Аз в църква рядко ходя. Може и да не е правилно, но правя това което чувствам. Моя съседка ходи всяка неделя и го навира на всички в носа. Видите ли, тя колко била набожна. Няма лошо, щом го иска душата и. Аз на гробища не ходя, на църква ходя на голями празници. На мнение съм, че и да отида на нечии гроб, там няма да намеря никого. Този който търся е в сърцето ми. Същото е и с църквата. Важното е какво чувстваш искренно вътре в сърцето си. Как живееш живота си. Как се отнасяш с хората и т.н. Затова дядо Николай, Иван, Петкан просто не ме вълнуват. Нито мнението им, нито отношението им, нито каквото и да било свързано с тях. те са просто хора като всички нас. От тях има много добри и супер нагли. Това, че е облякъл расото не го прави господ, та да ме съди. Единствената цел на господ е, хората да не страдат и да бъдат по-добри. Останалото не мога да приема. И сякви там глупости, не се лекувай, не прави инвитро и т.н. на поредните представители на църквата просто са безумни. Те изказват мнение божие, сякаш са го чули. То било писано някъде преди нам колко си хиляди години. Сега господ да слезе и да изкаже мнение. Сега да застане пред една двойка, която 10 години се бори за дете и не успява и да и каже, че е богохулно да пробва инвитро и трябва да се примири с болката си. Аз дълбоко се съмнявам, ако е така това няма да е моят господ!!! Нещото в което вярвам, че е единствено и безценно и никога не би ме предал, защото вярвам, че господ е само добрина и сила. А как се държат представителите на църквата си е техен проблем. Има си закони... Както казах вече, те са просто някакви си хора, чието мнение не ме засяга.