Това е за всички вас! Съжалявам, че на работа нямам интернет и не съм успяла по-рано да прочета окуражителните думи, сутринта видях само, че
papa2011 е писала, но бързах за работа и не успях да отговоря. Нямам думи да опиша колко вяра и надежда ми вдъхнаха тези думи. Когато отидох на работа, реших, че все пак ще се обадя на доктора и той също ме прати на кръвен.
Познайте колко е резултата - 508.80
, направо не можах да повярвам.
Говорих и с доктора, той каза, че му мирише на близнаци, ако не и на тризнаци (което вече е малко притеснително, защото не съм първа младост, но човек трябва да внимава какво си пожелава), но още е рано да се каже. Вика ме на преглед в края на следващата седмица. Каза ми, че при такъв резултат дори няма смисъл да пускам втори кръвен след няколко дни. Само ме притеснява, че все още имам малко зацапване, но той ме посъветва да зачестя слагането на Утрогестана.
Още не смея да се зарадвам и не мога да повярвам, разбира се, че се надявах на успех, но все пак ми беше първи опит и не смеех да се надявам.
Пак искам да ви благодаря за подкрепата и хубавите думи и желая успех на всяка от вас.
Rum4e, Heaven_New - на вас успешен старт на процедурата, на мен това ми беше най-хубавата част от процеса - стимулацията, изпитвах едва ли не някакво мазохистично удоволствие като си слагах инжекциите, защото знаех, че вече наистина правя нещо.
На тези от вас, които чакат резултата, имате много стиснати палци от мен и ако можете не се взирайте постоянно в някакви симптоми, така ще ви е по-спокойно. Аз също нямах никакви признаци, като изключим нормалното боцкане в яйчниците и подуването още след пункцията.
Ще ви държа в течение как се развиват нещата при нас, и отново