Здравейте на всички ,
реших и аз да се включа към тази тема и да ви разкажа моята история,да споделя с Вас и ако може да помогна с нещо на някого или да ми дадете Вие съвет за нещо...
и накратко ето моята история...
На почти 27 години съм,още от 2008 година съм ходила при кой ли не лекар тук в града,където живея и всеки ми е казвал,млада си ,нищо ти няма,а бебето не става и не става.През месец Октомври 2013 г. бях за първи път при доктор Владимиров и съм очарована от отношението на доктора и екипа му.Диагнозата ни е поликистоза и отклонение в спермограмата на мъжа ми.През месец Ноември си взехме заповедта от ФАР.
На 08.03.2014 г. започнах стимулация за ИКСИ.Последва пункция,но от 15 яйцеклетки ми извадиха само 5,от които се оплодиха и петте,върнаха ми 2 ембриончета на 3 ден,а останалите 3 ги замразихме.За съжаление теста след това не показа наличие на бременност.Миналата седмица трябваше да имам отново трансфер на останалите 3 ембриончета,но ги култивирахме до Бластоцист,за съжаление спряха да се развиват и не стигнах до трансфер. Четох във форума дали трябва организма да си почине или не.Преди малко говорих с Д-р Владимиров и се оказа,че най -рано можем да започнем след 15 септември,тъй като ще излиза в отпуска.
Сега ще си подам документите за 2 опит към ФАР.
За мен остава чакането,а на Вас искам да пожелая много много късмет и много успех мили момичета.
Знам ще дойде ден в който и ние ще държим бебенца в ръцете си и ние ще станем майки.
Хубав ден от мен