Нещо не можем да се разберем с тази тайландска докторка,втори път водим детето,казва нищо му няма,а малката кашля с влажна кашлица с храчки,през нощта чак се дави от тях.Не знам колко време е "нормално" да продължи това състояние,може ли да доведе до усложнения.Хрема няма,че да е от стичащи се секрети,температура няма,но нощем с страшно неспокойна,постянно се буди,давам и вода или гърда,не иска бута ги.Давам бибата ,унася се ,бибата пада,събужда се и така цяла нощ...Суче по 5-10 минути,предложих и Ам след това да не би да не и стига,даже не го опита.Какво да правя не знам.Това че не сме в Бг ме кара може би да се тревожа повече от необходимото.Може пък да си навлиза в такава фаза,ама нали 6 месеца се хранеше прекрасно и спеше по цяла нощ,та не съм свикнала.Да я водя в друга болница?Лекарката каза,че кашлицата ще отшуми,да ама тя се засилва,особенно нощем.Мислех да не е някаква алергична проява,но от 3 дни не съм и давала нищо освен кърма,а всъщност как звучи"алергичната"кашлица суха или с храчки?Как мога да я облекча много е жална,плаши се като се задави а не може да махне ,това което и дразни гърлото