Оффф, даже не ми се коментира. Съгласна съм с Елена, аман от опростенчески глупости, наистина. КК....
..наистина без коментар, напушва ме на смях тази като я видя
Боби, права си за възрастта, дразнещото тук е, че тя се дава едва ли не като водещ и аха-аха почти единствен фактор за стерилитет, което е пълен абсурд, просто. В интерес на истината, аз лично смятам, че поне доскоро, жените с репродуктивни проблеми около и над 35 г. възраст всъщност имат тия проблеми от доста по-млади. Но понеже в последните години се говори по-открито по тия въпроси и хората вече имат повечко информация и разбират че само с успокояване и билки не става, изведнъж напълниха клиниките. И разбира се, това веднага се отрази на статистиките. Всъщност, тези жени не са решили едва на 35 да имат деца. Просто, както каза и Елена, някой ги е успокоявал и им е давал хомеопатия /примерно, може и зелки и къртичини да са им препоръчвали/ и ето ти ги - годинките минали. Само да се поровиш из форума и ще срещнеш бая такива случаи. Възрастта при тях е вторичен фактор вече. Не че няма и случаи, когато жената наистина по-късно се е решила на тази стъпка, но не мисля, че са мнозинство, честно казано. Има доста жени спонтанно забременели и след 35. Обикновено винаги има и някакъв друг проблем освен възрастта. А да се прави компромис в избора на партньор, в името на едно бъдещо дете, за мен би довело до увеличаване броя на разводите, поне
Майтапът настрана, това за мен лично е абсурдно. Самата Ваня говори за личното щастие като цел на психологията, а в същото време го поставя в противоречие с избора да имаш дете. Не можах да разбера защо. Явно не може да имаш и двете
Много се отплеснах, но това, което исках да кажа е, че беше доста некоректно да се говори само за възрастта в този репортаж. Пак излязохме някви луди, закъснели с избора на партньор, самотни и изкукали лелки...пфффффф. Когато се говори по даден проблем, за мен е редно да се засегнат всичките му аспекти, ама нейсе, в Бг сме все пак, толкова си могат местните журналя
Елена, тази освен "журналистка", беше депутат от Атака и бе един от инициаторите за узаконяване на Сурогатното майчинство. Предполагам за това говори Фуси.