Здравейте момичета, от днес и аз съм пациентка на др Владимиров. Правим опити от само няколко месеца, но не искам да губя време и предпочитам да направя каквито изследвяния е необходимо. Като за начало ми назначи измерване на антрални фоликули, изследване за проходимост на тръбите, тест за хламидия и спермограма по Крюгер. Хормони съм изследвала всякакви вече. Докторът ми каза на 2-4 ден от МЦ да отида при др. Белчева за измерване на антрални фоликули и тогава да се разбера с нея кога ще изследваме проходимостта. Написа ми и да изследвам ПКК иСУЕ. Като излязох от кабинета питах на регистратурата трябва ли да си записвам час, а те ми казаха направо да отида, но рано сутринта, за да ми вземат кръв. И сега като се размислих, защо за антрални фоликули ще ми взимат кръв. По мои изчисления 2-4 ден е събота, когато съм наработа до обяд и ми се иска след обяд да отида. Според вас може ли за антрални фоликули да не е сутрин. По нататък за проходимостта е ясно, че трябва да отида по -рано. Много ви благодаря.