:)Здравейте, момичета! Не съм писала скоро, защото нищо интересно на хоризонта. Чакам да ме прегледа гинекологът и да каже имам ли някакви гинекологични проблеми или ендокринологични или не. При мен дойде вещерският цикъл на 2-ри ноември, на 28-я ден, но пак като предните два месеца- като бледокафеникаво зацапване и трая само 2 дни. Едвам си личеше на превръзката като много бледо петно. Това май не е на добро. Спи ми се често по никое време, ту ми се усилва апетитът като днес, ту силно намалява. Имам придърпвания вляво и вдясно. Сега повече вдясно от пъпа, на нивото на пъпа. Коремът ми е като подут- имам някакви потрепвания между пъпа и операцията от секциото- сина си родих преди 5 години със секцио- хоризонтален разрез ниско долу. В събота ми призля вечерта- изведнъж ми се догади, стана ми лошо, но не повърнах, и ми мина за 2 часа изведнъж пак. Преди това ми беше станало пак така преди 3 дни. Имам често и световъртежи- поне по един път на ден- повече сутрин. уРИНАРНИТЕ ТЕСТОВЕ БЯХА ОТРИЦАТЕЛНИ- последният го правих на 6-ти. Последно имах полов контакт без пазене на 8-ми ноември- четвъртък. Правих изследвания на урината- няма нищо обезпокоително, кръвната ми захар е 5,3.
Прочетох по- горе вашите новини- и наистина много съжалявам за теб, Малко дяволче! Дано всичко вече да бъде наред, не се отчайвай, стискам палци и аз. Добре дошла Ива Иванова,в нашата група на чакащите две чертички и положителен преглед при докторите. Пожелавам ти успех и дано скоро ни зарадваш с +++ тест! На жените с мъже-именници на 8-ми,честит имен ден на патерици, да ви зарадват мъжете с хубав бебешки материал!