Предварително се извинявам,ако има такава тема.Бихте ли ми препоръчали овлажнител за въздух."Благодарение" и на сухия въздух в къщи,хремата на бебка не минава вече 18 дни.Така че ще трябва да купуваме и такова нещо.Ама като нямам идея за марка и какъв да е точно.Помагайте,моля.
Направете посявки.
Иначе може да е проява на АБКМ, ако е силно изразено, и микробно няма нищо.
Д-р Бърди, във връзка с написаното от Вас по-горе в темата за овлажнителите на въздух, искам да Ви попитам нещо. При нас положението е същото като при Перличка. Вече трета седмица Жорко е с хрема. Първият ден беше доста втечнен секрета, започнах да прочиствам със Стеримар/Маример, след което до ден днешен, особено нощем остана не знам и аз как да я обясня задна хрема. Педиатърката изписа капки Офталмо-септонекс. Капах три дни, но не видях никакво подобрение и спрях. В петък на своя глава му пуснах носен секрет, днес излезе резултата - няма бактерии.
Как се установява със сигурност тази АБКМ и трябва ли да изключа всички млечни храни от храненето си?
Знам, че темата за сополите е дъвкана хиляда пъти и честно казано не бях особено притеснена, но четох Ваше мнение, че при дълго продължаваща хрема трябва да се търси причината. А и в случая, ако е АБКМ, не знам какво да правя
Сега се сетих да допълня, че Жорко постоянно иска да си търка нослето. Върти главичка, все едно иска да се сгуши и започва да търка носле.
Благодаря предварително!