Здрава седмица за деца и родители и от нас!
Есен, есен, мен ако питате направо си стана зимно изведнъж. При нас от вчера като е започнало да вали, че няма намерение да спира явно. С леки прекъсвания за час и пак се излее. На Дани обаче хич не му пука и хуква да играе навън в най-големия порой, незнайно защо - много му е забавно. Наложи се да постъпя гаднярски и да заключа вратата в един момент, поради липса на друг начин да го задържа на сухо и топло у дома.
Голямо изобретение било това гумените ботуши ей!
Преди да имам дете, често съм виждала такива по детските магазини и все се възмущавах как може да се продават, че и явно да се купуват, понеже през ум не ми минаваше какво им е предназначението. Мислех си, че се ползват като нормалните зимни ботуши и акъла ми не побираше какви са тези "безобразни и безотговорни майки", които цяла зима си извеждат децата с подобно изделие...
Джам, не ми беше известно това правило за броя на гостите на детски РД, та изключително ме улесни с тази информация в момента. Мерси!
То има още доста време за нас, но тези дни се бях замислила по темата - дали да правя парти за дребния, какво, къде, колко гости да има... Предвид, че на 17.02. едва ли ще е хубаво времето, пък може и да върлува поредния грип - най-добре да поканя повечко бебета, та да дойдат поне двечки /ако самият рожденик не е тръшнат нещо де/.