Ще ти споделя моя скромен опит.
Аз съм на 28, но вече с проблем с резерва. Имам едно дете заченато буквално от раз, очаквах и второто да стане така, но уви...Имаше една песен "Дали аз закъснях или времето бързаше", та тя ми е заседнала в акъла от известно време. Още не мога да си простя, че отлагах толкова - нямахме собствен дом, чаках да си направим - е да сега имаме, имаме стаи за поне още 2-3 деца, но....
Та да се върна на стимулацията :
от 2-ри до 15-ти ден все на Гонал 450, за 3 дни бях и на 300, но с добавяне на Мерионал 300
Реагирах слабо - до към 10-ти ден имах по 3 фоликула в я. и растяха бавно, щях да се гръмна.
После тръгнаха още, но бяха мънички и накрая резултатът беше 7 пунктирани, 1 кух, от шестте 3 оплодени ин-витро /мисля си дали не трябваше да искам икси, за да се оплодят повече, но тогава си мислех, че тези ще са достатъчни и няма да ми потрябват резервни -замразени/
Едното беше спряло развитие, друго се беше оплодило, но по-късно и в крайна сметка от 4 имаше 2 хубави и трансферирани на 3-ти ден, но резултатът е отрицателен.
Като цяло нямах проблеми със стимулацията, а и след това. Чувствах се добре,отвори ми се леко апетитче и сега боря последствията
Пункцията мина добре, трансферът също, бях се стегнала и приемах добре всички манипулации, ентусиазъм голям.
Нямах особени неразположения и след трансферът.