0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

тест за бременност
« -: Юни 20, 2006, 18:17:41 pm »
Днес, на 32 ден от цикъла /следобед/ направих тест за бременност - лена на Дъ Бест. На трета минута се появи съвсем бледа, да не кажа с въображение втора черта. Да се надявам ли? Моля за съвет.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
тест за бременност
« Отговор #1 -: Юни 20, 2006, 18:27:02 pm »
Най-добре повтори теста с първа сутрешна урина, там концентрацията на хормона на бременността е най-голяма. Разбира се, че има надежда, особено ако цикъл няма.
Пожелавам ти успех:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
тест за бременност
« Отговор #2 -: Юни 20, 2006, 21:06:43 pm »
Как то ти каза Рали повтори теста с първа урина!!!!!!!Гледай да е почувствителен теста!Успех!
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
тест за бременност
« Отговор #3 -: Юни 21, 2006, 14:16:35 pm »
Успех моя се оказа отрицателен :(
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
тест за бременност
« Отговор #4 -: Юни 21, 2006, 18:50:02 pm »
Като си говорим за тестове - шуър чек при колко единици mlu/ml отчита-25 или 50?
И още един въпрос - влияе  ли Дуфастона на дължината на цикъла, т.е. може ли да го забави.
*
тест за бременност
« Отговор #5 -: Юни 21, 2006, 19:31:37 pm »
Цитат на: lady_11
Като си говорим за тестове - шуър чек при колко единици mlu/ml отчита-25 или 50?
И още един въпрос - влияе  ли Дуфастона на дължината на цикъла, т.е. може ли да го забави.

Мисля, че отчита от 25/ml
На всеки човек различно му влияят прогестероновите препарати  :roll:  на мен лично от Дуфастон никога не ми се е удължавала ЛФ  :)
*

lady_11

• 3217
тест за бременност
« Отговор #6 -: Юни 21, 2006, 19:47:02 pm »
Благодаря,  Миси за споделения опит :D

Не ми обръщайте внимание - чела, чела, ма пак паника я хвана. Тва е моята история в кратце. Ще си ми дойде като на тинейджърка, но нали надеждата умира последна, та да питам ... Отрицателния тест си е отрицателен.
тест за бременност
« Отговор #7 -: Юни 21, 2006, 19:58:15 pm »
Лейди с Дуфастон до 2 дни ми се е удължавала ЛФ.
Отрицателния тест не винаги е наистина отрицателен!

Успех, слънце  :wink:
*

lady_11

• 3217
тест за бременност
« Отговор #8 -: Юни 21, 2006, 21:22:03 pm »
Цитат
Лейди с Дуфастон до 2 дни ми се е удължавала ЛФ.
Отрицателния тест не винаги е наистина отрицателен!

Успех, слънце

Благосдаря Диде, но като знам какъв късмет си имам ... ич не се надявам...
Като отворят Стаменовата клиника, док ще си каже какво става. Лошото е, че има още два дена до тогава.
тест за бременност
« Отговор #9 -: Юни 21, 2006, 21:25:31 pm »
Цитат на: missy

Мисля, че отчита от 25/ml

Точно толкова е.

Лейди, едни палци и от мен  :crossfingers:
*

lady_11

• 3217
тест за бременност
« Отговор #10 -: Юни 21, 2006, 21:32:27 pm »
Зайо, благодаря и на теб, но мисля че е фалшива тревога. Не може дъ беста да има втора по-бледа черта , а пък Шуър чека , който го хвалят доста - никаква.
Тъй че се тръшкам , ама знам ,че няма за какво. Ако беше отворена клиниката - отивам, правя едно бета ЧХГ и си решавам проблема. На Бодимед и Цибалаб определено не вярвам, за това не си хвърлям парите на вятъра.
тест за бременност
« Отговор #11 -: Юни 21, 2006, 21:37:07 pm »
Лейди, що пускаш теми като гост и не си признаваш  :lol:

Втората черта, мила, дори и на Дъ бест, си е втора черта! Бременност има. И ти утре отиваш в Кандиларов за бета-ЧХГ. Пък моите палци продължават все така.
тест за бременност
« Отговор #12 -: Юни 21, 2006, 21:38:15 pm »
Освен това Шуър чека е мейд ин Чайна. Хубавият тест се казва Клиър Вю ЧХГ-2, мейд ин Ингланд  :D
*

lady_11

• 3217
тест за бременност
« Отговор #13 -: Юни 21, 2006, 21:54:56 pm »
Цитат
Лейди, що пускаш теми като гост и не си признаваш

Ми признавам си бе... ама шубето е голям страх, а и не искам да мрънкам за щяло и нещяло.

Цитат
Освен това Шуър чека е мейд ин Чайна. Хубавият тест се казва Клиър Вю ЧХГ-2, мейд ин Ингланд

Това го знам, но масово в аптеките се зарежда Шуър чек, щото му тече рекламата, че Жоро бил невинен и девойките го купуват.  Кажи аптека от която да си взема мейд ин Ингланд. Днеска питам една аптекарка - предлага дъ бест и шуъра - кой при колко единици ЧХГ отчита и тя ми обяснява :" Ми незнам , отчитат си..."
Утре правя още една лентичка и какъвто и да е резултата - на 23 ти ще хленча на док.
тест за бременност
« Отговор #14 -: Юни 21, 2006, 21:59:13 pm »
Толкова ли е трудно да си го поръчаш от ДаНет или дори направо от вносителя - Фромвулеви

Лейди, не спирай прогестерона (какъвто и да е той).
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
тест за бременност
« Отговор #15 -: Юни 21, 2006, 22:05:10 pm »
Димитров от Фромвулеви каза, че в аптеката на Халите имало заредени от тяхните тестове.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
тест за бременност
« Отговор #16 -: Юни 21, 2006, 22:14:54 pm »
Лейдинка,

можеш да си поръчаш Клир Вю в удобна за теб аптека, аз така правя с тестовете за ову на същата фирма, доставят ми ги за няколко часа. И моите палци са стиснати за теб:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
тест за бременност
« Отговор #17 -: Юни 21, 2006, 22:41:49 pm »
Охо, охо ... новина ли си имаме тук?  :lol:
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
тест за бременност
« Отговор #18 -: Юни 21, 2006, 23:09:37 pm »
Не може дъ беста да има втора по-бледа черта , а пък Шуър чека , който го хвалят доста - никаква.

Може, може. Желая ти го от все сърце.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
тест за бременност
« Отговор #19 -: Юни 21, 2006, 23:12:12 pm »
Затаила съм и аз дъх,Рони ! :balk_112:
 То ще се чуе ! Хайде ,дано,дано !Много стискам ,палци ,Лейди! :balk_21: