Роуз, съвсем сериозно ти казвам - сядай и прочети тук, има доста написано за захранване на бебето. Намали количествата пюре и мляко на 20 мл дневно. Казваш не повръща, нямал рефлукс. А замисляш ли се над друг факт? Какво става с нашите тела,когато преядат, знаеш ли, усещала ли си се? Не повръщаме, тежко ни и получаваме сърцебиене. Тоест натоварваме сърцето. Вие сте със сърдечни проблеми, просто е престъпление да яде толкова количество храна и ти да се успокояваш, че щом не повръща, нищо му нямало. Не забравяй, че и стомахът се разширява, кила се качват понякога от веднъж (на скок), но натоварването на сърцето го правиш всеки ден, с това прехраванване. Това е личното ми мнение, не съм лекар.
ЗА педиатъра - кое те притеснява да го смениш? А да се консултираш с други педиатри и да четеш. Въобще не знам дали трябва да се спазва схемата за поставяне на ваксини при вас, моля те преди следваща ваксина да се консултираш с д-р Бърди и детски кардиолог. Не е нормален този припадък, да знаеш. Имате още доста ваксини да слагате и те съветвам поне 2-3 мнения да търсиш, преди да сложите.