Доника,аз имам един неуспешен опит при д-р Владимиров изплаших се и се отказах ...след три години реших,че все пак искам още едно дете и че трябва да продължа да опитвам по съвет на близки реших,че трябва да е в прословутата Надежда...е,ако знаеш пък там за какво чакане и "пререждане" става на въпрос това което ти описваш е нищо..
След 3 неуспешен икси в прословутата клиника реших,че ще се консултирам с д-р Владимиров след толкоз години звънах на личния му тел. и ми се каза ела утре ще говорим,за справка само ще кажа,че нямах личния тел.на д-р Персенска след три неуспеха,а нали уж съм и пациент...хич не сме лесен случай,но д-р Владимиров не ни върна и не се отказа от нас,въпреки идването ни от конкурентна клиника,обеща да ни съдейства за преместването на ембрионите ни от другата клиника в неговата,каза само,че трябва да се изкажат и ембриолозите те обаче решиха,че ще е пагубно да местя ембрионите си при тях тъй като работят с различна среда от тази в Надежда,съвета им бе да си направя ЗЕТ в Надежда и ако не стане да се върна при тях ...е,ама то пък ЗЕТ се оказа успешен и сега гушкам момченце на 40 дни...за мен Владимиров е най-свестния доктор,който не се отказва от трудни случаи и изобщо не разбирам защо искаш да опетниш и него и клиниката му..да,разочарована си,но това,което описваш важи повече за Надежда,отколкото за Владимиров...