0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Да ви се представя
« Отговор #20 -: Февруари 07, 2005, 19:09:54 pm »
Цитат на: z22
Желая ви успех този път милички.Моята съседка има тризначета -ин-витро са при Табакова.На нея и върнаха 4 ембриона,но оцеляха 3.Това и беше 4 -ти опит.Стискам ви палци.

:thankyousign:
Мерси, миличка z22! И аз ти пожелавам много скоро да прегърнеш своето сладко бебоче  ylinfant
Целувки! :kiss:
*

Solei

Здравейте
« Отговор #21 -: Февруари 08, 2005, 11:37:02 am »
на всички. Желая успех на всички, които започват или са вече в процедура по ин витро.
   Аз също се стягам за 3-ти опит. Евентуално другата седмица ако всичко е наред започвам с Примолута. Стимулацията ще ми бъде отново с декапептил и меногон.
 :P
*
Re: Здравейте
« Отговор #22 -: Февруари 08, 2005, 11:47:30 am »
Цитат на: Solei
на всички. Желая успех на всички, които започват или са вече в процедура по ин витро.
   Аз също се стягам за 3-ти опит. Евентуално другата седмица ако всичко е наред започвам с Примолута. Стимулацията ще ми бъде отново с декапептил и меногон.
 :P

Солейче, ти Soley от дир-а ли си?
Аз разбрах, че декември ще правите пак! Къде започваш процедура?
Значи сме почти заедно и с тебе :) Ех, предчувствам колко много бебета ще има в края на годината ! Целувам те и стискам палци! Този път ще стане, ще видиш  :D Много късмет ти желая миличка :)

П. П. Ако не ти е проблем регистрирай се и тук, за 5  мин. става :)
*
Да ви се представя
« Отговор #23 -: Февруари 08, 2005, 12:00:19 pm »
На вси4ки моми4ета БЛАГОДАРЯ много 3а стискането на палци и хубавите думи :!:  :!:  :!: Сьщото пожелавам и на вас и ви прегрьщам :bighug: 3а усещането..........нищо не усещам :? Имах болки и придьрпване в яй4ниците след ПУ,но лекарят и момичетата от немските форуми ка3ват 4е  е нормално и трябва да се пие много течности.Иначе се па3я точно като бременна :) аааа и гьрдите ме болят и се уголемиха :) НИНА,а3 лично ти препорьчвам да спреш гимнастиката и свалянето на килограми(поне докато трае инвитро цикьльт)СИГНУС,кога ще е ПУ,как се чувстваш?И още нещо ако ви нтересува....цялата процедура с лекарства и 3амрь3яване на ембрионите струва 1800?.500 лекарства,500 3а ембрионите,200 3а мьжа ми(осигурява се сам)и 600 лекарските процедури.Половината поема касата до 3 пьти.Намирам го добре,като имам информация от жени които сами си плащат и стигат до 5000? :evil:
*
Да ви се представя
« Отговор #24 -: Февруари 08, 2005, 12:06:39 pm »
Перла, по моите груби сметки към края на месеца ще ми е :) Зависи колко ще се проточи стимулацията.
А ти след пункцията усещаше ли парене при пиш в областта на  пикочния мехур?  :oops:
Много хубави признаци имаш - това с подуването на гърдите :) :) :) дано, дано, дано :) Ще чакаме да се похвалиш!
Целувки!
*
Да ви се представя
« Отговор #25 -: Февруари 08, 2005, 12:15:58 pm »
Здравей Перла,
наистина има6 хубави признаци :D  
Аз смятам да тенирам докато запо4на стимулацията с Пюрегона. Ина4е се отказах да отслабвам, но сега тренирам леко - само за тонус. А после само 6те си лежа... 8)  8)  8)
*

soley

Да ви се представя
« Отговор #26 -: Февруари 08, 2005, 12:21:53 pm »
Регистрирах се и тук.
     Сигнусче, същата Солей съм. Второто ми ин витро беше през декември, за съжаление неуспешно.Бяха ми върнати 3 ембриона (два на 4-ри и 1 на 6).
     Два месеца съм на Диане, но евентуално месеца преди стимулацията ще мина на Прумолут.      
     При мен ще се падне евентуално през втората половина на март.
     Сигнусче, този пйт ще стане и при теб със сигурност.
     Тутто, ти къде ще правиш опита си? Виждам, че и ти си ма меногон. Желая ти успех.
     Стискам палци на всички !!!
*
Да ви се представя
« Отговор #27 -: Февруари 08, 2005, 14:58:18 pm »
4ул ви Господ :!:  :!:  :!: И да ви се врьща :lol: Стискам палци и сьм с вас.Каквото и да се слу4и не се предавайте :hug2: иииии да се па3ите :!:  :!: СИГНУС,нямах парене,нищо такова.Само нещо като менструални болки.
Да ви се представя
« Отговор #28 -: Февруари 08, 2005, 16:52:09 pm »
Цитат на: soley
Регистрирах се и тук.
     Сигнусче, същата Солей съм. Второто ми ин витро беше през декември, за съжаление неуспешно.Бяха ми върнати 3 ембриона (два на 4-ри и 1 на 6).
     Два месеца съм на Диане, но евентуално месеца преди стимулацията ще мина на Прумолут.      
     При мен ще се падне евентуално през втората половина на март.
     Сигнусче, този пйт ще стане и при теб със сигурност.
     Тутто, ти къде ще правиш опита си? Виждам, че и ти си ма меногон. Желая ти успех.
     Стискам палци на всички !!!

Здрасти Солей. Ще го правя в 1АГ-Света София при Йорданов. Стискам палци на всички момичета, които ще започват процедура инвитро!
*
Да ви се представя
« Отговор #29 -: Февруари 09, 2005, 15:13:03 pm »
Тутто, желая ти много късмет и успех.
    Йорданов е страхотен и като човек и като специалист.
    Аз съм при д-р Вакрилов.
Да ви се представя
« Отговор #30 -: Февруари 09, 2005, 17:44:14 pm »
И на теб желая късмет! Дано този опит ти е успешен!
Ами готини са там  всички те нали  :balk_602: ?
*
Да ви се представя
« Отговор #31 -: Февруари 09, 2005, 18:02:11 pm »
Наистина целия персонал са много внимателни.
    Единственото кофти е, че все още не работят ИКСИ. Аз първият път много се притеснявах дали изобщо ще ми се оплодят яйцеклетките, тъй като спермограмата ни е доста кофти. И двата пъти обаче нямаше проблем. Това много зависи от уменията на ембриолога, а според мен Вакрилов е много добър.
Да ви се представя
« Отговор #32 -: Февруари 10, 2005, 10:15:14 am »
Цитат на: solei
Наистина целия персонал са много внимателни.
    Единственото кофти е, че все още не работят ИКСИ. Аз първият път много се притеснявах дали изобщо ще ми се оплодят яйцеклетките, тъй като спермограмата ни е доста кофти. И двата пъти обаче нямаше проблем. Това много зависи от уменията на ембриолога, а според мен Вакрилов е много добър.

Солей, защо не дойдеш на срещата ни в петък. В темата "на кафе" има пусната тема за срещата утре.
*

mar_go

kum Tutto i Solei
« Отговор #33 -: Февруари 10, 2005, 10:25:09 am »
От цялото си сърце ви изпращам положителна енергия да успеете този път. СИгурна съм, че и положителната енергия на д-р Йорданов и д-р Вакрилов ще помогне. Преживявам заедно с вас и стискам палци!
Дъщеря ми вече е на 2 месеца - за нейната поява имат изключително голямо значение тези двама лекари. Да са живи и здрави, да радват все повече и повече семейства!
Re: kum Tutto i Solei
« Отговор #34 -: Февруари 10, 2005, 10:34:15 am »
Цитат на: mar_go
От цялото си сърце ви изпращам положителна енергия да успеете този път. СИгурна съм, че и положителната енергия на д-р Йорданов и д-р Вакрилов ще помогне. Преживявам заедно с вас и стискам палци!
Дъщеря ми вече е на 2 месеца - за нейната поява имат изключително голямо значение тези двама лекари. Да са живи и здрави, да радват все повече и повече семейства!

Много ти благодаря Марго :) . Защо и ти не дойдеш на нашата среща поне за малко..
*

sresta

Да ви се представя
« Отговор #35 -: Февруари 10, 2005, 14:08:51 pm »
За съжаление съм доста далеч от София, но мислено ще съм с вас!
Още веднъж - успех на всички очакващи положителния резултат - който много го иска и е претърпял толкова мъки, наистнина заслужава радостта!
Стискам палци на всички!
*
Да ви се представя
« Отговор #36 -: Февруари 11, 2005, 10:41:40 am »
Благодаря ти МАРГО :!:  :!:  :!: Много сьм 4ела 3а теб :) Да ти е жива и 3драва дьщери4ката и да те радва :!:  :!:  :!:
Да ви се представя
« Отговор #37 -: Февруари 16, 2005, 09:48:25 am »
Само искам да ви кажа, че стискам палци на всички ви! Всички палци, с които резполагам!
Перла, при теб кога ще се разбере - ненаближава ли?
Познавам едно момиче, което след 2 години и кусур опити за нормално забременяване се оказа с пълна непроходимост на тръбите и директно отидоха на инвитро. Направиха го при Димитров и е много доволна, още повече, че стана веднага. Върнаха два ембриона и сега си има 6 месечни момче и момиче. Износи ги почти до края и даже раждането започна нормално ден преди датата да я приемат за секцио. Даже се розиха почти еднакви на кг. - нещо, което почти не се среща. Пожелавам ви всичко това да ви се случи.
Успех.
Матей - 1.04.2006 г
*

yana-v

• 1207
  • Ще порасна голяма!!!
Да ви се представя
« Отговор #38 -: Февруари 16, 2005, 10:46:31 am »
Леле, стомахът ми стана на топка! Още от сега! Милички, като чета как спокойно ги обяснявате тези неща а аз съм толкова притеснена още от сега! ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВИ по едно, а защо не и по две скорпиончета! хи-хи да видите какво е!  :oops: Малко сме проклетички ама не чак толкова! Стискам ви палци!!! И на краката! :P
*
Да ви се представя
« Отговор #39 -: Февруари 16, 2005, 17:23:18 pm »
Май ще се ра3мина сьс скорпиончетата :twisted: Мисля ,че не се получи  :twisted:  :twisted: Официален ре3ултат ще дам в петьк.Много сьжалявам :evil: ,но вече сьм потготвена 3а отрицателен тест.Говорихме си с мьжа ми и продьлжаваме.Много ме подкрепя и много ми помага да преодолея нещата.  До 6 месеца можем да и3пол3ваме 3амра3ените и ще опитваме докато можем или докато стане.СТИСКАМ ПАЛЦИ НА ВСИЧКИ КОИТО ОПИТВАТ :!:  :!:  :!: