0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2012 - част 2
« Отговор #700 -: Декември 05, 2012, 15:30:33 pm »
sisters, в коя клиника правиш този опит?

*
« Отговор #701 -: Декември 05, 2012, 17:22:44 pm »
Хайде и от мен, днес 05.12.2012 - начало на 5 сезон. Независимо, че сезон 4 приключи по средата с отказ, този път отново съм обнадеждена.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #702 -: Декември 05, 2012, 19:50:14 pm »
Успех rtf, много, много късмет, дано този път всичко се развие по план и да приключи с щастливи  девет месеца и на края със среща с твоето бебче! :youwoman: :goodluck: :crossfingers: yahoo_17 stork-boy
« Отговор #703 -: Декември 05, 2012, 20:36:31 pm »
Rtf, пожелавам петият сезон да се окаже краят на продукцията  :)

Днес в клиниката ме изненадаха - повече от 10 фоликула в единия яйчник и толкова в другия. Притесних се, не знам какви са критериите за хиперстимулация, но това не ми се вижда малко. Веднага ми намалиха Гонал-а от 600 на 300. Още 3 дни максимум и край.

« Отговор #704 -: Декември 05, 2012, 23:03:25 pm »
sisters, в коя клиника правиш този опит?
bluesky, поздравления за новия член на семейството. Бъдете живи и здрави :).

Този път ще пробваме в Олимед, та каквото сабя покаже :)

amanda, благодаря за посрещането и изпращането :). Съжалявам, че опита ти е бил неуспешен и се надявам следващия да е трети последен :*
« Последна редакция: Декември 05, 2012, 23:05:06 pm от sisters forever »
« Отговор #705 -: Декември 06, 2012, 10:04:41 am »
rtf и от мен имаш добре дошла и най-искрени пожелания за успех този път!
И да си призная :) направих втори тест днес... - пак бледа черта - ама вече се вижда ис  просто око а не само със спец. разузнавателни средства като първата :) и се появи веднага. Чакам оня 12-ти ден...
« Отговор #706 -: Декември 06, 2012, 10:23:18 am »
здравейте момичета и тук да се запиша,за да ви следя и вас 4 ден след трансфер съм на 2прекрасни ембриончета както каза доки:)
никоя стана ми интересно на кой ден след трансфера ги виждаш тия бледи черти?явно с теб вървим горе-долу заедно,а мен ме е страх да правя такива пикливи тестове... :D
« Отговор #707 -: Декември 06, 2012, 10:31:49 am »
Трансфера ми беше на 28-ми вечерта - късно  :)
Таз сутрин видях по-ясната черта (разбира се пак бледа). А преди два дни една почти въображаема :))) Ако имаш мааалко повече търпение от мен - хубаво е да не се правят такива експерименти, защото има шанс теста да не очита ниските нива, а да си бременна. Ама...
« Отговор #708 -: Декември 06, 2012, 10:34:05 am »
Никоя, ти не спираш с тестовете обаче :P Радвам се,ти си една от малкото щастливки,на която толкова ранен уринен показва +. Според мен и кръвния вече ще отчете,щом този отчита.Аз бих предположила,че ЧХГ-то расте за две,но пък ти каза,че са ти върнали едно...на мен примерно на 11 ден чхг-то ми небеше 285,т.е. и на 8-9 да бях пуснала,може би пак щеше да отчете,и уринен щеше да отчете,ама аз не исках да си го причинявам.Но съм с близнаци.
Мариета,стискам палци и при теб хубав резултат!
« Отговор #709 -: Декември 06, 2012, 10:41:01 am »
е водиш ме с 4 дена :D пожелавам ти много късмет,а кога мислиш да пуснеш кръвен тест?аз мисля на 10 ден,пък да видим какво сабя ще покаже....
afrodita279 благодаря за  :crossfingers:
« Отговор #710 -: Декември 06, 2012, 11:40:31 am »
sisters forever, rtfrtf, Успех момичета! Пожелавам ви за Новата Година едно чудо с много високо ЧХГ  :crossfingers:
никоя, мисля, че можеш вече спокойно да се радваш и още по-спокойно да си чакаш кръвния тест. Тихичко честито!
marieta25, Много силно стиснати палци от мен за кръвния тест. Не се подлъгвай с уринни тестове. Моят кръвен го направих на 13ти ден от пункцията ( 9ти ден от трансфера) и беше 77.54. Успех!
Heaven_New, много фоликула си си отгледала :) Аз не мисля, че хиперстимулацията е свързана само с броя на фоликулите. При мен имаше само 8-9 фоликула общо в двата яйчника, 5 вървяха напред, за останалите казаха, че не разчитат на тях. В крайна сметка имахме само 3 добри яйцеклетки. На първия преглед за точицата се установи, че имам лека хиперстимулция - 3 задържани фоликула в единия яйчник и 4 в другия, всички по около 4 см. Изчезнаха от самосебе си до 12та седмица от бременността. Пожелавам ти много успех!

*
« Отговор #711 -: Декември 06, 2012, 11:55:36 am »
rtfrtf   успех и дано приключи всичко с едно хубаво ЧХГ :crossfingers:
marieta25  пожелавам и на теб  :bfp:     :crossfingers:

« Отговор #712 -: Декември 06, 2012, 12:40:32 pm »
Rtf, пожелавам петият сезон да се окаже краят на продукцията  :)

Днес в клиниката ме изненадаха - повече от 10 фоликула в единия яйчник и толкова в другия. Притесних се, не знам какви са критериите за хиперстимулация, но това не ми се вижда малко. Веднага ми намалиха Гонал-а от 600 на 300. Още 3 дни максимум и край.

Heaven new, колко ти е естрадиола? Бая бройки-стискам палци да излезат качествени Я.
Доста силна стимулация 600 единици.
« Отговор #713 -: Декември 06, 2012, 13:25:43 pm »
marieta25 Доктора каза да му се поява на ден 14. Само дето аз като руса по душа и призвание, не разбрах от трансфера 14 или от пункцията... Кръвният го планирам за събота. И понеже искам да знае и доктора - ще го правя в клиниката :)
Стискам силно плаци за новата година всички да сме с + чета и после заедно да отглеждаме съкровища  :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Bistrikus, Rum4e - на вас пожелавам скоро да се възстановите и да стане чудото! За мен това е трети опит и добре разбирам разочарованието  :bighug: Съвсем се бях отказала, но имах късмета да изпадна в кофти състояие по темата пред точните хора :) и съвсем неподозирано започнах 3-ти опит... Странно нещо е съдбата... И накрая да имате по две накуп за награда за търпението и борбеността!
*
« Отговор #714 -: Декември 06, 2012, 20:09:41 pm »
Благодаря ви, момичета, за пожеланията. Късмет на всички в процедура, а на видялите положителен тест - честито!
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #715 -: Декември 07, 2012, 13:01:44 pm »
момичета минавам да ви видя как сте?днес ми е 5ден и чувствам няква тежест в корема,а гърдите са ми огромни(за радост на мъжа)хаха,дали е добър симптом?никоя успех на теста утре и да пишеш веднага,като имаш резултат...стискам палци. :wink:
« Отговор #716 -: Декември 07, 2012, 13:07:35 pm »
Страхотен симптом е по принцип  :crossfingers: :) Аз все още си седя безсимптомна... Половинката ме навива да не ходя утре, а в сряда, както доктора каза... Мисля си, все пак да отида, но има цяла нощ да ме навие за обратното :)
« Отговор #717 -: Декември 07, 2012, 13:10:18 pm »
по-това което прочетох по-нагоре,че си нетърпелива и затова избърза с пикливите тестове си мисля,че все пак няма да послушаш мъжа :lol: :lol: :lol:
« Отговор #718 -: Декември 07, 2012, 14:04:02 pm »
Мариета, гърдите нарастват от Утрогестан-а  :lol:. Което не значи, че не си бременна. Стискам ти палци!
Моята пункция ще е във вторник.
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #719 -: Декември 07, 2012, 14:09:48 pm »
момичета минавам да ви видя как сте?днес ми е 5ден и чувствам няква тежест в корема,а гърдите са ми огромни(за радост на мъжа)хаха,дали е добър симптом?никоя успех на теста утре и да пишеш веднага,като имаш резултат...стискам палци. :wink:
Симптомите са налице  :D Чакаме да ни зарадваш  :D А аз чакам да се изтърколи тази година за да се разпиша и аз, подобаващо в новия сезон на 2013-та :P
Успех момичета, стискам силно палците  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: