Здравейте, момичета! Първо честита дъщеричка на мама motek-много да ви радва, много здраве и щастливо детство! Днес бях в клиниката за преглед, преди предстоящо първо инвитро. Засега всичко изглежда нормално. Около 23-24 ще ходя да се види дали няма да има някой задъжан фоликул и ако всичко е ок, октомври ще е процедурата. Ако някоя от вас ходи по същото време, можем да се разберем нещо и да се запознаем. Този опит ще е самофинансиран и при мойто високо ФСХ, се предполага че стимулацията ще е по-силна, т.е. за лекарствата ще отидат доста парички. Затова мисля, като получа първата рецепта да я дам на една позната и тя да ми вземе лекарствата от Турция. Но изобщо не съм наясно как седи въпроса там-най-обикновена рецепта ще е достатъчна ли? Някой ако има инфо ще помоля да ми пише тук или на лично. Началото на октомври, ако се наложи промяна в лекарствата или дозите сигурно ще отидем с моя приятел до Турция(ако излезе, че ще е по-евтино). Така че, ако някой иска можем да ходим заедно до там-хем за компания, хем да си облекчим разходите. Ние сме от София и имаме кола, с която можем да отидем. Някой ако има интерес да ми пише. Успех на всички