0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2012 - част 2
« Отговор #200 -: Октомври 30, 2012, 11:01:16 am »
linapoli Благодаря,почивам си. Иначе върнахме 3.Малко ми е трудно с лежането и почивката-побърква ме свободното време. Добре, че навън не е приказка иначе щях да издивея в къщи.
« Отговор #201 -: Октомври 30, 2012, 11:19:27 am »
Влизам да пожелая успешен старт и още по-успешен финал на процедурата на Аманда!

Алдита, как си?

« Отговор #202 -: Октомври 30, 2012, 11:28:49 am »
хриси-б, и аз така се чувствах оървите дни след трансфера. Дори на 4тия ден тръгнах на работа. Не ме свърташе вкъщи. Сега съжалявам, защото много ми се спи и ми се иска да съм си отспала в дните след трансфера. Но пълно щастие няма  :lol:

« Отговор #203 -: Октомври 30, 2012, 11:39:27 am »
Здравейте сладурки!

migra рано е за такъв тест. Аз правих такъв предния път и после ме беше яд.
amanda стискам ти палци от сърце за успешен финал
хриси-б и аз бях така първия път даже се върнах на работа за да не изкукуригвам вкъщи.
alditaповече си почивай доколкото е възможно. Стискам ти палци
MONK, IrinaMMM знам колко е голямо разочарованието макар и само един път съм го изпитвала на гърба си. Но вие сте силни сибирайте сили и отново напред.
*
« Отговор #204 -: Октомври 30, 2012, 11:42:21 am »
Здравейте,момичета.
Heaven_NewНезнам дали мога да кажа-добре съм.Днес като че ли са ми поспаднали гърдите и не ме болят чак толкова,незнам на какво се дължи.Не кървя,имам само една розова точица.Незнам какво да си мисля.Честно казано-уплашена съм,да не съм си загубила ембриончетата.Вневедение съм защо се получи това кървене и какво означава.Лежа си.Не отидох на кръвен тест,защото не мисля,че ако е станала беля теста веднага ще го отчете.В 14ч имам интервю за работа.Слава богу е наблизо ,ще отскоча набързо и пак се връщам и лягам. Това чакане е изтощително.Благодаря ти за въпроса :bighug:
хриси-б Радвам се за теб и ембриончетата.Дано станат бебета preggo
migraаз направих тест на 8-ми ден и ми показа втора съвсем бледа черта :wink:
amanda :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
afrodita279 слагам си прогистеронови вагинални таблетки сутрин,обед и вечер
На всички момичета едно голямо БЛАГОДАРЯ!Наистина реагирате веднага и компетентно.Каквото писахте така каза и доктора.Днес нямам болки в кръста,нямам болки никъде тоест.Дали пък не премръзнах вчера и затуй,немога да си го обясня,и остава само чакането..
MONK, IrinaMMM :bighug:
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
« Отговор #205 -: Октомври 30, 2012, 11:45:34 am »
IrinaMMM, MONK, ще постигнете мечтата, сигурна съм.  :bighug:
Aldita, май наистина няма да е зле да попазиш леглото.  :bighug:

аз днес съм с болки ниско в кръста и нещо като предменструален синдром :( , сега звънях на личната за болничен, че никак не се чувствам добре. дано да уредим да не ходя на работа още няколко дни, че там стресът съвсем ще ме побърка...
« Отговор #206 -: Октомври 30, 2012, 11:47:37 am »
Хриси, при нас с Линаполи времето беше толкова хубаво и слънчево като чакахме...аз първите дни да си призная все правех нещо вкъщи, после като се стреснах,че другите лежали и им носели разни неща,се кротнах,ама пак си ставах насам натам.Накрая и аз след 6 дни тръгнах на работа и времето някак минаваше по-бързо.А бях приготвила 5-6 книги и 200-300 филма,нищо не ми се правеше.Най-странното е и че сега не ми се чете,а по принцип четях много.
« Отговор #207 -: Октомври 30, 2012, 11:59:16 am »
Aldita, за бой си! Разбирам, трябват пари, трябва човек и професионално да се развива, за съжаление, в нашия случай обикновено трябва да се избира и приоритизира. Онова единично кървене от вчера почти сигурно нищо не означава, но факт е, че при по-рискови бременности натоварванията са абсолютно противопоказни. Сигурна съм, че всичко е наред, но и ти трябва малко да помогнеш бременността да продължи да се развива добре. То не, че моята трета процедура няма да съвпадне с премиера на книга, което е адски стрес и натоварване, но това е само процедура, ако бях бременна, книгата щеше да почака. Умната, ей!
« Отговор #208 -: Октомври 30, 2012, 11:59:32 am »
Предните пъти стоях в къщи по 2-3 дни и после тръгвах на работа, но колежките много ме пазеха. Сега имам 5 почивни дни, но не знам дали ще издържа. Дано. От това спане и лежане през деня стоя будна по цяла нощ. По време на стимулацията прередих гардероби, стаи и т.н за да не правя глупости сега. Ама какво да правя, ще се пазя. Стискам палци на чакащите. osi_9
*
« Отговор #209 -: Октомври 30, 2012, 12:05:26 pm »
Предните пъти стоях в къщи по 2-3 дни и после тръгвах на работа, но колежките много ме пазеха. Сега имам 5 почивни дни, но не знам дали ще издържа. Дано. От това спане и лежане през деня стоя будна по цяла нощ. По време на стимулацията прередих гардероби, стаи и т.н за да не правя глупости сега. Ама какво да правя, ще се пазя. Стискам палци на чакащите. osi_9

При 1-вото ми ин витро миналата година по това време което завърши с отрицателен резултат изобщо не се пазих карах кола по цял ден бях по улиците.Знаете пътищата какви са в БГ дупка до дупка голямо друсане с колата насам натам.Сега си наложих да лежа повече да гледам филми,тв и т.н. и на 3.11 ще разбера какво е станало.Още докато започвах 2-рият си опит бях малко стресната понеже нещата с предната година съвпадаха на 100% по едно и също време започнаха стимулациите абе с две думи нещата се повтарят и много ме е страх да ме би и резултата да е същият.
*
« Отговор #210 -: Октомври 30, 2012, 12:08:17 pm »
aldita, може пък при теб по-често да има зацапвания, както имаше и преди теста! Забелязала съм, че някои момичета никога нямат зацапвания, догато при други има периодично, но пак са бременни и си износват бебенцата. По мое мнение при теб може да ги има. Но наистина е много важно да лежиш и да си взимаш лекарствата, докато се видиш с твоя доктор. Кураж и късмет  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Хриси-б, а какво направихте с другите ембриончета, замразихте ли ги?
Аманда, ето че стартира най-после  :P Сега ще чакаме четвъртък за следващи новини
  :bighug:

« Отговор #211 -: Октомври 30, 2012, 12:12:28 pm »
За жалост не защото тези който останаха не бяха с достатъчно добро качество-Е все пък аз се надявам други да не ми трябват.
« Отговор #212 -: Октомври 30, 2012, 12:18:10 pm »
хриси-6, сигурна съм, че няма да ти трябват ;)
migra, нещата няма да се повторят, ще видиш! Отсега ти стискам палци за 3.11 :)
aldita,какви са тия интервюта сега? Пази леглото, важно е! Интервюта ще имаш много занапред! дано спре изцяло кървенето.

*
« Отговор #213 -: Октомври 30, 2012, 12:24:02 pm »
Момичета, недейте да прекалявате с това лежане. Ембрионите все пак не са яйца, за да се счупят така лесно. Всеки път докторите казват, че не трябва да се променя начина на живот. Трябва все пак да се има едно наум, да не се прекалява с вдигане на тежести, да се избягват кофеиновите напитки и храни. И да лежите постоянно, само се изнервяте, започва кръста да наболва, а резултата пак не е ясен какъв ще бъде.
aldita, един спонтанен аборт не протича по този начин, както си го описала. Ако нямаш обилно кървене, и то всеки ден, всичко е ОК, успокой се. Може едното ембрионче да се е редуцирало, може и друга да е причината, много е рано да се каже. При теб вече е леко зацапването, така че не се шашкай толко. Гърдите също омекват по време на бременността - това не е лош признак. Но това, което са ти казали и другите момичета е истина - на този етап от бременността никой доктор не може да направи, каквото и да било. Само ти можеш да си помогнеш с повече лежане, поставяне на прогестероновите хапчета и пиене на но-шпа или папаверин. Аспирина също се изключва при кървене. Силно се надявам, че ще докараш бременността си докрай. Успех!
Успех и на всички останали момичета!

« Отговор #214 -: Октомври 30, 2012, 12:29:23 pm »
Migra,и аз съм суеверна, но се опитвам да си наложа,че събитията не се повтарят.И при мен беше така. Мин.год.точно на датата на теста ми тази година, ми установиха бременност, и след 2 седмици направих аборт, изпитвах ужас,защото отгоре на всичко точно тогава ми се беше окотила котката и сега се случи,че пак по същото време роди, и си викам: Край,картинката е същата.Да,ама не. Вярвам,че можем да променяме събитията.Не мисли отрицателно!Дано този път се получат нещата:)
« Отговор #215 -: Октомври 30, 2012, 12:33:50 pm »
Ами да-важна е положителната нагласа. На мен ми помагат и срещите и разговорите с приятни и позитивни хора.
*
« Отговор #216 -: Октомври 30, 2012, 12:33:57 pm »
Migra,и аз съм суеверна, но се опитвам да си наложа,че събитията не се повтарят.И при мен беше така. Мин.год.точно на датата на теста ми тази година, ми установиха бременност, и след 2 седмици направих аборт, изпитвах ужас,защото отгоре на всичко точно тогава ми се беше окотила котката и сега се случи,че пак по същото време роди, и си викам: Край,картинката е същата.Да,ама не. Вярвам,че можем да променяме събитията.Не мисли отрицателно!Дано този път се получат нещата:)

Дай боже да е така както казваш.Гледам да мисля позитивно ама в някой случай не ми се получават много нещата... :?
« Отговор #217 -: Октомври 30, 2012, 12:44:02 pm »
migra, аз също съм много суеверна и напълно те разбирам. обаче сега успях да си изхвърля всичко от главата и да не разсъждавам. е, гризнаха душата ми днешните симптоми, но си наложих да не се поддам :) само болничният ми трябва, защото в работата ми най-гадната част от задълженията едно време ги даваха на една бременна колежка - все едно нарочно го правеха. и сега искам да се опазя от подобен стрес, понеже съм с истинската си диагноза и знаят, че се боря за дете. между другото, моят кръвен тест ще е малко след твоя :)  :crossfingers:
*
« Отговор #218 -: Октомври 30, 2012, 12:48:44 pm »
migra, аз също съм много суеверна и напълно те разбирам. обаче сега успях да си изхвърля всичко от главата и да не разсъждавам. е, гризнаха душата ми днешните симптоми, но си наложих да не се поддам :) само болничният ми трябва, защото в работата ми най-гадната част от задълженията едно време ги даваха на една бременна колежка - все едно нарочно го правеха. и сега искам да се опазя от подобен стрес, понеже съм с истинската си диагноза и знаят, че се боря за дете. между другото, моят кръвен тест ще е малко след твоя :)  :crossfingers:

Аз отидох директно в окръжна болница във Варна с направление за гинеколог обясних как са нещата и веднага ми издадоха болничен ако си спомняш имах и аз една сага и не искаха да ми дават,но нещата се наредиха и сега съм с 20 дни до 12.11.включително.Казаха ми,че евентуално ако е отрицателен теста ми мога да го прекратя.
« Отговор #219 -: Октомври 30, 2012, 13:07:02 pm »
migra, помня случая с болничния :) сега тръгвам за лекарката, надявам се да мине без проблеми :)