0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2012 - част 2
« Отговор #320 -: Ноември 05, 2012, 16:29:00 pm »
Corazon_al_Sur, много съжалявам :( Преживей си мъката, но не се отчайвай, понякога отнема повече време да сбъднем мечтата си за дете, но рано или късно ще успееш. Пожелавам ти това да стане още при следващия опит.
« Последна редакция: Ноември 05, 2012, 16:50:13 pm от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #321 -: Ноември 05, 2012, 16:37:12 pm »
Corazon_al_Sur, много съжалявам  :(
 :bighug:

*
« Отговор #322 -: Ноември 05, 2012, 16:56:45 pm »
Каросон,искрено съжалявам :bighug:
« Отговор #323 -: Ноември 05, 2012, 18:26:00 pm »
Благодаря, момичета. Сега съм в някакво странно състояние, като препарирана.  :? Докторът каза да отида да ме види между 5 и 7 ден от цикъла, тогава ще говорим какво следва. Няма да се давам.
*
« Отговор #324 -: Ноември 05, 2012, 19:36:39 pm »
Corazon_al_SurTолкова съжалявам,миличка.Искам да те гушна и да ти дам сила и кураж :bighug:
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
« Отговор #325 -: Ноември 05, 2012, 20:01:39 pm »
Corazon_al_Sur, съжалявам за неуспеха. Почини си, събери сили и продължи напред.
amanda, аз съм на етап хистероскопия. Доктора иска да погледне нещата от вътре  :wink:. Сега само за това мисля. Страхувам се - не от самата манипулация, а от това с какво още ще трябва да се сблъскам и какво ме очаква.
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #326 -: Ноември 05, 2012, 20:44:13 pm »
Corazon_al_Sur, съжалявам за неуспеха. Почини си, събери сили и продължи напред.
amanda, аз съм на етап хистероскопия. Доктора иска да погледне нещата от вътре  :wink:. Сега само за това мисля. Страхувам се - не от самата манипулация, а от това с какво още ще трябва да се сблъскам и какво ме очаква.
Да запиша тук  :wink: papa2011и аз съм май на същото дередже, да видим какви ще ги къдрим :wink:
Corazon_al_Surникакво отчаяние, ще стане, няма начин да няма начин  :bighug:

« Отговор #327 -: Ноември 06, 2012, 07:20:55 am »
Здравейте, мили момичета!
Съжалявам, че не съм писала по-рано, иначе си ви чета всеки ден, това ми помага да не се сдухвам съвсем. Радвам се на успехите на всяка от вас и съчувствам на неуспелите, но това е само временен неуспех, вярвам в това, няма да се отказваме, нали?!
Иначе на мен днес ми е 10 ден след трансфера, който беше на 4-ти ден, върнаха ми 3 много хубави ембриончета на стадий морула, чакането беше много дълго и снощи вече със свито сърце реших, че днес сутринта ще мина през лабораторията да пусна кръвен тест, но....  :( сутринта зацапване и може би начало на цикъла, май даже няма да стигна до теста. Все още се чудя какво да правя, да изчакам ли, възможно ли е това да е само зацапване, дали все още имам надежда, или да се настройвам вече за следващ опит.
Мислите ли, че е възможно това да е същото зацапване, което някои от вас получават при имплантирането, възможно ли е да се получи на 10 ден, аз през нощта много се въртя в леглото и понякога усещам, че си напрягам малко повече корема, даже снощи при едно от обръщанията, усетих много прорязваща болка в ляво, сякаш нещо ми се усука, чак извиках от болка. Не знам какво да си мисля и има ли смисъл да ходя да пускам кръвен, май по-добре да се примиря, че всичко е свършило.
Желая успех на всички вас, много положителни тестове да има занапред в темичката!  :bfp1:
« Отговор #328 -: Ноември 06, 2012, 07:34:06 am »
Миличка polyamitko, ДА има смисъл да отидеш и да пуснеш кръвен тест. Това твое зацапване ми прилича на най-желаното от всички тук, а именно "имплантационно" зацапване, което в повечето случаи се появява между 8-11ден след ЕТ.
Бъди спокойна, ние сме с теб. Чакам да ни зарадваш  yahoo_17
« Отговор #329 -: Ноември 06, 2012, 08:29:08 am »
Corazon_al_Sur, съжалявам мила и ти пращам много прегръдки. polyamitko,малко е останало, не се отчайвай на финала- първо пусни кръвен. ние сме с теб и стискаме палци. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Чакаме да ни зарадваш с :bfp1:
*
« Отговор #330 -: Ноември 06, 2012, 09:08:41 am »
Съжалявам, че не съм писала по-рано, иначе си ви чета всеки ден, това ми помага да не се сдухвам съвсем. Радвам се на успехите на всяка от вас и съчувствам на неуспелите, но това е само временен неуспех, вярвам в това, няма да се отказваме, нали?!
Иначе на мен днес ми е 10 ден след трансфера, който беше на 4-ти ден, върнаха ми 3 много хубави ембриончета на стадий морула, чакането беше много дълго и снощи вече със свито сърце реших, че днес сутринта ще мина през лабораторията да пусна кръвен тест, но....  :( сутринта зацапване и може би начало на цикъла, май даже няма да стигна до теста. Все още се чудя какво да правя, да изчакам ли, възможно ли е това да е само зацапване, дали все още имам надежда, или да се настройвам вече за следващ опит.
Мислите ли, че е възможно това да е същото зацапване, което някои от вас получават при имплантирането, възможно ли е да се получи на 10 ден, аз през нощта много се въртя в леглото и понякога усещам, че си напрягам малко повече корема, даже снощи при едно от обръщанията, усетих много прорязваща болка в ляво, сякаш нещо ми се усука, чак извиках от болка. Не знам какво да си мисля и има ли смисъл да ходя да пускам кръвен, май по-добре да се примиря, че всичко е свършило.
Желая успех на всички вас, много положителни тестове да има занапред в темичката!  :bfp1:

Отивай и пускай кръвен така ще си най-сигурна какво е станало.Така да гадаем няма много смисъл.Пожелавам ти много положителен тест
« Отговор #331 -: Ноември 06, 2012, 10:12:42 am »
Polyamitko,и аз съм за кръвен.при трансфер на 4 ден е напълно възможно да е имплантац.зацапване.нормално е да имаш болки,а и ние си обръщаме прекалено внимание на тях.Аз да ти кажа малко преди теста една сутрин кихнах и така ме проеяза корема,че си викам-край.сега много се смея,защото ако организмът е направен да се губят деца от кихане,сигурно щяхме да сме погинали:)))дано всичко е на положителен резултат:)
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #332 -: Ноември 06, 2012, 10:19:08 am »
При успешния ми инв опит през 2010 имах такова зацапване на 11 ден след ЕТ на 5 ден, теста бе мноооого положителен  :D Успех и на теб, и няма да се сдухваш, най-хубавото тепърва ти предстои  :bighug: :bfp:

*
Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2
« Отговор #333 -: Ноември 06, 2012, 10:27:41 am »
polyamitko, стискам палци за положителен тест  :crossfingers:

Момичета, аз вчера стартирах с първа инжекция.
« Последна редакция: Ноември 06, 2012, 10:37:28 am от rum4e »

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #334 -: Ноември 06, 2012, 10:43:21 am »
rum4e, радвам се, че и ти стартира най-накрая. Сега ти пожелавам една перфектна процедура и един сладък бебок на финала :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #335 -: Ноември 06, 2012, 10:50:26 am »
polyamitko, стискам палци за положителен тест  :crossfingers:

Момичета, аз вчера стартирах с първа инжекция.
На късмет да ти е този опит  :D

« Отговор #336 -: Ноември 06, 2012, 10:51:43 am »
rum4e, :balk_103: Успешен старт и още по-успешен финал  :bfp:
*
« Отговор #337 -: Ноември 06, 2012, 10:53:01 am »
rum4e Успешен финал,мила :crossfingers:
polyamitkoИ аз така неудобно спя и по корем и се въртя и все си мислех,че ще смачкам ембриончето,но не е така. Хайде пускай кръвния тест и  :bfp1: Чакаме те с нетърпение да се присъединиш към нас  preggo
« Последна редакция: Ноември 06, 2012, 10:57:00 am от aldita »
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
« Отговор #338 -: Ноември 06, 2012, 10:58:56 am »
Rum4e, леко да мине всичко и успех, успех! Ще те следя.

И аз се качвам пак на въртележката. Тръгвам днес за България, утре и другиден ще съм в клиниката, намислила съм да питам доктора може ли да направим новия тест за определяне на имплантационния прозорец. Изследването е генетично (и с биопсия, ух  :(), но ако получа зелена светлина, ще стартирам чак в края на месеца, а до трансфер ще има още 15 дни, все за около месец и малко ще стане изследването...

« Отговор #339 -: Ноември 06, 2012, 11:03:42 am »
Heaven_New, хайде дано ти се наредят нещата както го планираш и всичко да е ОК на финала  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: