Много, ама много ще се изненадам ако не е Николай. Някой да знае
точния произход на въпросния? Има причина и "гръб" за да е всичко онова което изреди
julia_m.А моята теза е, че новият Патриарх трябва да е с чисто минало, трябва да е близо до народа и да търси златната среда в изказванията си и мнението си по всички въпроси
Извинете, но дали има такъв? Ако има - то е наврян да служи в миша дупка.
И какво минало имаше предходния, как според вас се става патриарх, когато на хората им е
почти забраненео да стъпват в храм?
А да не говорим снощи в дежурното време за промиване на мозъци как имаха наглостта да кажат, че видиш ли патриарха имал нагласата за още дъъъълги години да остане такъв защото рода му бил от дълголетници. Не знам , който иска да ме оплюе , но дори и само от вида на този човек (защото той е и такъв) се питах колко може да е пълноценен да ръководи вярата на един народ. Тия хора вече взеха да се обожествяват. Мен лично ме отвращават в частта която виждаме. Със сигурност има и духовници, които са такива, какво трябва да бъдат и такива, от които имаме нужда, но както казах, едва ли ще ги видим някъде другаде, освен набутани някъде в ... Щото нашата църква мили хора няма нужда от такива.
Извинете ме ако прекалих , но това е положението - това мисля.
P.S. Кръстена съм в църква -
тайно в "онези" времена. Сутринта бях в църква,имам нужда да вявам, а тези "водачи" скапват всичко, дори и вярата у хората.