на 7-ми), а на 10.06 съпругът ми замина в командировка: т.е. шансовете са от преди цикъла, който дойде и както забелязвате от датите, доста време не си тръгна. Но на гърдите ми вече им е тясно в старите сутиени. Чудя се какво става с тях и много се притеснявам, мисля да ходя на мамолог (но все пак съм на 26 години, раничко ми е).
Въпреки, че ми се ще причините да са други!
Както всички вие казвате: Остава ни надеждата!
Пожелавам 2 чертички на всички, които чакат да ги видят!Успех мили дами и ще се радвам ако ми помогнете.