Дискриминация, пфу, че мръсна дума,
Майка ми я оперираха, здравноосигурена е, без прекъсване и т.н.Значи на нея и се искат пари за престой, ама на циганката дето няма осигуровки не.Майка плаща за прегледи, тя не.Кой казвате е дискриминиран?Имам прекалено много примери.
Да познавам и свестни, но се броят на едната ми ръка и в множеството, направо се губят.
И не ми обяснявай, че могат да си крадат без да ги наказват, че аз ще бачкам, а те ще получават защото са многодетни и соцциално слаби.Значи сестра ми няма право на детски, няма право на какво ли не.Разболя се и едва и дадоха болничен, а циганката дето не им знае имената и дават и детски и майчинство и детето и на ТЕЛК минава.
Аре моля ти се ела да се бориш тук, ти с тях, лично и ми обяснявай, че са дискриминирани, защото дядото дето пребиха в село Мечка, не е дискриминиран, защото къщите са изтърбушени.Ела в плевенско, отиди във Видинско да видиш хората в какъв страх живеят, изкарай една нощ в село Мечка, и тогава ми говори за дескирминация или мини по главната Буковлък и после ми кажи, че всичко по теб е ОК.
Саморедактирам се за груб език!