Здравейте момичета
Да ви попиша малко, че много се вълнувам за престоящия ми първи опит и направо нямам търпение да започваме
Пуснахме си вирусологиите и кръвните групи.
На мен ми пуснаха малко хормончета. Преди това пудках пролактина понеже ми е висок и отдавна пия Достинекс и се оказа, че направо се е сринал та спрях Достинекса за да може да се покачи и да не е толкова подтиснат. Сега пуснахме:
FT4 - 21,81 ( 12,00-22,00) Малко е в горната граница, но бях пила малко кафе преди изследването и може да е от това или пък ми казаха че може да е от това че пия Еутирокс за да поддържам ТСХ че ми е малко височко и имало обратна връзка между ТСХ и Ft4 и че като пада ТСХ Ft4 пък се покачва.
ТСХ - 1,280 ( 0,27-4,20) Идеално е и продължавам да си пия Еутирокса както досега
ФСХ 5,72 ( 3,5-12,5)
Тестостерон 1,35 ( 0,22-2,9) За първи път виждам тестостерона ми да е в норма
Винаги е висок и не знам как сега ме изненада така
)) Интересно е че за първи път го изследвам на 3-ти ден на цикъла иначе винаги ми е пускан във втората половина и винаги е бил висок.
DHEA-S 11,790 (<9,85) Това ми е високо, за пръв пут го изследвам и нищо не знам.
Амх и Инхибина ги чакам още, че не са готови.
Следващия път като ходим трябва да пускам микробиология и май ЕРАта иначе цитонамазка си имам. Моя мъж ще пуска спермограма, днк фрагментации, HBA и микробиология и ще се реши дали ще е инвитро или ИКСИ. Сега си пия противозачатъчни и чакам да дойде датата да ходим за тия изследвания, след което чакам да ми дойде менструацията и да започнем стимулация
Страшно много се вълнувам и радвам и нямам търпение да започваме. Бях въоръжена с огромно търпение и сега направо не мога да повярвам, че наближава нашия ред да се случват нещата
Настоила съм се положително пък каквото сабя покаже накрая, ако не стане все някога ще стане