Здравей Evm123,
не се притеснявай затова, че няма да правите този месец трансфер. Уточнили ли сте на кой ден ще се замразяват ембрионите?
Иска ми се вдъхна кураж на всички момичета, които се борят за бебче. Ние 10 години сме пациенти на д-р Владимиров. Открихме го на един от отворените дни на Зачатие и от тогава, той е нашия Доктор. След много, много опити (над 10) и направени 3 изследвания ЕРА, декември месец миналата година се роди нашето момиченце. То е именно резултат от размразен трансфер и много добре прецизиран имплантационен прозорец /оказа се, че има изместване и затова се наложи да направим в последователни цикли 2 броя ЕРА/.
При успешния ни опит, ембриончетата ни бяха замразени на 3-ти ден и след размразяване ги култивираха до бластоцист. И двечките оцеляха и ми ги върнаха. Сега малкото ни момиченце седи в скута ми
Имаше много трудни моменти, но Вярвайте,че ще се случи и на вас мили момичета, и правете всичко, което вътрешния ви глас ви казва, че е необходимо. Вярвайте на доктора и заедно ще намерите правилното лечение.
За нас д-р Владимиров и целият му екип са част от нашето семейството.
От сърце желая УСПЕХ на всички момичета по пътя на сбъдване на тяхната мечта.