ники, ей точно това имам предвид като казвам, че има много по-интересни и важни неща - а те са защо става така, че хората чакат. не е "виновна" само дженифър лопес или дори идеята, че имаш възможност за арт, има други неща, които карат хората да отглагат това решение и трябва да се говори за тях - част от тях са свързани с начина ни на живот - на 20 още си в университета обикновено, вече е почти невъзможно да се издържа семейство с една заплата и тн. идеята, че ти можеш да контролираш всичко, или още по-лошо, че трябва да контролираш всичко, да си напълно самостоятелен и пр и пр. това би променило начина по-който говоренето звучи. напълно съм съгласна, че е важно да се говори за фактора възраст - както при жените, така и при мъжете - да се поощряват хората и мъжете в частност на профилактични изследвания, както казва лидия да се махне стигмата на срама от темата за стерилитета. не мисля, че въпросното предаване допринесе за това, според само затвърди "мнението", че хората със стерилитет са се сетили за дете твърде късно.