0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2012 - част 2
« Отговор #780 -: Декември 10, 2012, 22:52:06 pm »
През месец юни ми е правена снимката
*
« Отговор #781 -: Декември 10, 2012, 22:53:50 pm »
Не мисля, че ще ти искат нова.

« Отговор #782 -: Декември 11, 2012, 07:47:37 am »
Добро утро, искам да питам има ли някой като мен, който при 5 ден след трансфер и прием на ударна доза прогестерон- Утрогестан вагинално и Дуфастон през устата не усеща напрежение в гърдите. При всички трансфери до сега имам спомен да съм имала ужасно напрежение и дори болки, а сега някак дори и Утрогестана не изтича както обикновено, като се изправя, все едно го попивам  8O
*
« Отговор #783 -: Декември 11, 2012, 08:08:20 am »
Кармен успех и от мен и с много високо ЧХГ да се похвалиш.

vesito90 здравей! Тези Спин,Васерман,Хепатит Б и С няма значение кой ден от цикъла се правят,а иначе на мен са ми важали 3 месеца така ми е казала моята лекарка,а за цветната снимка blue_sky ти е отговорила, моята също беше правена Юни, а стартирах Октомври без да са ми търсили нова.Пожелавам ти успешен старт и още по успешен финал.

« Отговор #784 -: Декември 11, 2012, 08:57:05 am »
krisi1812 мисля, че не задължително, но по-опитните да се изкажат  :wink:

Момичета благодаря на всички за съчуствието и утешителните думи. Сега не знам мисля, че е време да си сменя доктора и клиниката. Мисля, че бяха допуснати известни пропуски по отношение на този опит и ми трябва друг подход. Като, че ли съм се насочила към Селена ако някой има впечатления от там може да ми пише на лични да не разводняваме темата. Благодаря ви.

Кармен, vesito90, krisi1812 стискам палци. Вярвам, че ще успеете.
« Отговор #785 -: Декември 11, 2012, 09:48:31 am »
Ох, кажете всеки път ли е толкова страшно .... Трепереха ми коленете като се качвах на магарето днес. 11 големи фоликула и 6 малки. Това добре ли е? Аз сега започнах - 3 дена ударна доза Gonal 450 до сега.
Благодаря на всички за подкрепата
« Отговор #786 -: Декември 11, 2012, 10:49:10 am »
Момичета благодаря ви за отговорите много се надявам вече януари месец да стартирам и моята процедура и да няма никакви пречки.
Успех на всички , макар че не пиша редовно ви чета  :bighug:
*
« Отговор #787 -: Декември 11, 2012, 10:52:27 am »
Добро утро, искам да питам има ли някой като мен, който при 5 ден след трансфер и прием на ударна доза прогестерон- Утрогестан вагинално и Дуфастон през устата не усеща напрежение в гърдите. При всички трансфери до сега имам спомен да съм имала ужасно напрежение и дори болки, а сега някак дори и Утрогестана не изтича както обикновено, като се изправя, все едно го попивам  8O
Какво ще рече "ударна доза". Аз сега слагам 2х3 утрогестан вагинално без да имам каквото и да е напрежение в гърдите. На предния опит  след трансфер пак с утрогестан имах ужасни болки и напрежение в гърдите , но 3-4 дни преди теста отшумяха (теста беше отрицателен).
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #788 -: Декември 11, 2012, 10:56:30 am »
Аvallon, аз съм на 3х2 Утрогестан + 3х 1 Дуфастон, това си е бая прогестерон. :wink: Това ми е 5-ти трансфер, винаги съм имала болки, а за сега само веднъж съм била бременна, не го приемам като симптом или нещо, просто се чудя защо е така и дали не усвоявам прогестерона
*
« Отговор #789 -: Декември 11, 2012, 10:59:24 am »
Ох, кажете всеки път ли е толкова страшно .... Трепереха ми коленете като се качвах на магарето днес. 11 големи фоликула и 6 малки. Това добре ли е? Аз сега започнах - 3 дена ударна доза Gonal 450 до сега.
Страшното сама си го филмираш. Спокойно. Бройката на фоликулите никак не ти е лоша, макар че не си написала кой ден от стимулацията е това, и каво ще рече "големи" и "малки", ако си още на 3 - 4ти ден от стимулацията въпросните малки е напълно възможно да догонят големите. Важно е качеството на Я, а не количеството. Gonal 450 не е ударна доза, има и с по високи дози.
Само се успокой. И късмет.  
« Отговор #790 -: Декември 11, 2012, 11:16:03 am »
Кармен,не е страшно:)))обнадеждаващо е,винаги съм тръпнелацв приятно очакване,когато съм отивала на лекар:)
А моята цветна снимка беше отпреди 2 год.преди да започнем опита,но не ми поискаха нова...зависи пак от общото състояние.
« Отговор #791 -: Декември 11, 2012, 11:43:15 am »
hope1203 Съжалявам за резултата. Желая ти скоро да си отново в чакащите и този път с огромно ЧГХ!!! Толкова много ти го пожелахме, че няма как да не се случи!!!
mozi_krasi Много спокойна и щастлива бременност ти желая и след 9 м. да покажеш снимка на  :sbabygirl: :babyboy:
krisi1812, marieta25, avallon чакаме от вас прекрасни новини!!! Успех и спокойствие на всички!
 yahoo_17
« Отговор #792 -: Декември 11, 2012, 11:45:57 am »
Кармен,не е страшно:)))обнадеждаващо е,винаги съм тръпнелацв приятно очакване,когато съм отивала на лекар:)
А моята цветна снимка беше отпреди 2 год.преди да започнем опита,но не ми поискаха нова...зависи пак от общото състояние.

Благодаря ти  :)
« Отговор #793 -: Декември 11, 2012, 11:50:43 am »
Страшното сама си го филмираш. Спокойно. Бройката на фоликулите никак не ти е лоша, макар че не си написала кой ден от стимулацията е това, и каво ще рече "големи" и "малки", ако си още на 3 - 4ти ден от стимулацията въпросните малки е напълно възможно да догонят големите. Важно е качеството на Я, а не количеството. Gonal 450 не е ударна доза, има и с по високи дози.
Само се успокой. И късмет.  

Точно на четвъртия ден съм. Отивам следобяд за назначение. Сега съм по-спокойна. Ама аз съм си такава - все си ги изживявам нещата  :balk_159: Благодаря ти  :wink:

:bfp:
« Отговор #794 -: Декември 11, 2012, 12:13:12 pm »
Само пробвам как става с лентичка  :)

Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2
« Отговор #795 -: Декември 11, 2012, 12:36:40 pm »
никоя, Честита лентичка :)
vesito90, Успех в процедурата, когато и да почнеш  :crossfingers:
krisi1812, и аз пиремах същите дози утрогестан и 2х1 дуфастон. Гърдите ме боляха много, но започнаха още от деня на прегнила, много е индивидуално за всеки организъм.
Кармен, не се филмирай, давай го по-спокойно. Ако се филмираш сега незнам какво ще правиш след трансфера :)
На кой му предстои тест?

*
« Отговор #796 -: Декември 11, 2012, 12:37:52 pm »
Цитат
На кой му предстои тест?
На мен - утре.  :?
« Отговор #797 -: Декември 11, 2012, 12:43:13 pm »
Само пробвам как става с лентичка  :)

Прекрасно изглежда. Всекиму такава лентичка да закачи. Чакай да се отъркам в нея  :D
« Отговор #798 -: Декември 11, 2012, 12:50:36 pm »
никоя, Честита лентичка :)
vesito90, Успех в процедурата, когато и да почнеш  :crossfingers:
krisi1812, и аз пиремах същите дози утрогестан и 2х1 дуфастон. Гърдите ме боляха много, но започнаха още от деня на прегнила, много е индивидуално за всеки организъм.
Кармен, не се филмирай, давай го по-спокойно. Ако се филмираш сега незнам какво ще правиш след трансфера :)
На кой му предстои тест?
и на мен утре :oops: 10ден от ЕТ на бластоцист...нямам никакви симптоми и ме е страх много от резултата утре :(
« Отговор #799 -: Декември 11, 2012, 12:55:30 pm »
marieta25, avallon, много силно стиснати палци утре! Пожелавам ви тройно ЧХГ  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: