при нас коша за кола беше също проблем - аз обикновено изкарвах по-голяма част от пътуването надвесена над нея, за да суче, така беше спокойно и тя по някое време си заспиваше. по същия начин - спи навсякъде, но заспива на гърда. мен това не ми пречи, дори ми улеснява живота, та не виждам смисъл да се прави нищо по въпроса, защото ми дава много свобода - ходим където искаме, стига аз да съм наоколо, като й се доспи гушва се, намира си гърдата и заспива - на нова година спа по средата на латино парти
. ако мен ме няма става малко по-трудно, но пак се гушва в някого и заспива като й дойде време.
сега я сложихме в столче, което гледа напред, определено е по-добре, даже аз се возих на предната седалка, което не ми се беше случвало отдавна. много помагат стафидите - тук продават стафиди по 10 грама в кутийка - идеални са за това - хем нещо си праваят с ръцете, хем дъвчат, купуват доста време, даже в бебешките столчета. някой майки им дават корнфлейкс или други такива дребни неща, които да ги занимават. естествено е до време, но берекят версин, както се казва.