Криси, имам малко. Но, не се забелязва особено, защото като бях малка в детската градина паднах от обратната страна на пързалката и си ударих предните 2 горни и долни резеца и те се изкривиха един към друг навътре към устната кухина - < . В последствие, не съм носила шини, за което съжалявам. Мисля че, шините са практични за всички подрастващи до 18 години, дори при съвсем малко дислокация на зъбите. После усмивката е страхотна, защото всички зъби се наместват както трябва да бъдат - в перфектно положение, а такива малцина имат, че бих казала и почти никой! В момента, единият ми племенник носи такива - не че е с проблемни зъби, просто профилактично и зъбите му се наместват в перфектната позиция с времето. Бих казала, че всеки който иска детето му да има перфектни зъбки и красива усмивка, може да му сложи шини (е, разбира се, ако детето се съгласи да ги носи
). Така че, не бих казала, че шините са някакъв проблем. Вече, ако хирургът прецени според състоянието - ако е от най-тежките, може да му срежат ципичките и до няколко дни ще се оправи бебчо. Но, не знам с приемането на храна как ще е... Толкова малко бебче може да откаже да яде, докато отново почувства комфорт в устата си. Може би, по-голямо дете би разбрало и пак би хапвало пюренце или попарка (в зависимост от възрастта), въпреки че ще го боли малко. Но, всичко е според състоянето - хирургът ще прецени. Ще чакам да пишеш как е минал прегледа, Криси. Успех!