Здравей, zazu1, пожелавам ти успех в тази процедура
! Аз съм имала две икси по дълъг протокол и едно по къс. Успешен беше 3-ия опит по дълъг протокол. При дългия протокол , от 20-21 ден /не си спомням точно кой/ , започнах с поставяне на Декапептил всеки ден подкожно в корема. Когато ти дойде цикълът се обаждаш на д-р Владимиров и той казва кога да отидеш за започване на стимулация. При мен това беше на следващия ден. Важно е да му се обадиш веднага щом ти дойде. И така от втория ден започнах с инжекциите за стимулация, като прегледите бяха през ден, защото аз съм с поликистоза и реагирам много бурно дори и на ниски дози. Стимулациите ми бяха малко по-дълги, тозно поради поликистозата, за да не се получи хиперстимулация. И при двата опита по дълъг протокол продължиха около 14-15 дена. Първият преглед при започване на стимулацията по всяка вероятност ще бъде при д-р Владимиров. След това зависи, или при него или при д-р Белчева. Дозите и видът на лекарствата ги определя д-р Владимиров след като станат ясни резултатите от кръвните изследвания и данните от ехографския преглед. Сутрин първо е ехографският преглед, след това се дава кръв за изследване. Около 12.30-13 часа д-р Владимиров определя дозите и ти поставят инжекциите в манипулационната и ти обясняват кога и как да си ги поставяш сама ако желаеш да правиш това в къщи. Аз лично всичко си поставях сама
Пожелавам ти още веднъж успех и питай за всичко, което не ти е ясно