0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2012 - част 2
« Отговор #580 -: Ноември 24, 2012, 22:05:34 pm »
amanda моята приятелка забременя с инвитро и имаше такова кафениково зацапване, к'вото описваш преди и след теста, който беше положителен. Сега има живо и здраво момченце. :D
Знам че е трудно и постоянно го мислиш. Аз съм си записала едни сериали тук и стоя и ги гледам наведнъж да си отвличам вниманието.
Наспи се добре и утре му мисли.
Стискам палци всичко да е наред.
« Отговор #581 -: Ноември 24, 2012, 22:21:49 pm »
Amanda, на 13-ден щом си,пусни кръвен. Ако е положителен, ще трябва да лежиш повечко и да почиваш, или пък доки може да ти увеличи лекарствата.Дано е на хубаво! :D
*
« Отговор #582 -: Ноември 24, 2012, 22:29:20 pm »
amanda ако имаш тест направи го сутринта, когато концентрацията е по-голяма. Все пак ако си ходила често до тоалета и ако теста не е от най-новите ранни тестове може и да не отчете.
« Отговор #583 -: Ноември 24, 2012, 23:21:08 pm »
Ето ме и мен-днес ходих на пазар-не, че пазарувах ама се поразходих и ми мина деня по-неусетно!От клиниката казаха,че разходките подобрявали кръвообращението и способствали за по-доброто закрепване...Дори ако времето е кофти,препоръчаха да си джиткаме из къщи,без да прекаляваме,разбира се!
amanda,всеки опит е индивидуален!Не се настройвай за нищо-каквото има да става ще става,но си помисли за бъдещото бебче какъв стрес изживява горкото, по край твоите негативни мисли! :(
Усмихни се,разведри се с нещо,което ще ти донесе настроение и смело напред-долу в бременелките ни чакат :lol:
а за теста и аз бих ти казала в понеделник да  пуснеш кръвен-все пак ще те ориентира как вървят нещата!Много се моля опасенията ти да са безпочвени и ЧХГ-то да е поне трицифрено!Прегръщам те силно и вярвам в успеха ти!
*
« Отговор #584 -: Ноември 24, 2012, 23:25:51 pm »
аманда,не мисли за глупости!
Утре ти е 14 ден направи един тест за твое успокоение-аз незнам как издържа до сега да не пуснеш-какви нерви имаш бе човек?Мисля,че със сутрешна урина и уринния ще отчете вече!
Късмет,миличка и чакам да ме зарадваш!
*
« Отговор #585 -: Ноември 24, 2012, 23:37:06 pm »
amanda, първо изглупяваше, сега имаш зацапване - два сигурни признака за бременност. От теб остава само да  направиш теста и официално да ни информираш за резултата.
И аз като другите момичета мисля, че вече и уринарен ще ти отчете. Не се измъчвай повече с чакане.
« Последна редакция: Ноември 24, 2012, 23:42:59 pm от mgstra »

« Отговор #586 -: Ноември 25, 2012, 09:08:39 am »
Аманда,и пикливия тест вече ще ти отчете.Аз пуснах кръвен на 10-тия ден и пиклив на 13-тия.Чакаме хубавите новини :D
« Отговор #587 -: Ноември 25, 2012, 09:24:49 am »
Мила Аманда, знам как ти се е свило сърчицето. Стискам палци за силно положителен резултат. Успех, мила!
*
« Отговор #588 -: Ноември 25, 2012, 13:19:00 pm »
Невероятни сте и винаги мога да разчитам на вас,давате ми голяма сила  :youwoman:.Решила съм утре или другиден да пусна кръвен задължително,а пиклив утре ли незнам  :ask:

между другото аз си лежа постоянно ,е ставам за половин час да се поразтъпча малко,но повече си почивам,не знам дали и да звъня на док.
« Последна редакция: Ноември 25, 2012, 13:31:38 pm от amanda »

Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2
« Отговор #589 -: Ноември 25, 2012, 16:34:15 pm »
Gianny, Прегнил и Овитрел са различни лекарства, единия съдържа органичен ЧХГ, а другия генно синтезиран, Прегнил се бие винаги мускулно, а Овитрел само подкожно. Едва ли поставянето на Овитрел предния път е бил проблема, не се вкарвай във филми. Аз на твое място не бих послушала съвета на deizy_83 да биеш Прегнил по-късно от оказания от док. час, нещата се таймират от лекарите и те знаят най-добре кое как да се направи, още повече че тази инжекция способства доузряването на фоликула.
Аманда,и аз имах зацапване кафяво след положителния ми тест, дано и при теб това е добър знак. Стиснати палци за когато и да решиш да направиш теста.
При мен за сега нещата вървят добре, хормоните са ок, имаме доста фоликули, дано и да финишираме добре.

*
« Отговор #590 -: Ноември 25, 2012, 16:52:13 pm »
krisi1812 браво пожелавам ти успех и положителен резултат на края  :wink:
Благодаря за пожеланията!

*
« Отговор #591 -: Ноември 25, 2012, 17:36:07 pm »
Това за Прегнил и Овитрел не го знаех. Аз си мислех, че просто си важи за всички лекарства, че разграждането им е по-бързо в подкожието отколкото в мускула. Ама може и да греша. Така или иначе минала работа  :)
Аз без да искам закъснях с инжекцията с 30 мин, но ще уведомя клиниката.
Т.е мъжа ми закъсня да се върне от дежурство и аз не можех да я направя сама, въпреки че изгледах едно много изчерпателно видео как точно става. Реших че няма как да си извъртя ръката че да стане.  :? Иначе смелост не ми липсваше  :)
*
« Отговор #592 -: Ноември 25, 2012, 17:57:17 pm »
amanda ако е спряло няма защо да му звъниш на док, ако не, аз бих звъннала. Може да е от лекарствата, които вземаш.
« Отговор #593 -: Ноември 25, 2012, 18:16:13 pm »
Amanda, ако си слагаш фраксипарин или пиеш аспирин протект- по-добре звънни на доктора, при зацапване обикновено ги спират за няколко дни, докато спре зацапването.
Gianny, овулацията настъпва приблизително 36 часа след слагане на овитрела/ прегнила.
Незнам в коя клиника си, но понеже аз съм в Надежда, а там обикновено закъсняват с часовете за пункции, та не мисля, че 30 мин. закъснение са проблем- даже по-добре.
Успех момичета!
*
« Отговор #594 -: Ноември 25, 2012, 19:27:16 pm »
Мисля че вече нямам за сега, сутринта имаше една две капки много слабо иначе на хартията като се избърша няма.Пия само аспирин,мисля да не се обаждам на док,а направо утре да правя сутринта пиклив и това е. :?
Стискайте палци милички :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #595 -: Ноември 25, 2012, 19:36:34 pm »
Аманда, недей да правиш пиклив. По-добре пусни кръвен тест, по-надежден е.
« Отговор #596 -: Ноември 25, 2012, 19:39:40 pm »
amanda, само спокойно. Ние всички силно :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #597 -: Ноември 25, 2012, 20:27:03 pm »
Мисля че вече нямам за сега, сутринта имаше една две капки много слабо иначе на хартията като се избърша няма.Пия само аспирин,мисля да не се обаждам на док,а направо утре да правя сутринта пиклив и това е. :?
Стискайте палци милички :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
И аз, да ти вдъхна увереност и кураж ;)
Имах кафяво зацапване на 10 ден след ЕТ и положителен тест, обаче при мен, беше повечко като зацапване и ми спряха Фраксито и аспирина докато отшуми, както и препоръчаха строг постелъчен режим ... Стискам палци за хубав резултат утре  :bori_007: :bori_003: :bori_004: osi_9 :bfp: :bighug:

*
« Отговор #598 -: Ноември 25, 2012, 20:37:28 pm »
Ще направя и кръвен ,но във вторник,че в нашия смотан град не правели и ще трябва да ходя до съседния по-голям град.
papa2011 ,хриси-б ,dess_dess  :goodluck:

*
« Отговор #599 -: Ноември 25, 2012, 23:12:22 pm »
Amanda, аз си мисля, че може и да не стигнеш до кръвен тест. При мен на 10-тия ден уринарния показа бременност, и то след такова зацапване, както при теб. Утре веднага да ни информираш за резултата, въпреки, че аз май го знам вече  :balk_71:
« Последна редакция: Ноември 25, 2012, 23:14:11 pm от mgstra »