Здравейте, мили момичета!
Съжалявам, че не съм писала по-рано, иначе си ви чета всеки ден, това ми помага да не се сдухвам съвсем. Радвам се на успехите на всяка от вас и съчувствам на неуспелите, но това е само временен неуспех, вярвам в това, няма да се отказваме, нали?!
Иначе на мен днес ми е 10 ден след трансфера, който беше на 4-ти ден, върнаха ми 3 много хубави ембриончета на стадий морула, чакането беше много дълго и снощи вече със свито сърце реших, че днес сутринта ще мина през лабораторията да пусна кръвен тест, но....
сутринта зацапване и може би начало на цикъла, май даже няма да стигна до теста. Все още се чудя какво да правя, да изчакам ли, възможно ли е това да е само зацапване, дали все още имам надежда, или да се настройвам вече за следващ опит.
Мислите ли, че е възможно това да е същото зацапване, което някои от вас получават при имплантирането, възможно ли е да се получи на 10 ден, аз през нощта много се въртя в леглото и понякога усещам, че си напрягам малко повече корема, даже снощи при едно от обръщанията, усетих много прорязваща болка в ляво, сякаш нещо ми се усука, чак извиках от болка. Не знам какво да си мисля и има ли смисъл да ходя да пускам кръвен, май по-добре да се примиря, че всичко е свършило.
Желая успех на всички вас, много положителни тестове да има занапред в темичката!