0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2
« Отговор #120 -: Октомври 28, 2012, 09:59:45 am »
Привет от мен мамита!
Днес ми е 11 ден след трансфера. Кръвният ми е за утре, но днес реших да препикая един тест и се оказа твърдо :bfn:, за мое съжаление. Утре ще пусна кръвен защото доки настоява, но .... аз отпадам от групата на чакащите!
Успех на всички вас!
« Последна редакция: Октомври 28, 2012, 10:07:11 am от MONK »
*
« Отговор #121 -: Октомври 28, 2012, 10:09:58 am »
Привет от мен мамита!
Днес ми е 11 ден след трансфера. Кръвният мие за утре, но днес реших да препикая един тест и се оказа твърдо :bfn:, за мое съжаление. Утре ще пусна кръвен защото доки настоява, но .... аз отпадам от групата на чакащите!
Успех на всички вас!

:balk_146: съжалявам мила за отрицателният тест.Пък може да не е отчел правилно те нали пикливите по-късничко дават индикация.Оффф и мен толкова ме е страх.Нямам никъкви симптоми.От време на време чувствам едно придърпване ниско долу и гърдите ме болят като ги пипна,ама не го отдавам на това,че може да е станало чудото.Днес съм на 5 дни смятам и деня на ЕТ

*
« Отговор #122 -: Октомври 28, 2012, 10:19:22 am »
не търси симптоми. Придърпването е от пункцията.
Успех в чакането!
« Отговор #123 -: Октомври 28, 2012, 10:32:51 am »
MONK, мисля, че е рано за пиклив тест миличка. Изчакай си кръвния тест утре! Стискам палци  :crossfingers:
хриси-б, Успех утре миличка!!!
migra, не търси симптоми - при всички е различно. Почивай си и чакай спокойно теста, сега само това можеш да направиш! Успех!
« Последна редакция: Октомври 28, 2012, 10:34:34 am от linapoli »

*
Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2012 - част 2
« Отговор #124 -: Октомври 28, 2012, 11:31:50 am »
MONK :bighug: Много жалко ако е истина,но все пак пиши какъв е резултата от кръвния тест.
хриси-бУспех и пиши :)
migraИзпращам ти само положителна енергия и дано скоро си в отбора :)
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
« Отговор #125 -: Октомври 28, 2012, 11:32:56 am »
Монк, не се излагай - рано е за уринен. Стискам палци за кръвния.
*
« Отговор #126 -: Октомври 28, 2012, 11:34:09 am »
linapoliкак да си вкарам линийката в подписа,не ми се получава,ето я линийката  http://bg-mamma.com/ticker/110867
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
*
« Отговор #127 -: Октомври 28, 2012, 11:36:15 am »
момичета много ви благодаря за подкрепата, но мисля, че ако имаше поне малко покачване на ЧХГ-то то пикливият щеше да покаже поне зачатък на втора черта. Все пак е 11 ден. Но ще видим утре!
Късмет на всички, които чакат  :bfp:
« Отговор #128 -: Октомври 28, 2012, 12:01:06 pm »
aldita, когато си направиш линийката под нея излиза код: phpBB код (за добaвяне във форуми, които не позволяват използване на HTML, включително за мнения и подписи във форумите на BG-Mamma) Трябва да го маркираш целия, след това го копираш(copy) и после го въведеш(paste) в подписа ти в профила на zachatie.co. Подписа ти се намира в настройките на профила ти. Накрая трябва да натиснеш промени профила, за да се запамети. Това е, ако не се справиш пиши пак.
MONK, Аз правих кръвен тест на 9ти ден от трансфера и беше 77.54. Уринен тест на 10ти ден от транфера(върнати два ембриона на 4ти ден развитие) беше с едва видима, почти с въображение втора черта. Те.е ако твоите ембриони са върнати на 3ти ден, реално съм била в същия ден като теб днес. С темповете на покачване на ЧХГ в деня на уринния тест е трябвало до бъде поне 120, а чертата едва се виждаше. Ако е имало по-късна имплантация при теб е почти невъзможно днес да ти отчете положителен уринен тест. Такаче успокой се до утре и си изчакай кръвния тест. Стискам ти много палци!!!

*
« Отговор #129 -: Октомври 28, 2012, 12:18:06 pm »
MONK, имаш моята подкрепа за утре  :crossfingers:, и аз смятам, че уринния може да те подведе. Така че изчакай си кръвния! Късмет!
Хриси-б, и за теб много  :crossfingers: за утре!

« Отговор #130 -: Октомври 28, 2012, 14:15:19 pm »
MONK, рано е за уринарен тест, на мен доки ми каза, че на 11-ти ден може кръвен. стискам палци :)  :crossfingers:

Хриси - б, :)  :crossfingers:
*
« Отговор #131 -: Октомври 28, 2012, 14:39:51 pm »
Момичета,моят доктор не ми е изписал никакви витамини,само фолиева киселина.Мислите ли ,че трябва да го попитам или сама да си купия желязо,магнезии,витамин Д?
*
« Отговор #132 -: Октомври 28, 2012, 14:56:07 pm »
Засега си пий фолиевата, продължавай с другите лекарства, които са ти изписани. Има време и за витамините. Не си самоназначавай разни неща, камо ли пък желязо, магнезий и вит.Д! Можеш да попиташ следващия път какви витамини би ти препоръчал лекарят. Моят обикновено към края на третия месец се сещаше да ме пита дали и какво взимам.

« Отговор #133 -: Октомври 28, 2012, 14:56:59 pm »
Алдита,аз питах за витамини предвид вируса,дето ме хвана-лекарят каза:никакви освен фолиевата,до края на 3 мес.,а после вече се взимат.
*
« Отговор #134 -: Октомври 28, 2012, 15:56:52 pm »
MONK и аз смятам,че е рано за уринния тест, стискам палци за едно хубаво чхг.
*
« Отговор #135 -: Октомври 28, 2012, 16:12:09 pm »
MONK какви са тези уринарни тестове osi_13,не се измъчвай,утре кръвния ще покаже най-добре,стискам палци :crossfingers: :bighug:.
Iva радвам се ,че всичко е наред и честито сърчице  :heartbeat: и леко бременеене preggo.

Моя МЦ дойде най-сетне и утре 2-ри ден от цикъла съм на преглед.Стискайте палци всичко да е наред  и да стартирам  :needleani:. :bighug:

*
« Отговор #136 -: Октомври 28, 2012, 18:05:33 pm »
Момичета дълбока благодарност за загрижеността към мен. Давате ми надежда! БЛАГОДАРЯ!
БЛАГОДАРЯ НА ВСЯКА ОТ ВАС ПООТДЕЛНО!
*
« Отговор #137 -: Октомври 28, 2012, 18:41:00 pm »
Момичета да ви питам задължително ли е при имплантация на ембриона да има зацапване?И ако да горе долу на кой ден?Аз съм с трансфер на 3-ти ден.Днес ми е ден 5-ти ако броя денят на трансфера
*
« Отговор #138 -: Октомври 28, 2012, 19:17:32 pm »
Migra, естествено, че е не е задължително да има зацапване, за да има бременност, организми всякакви, сиптоми също, то даже на една жена бременност с бременност не се повтаря.
По слънчевата страна на улицата
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #139 -: Октомври 28, 2012, 19:44:22 pm »
MONK, стискам палци за утре  :crossfingers:

Хриси-б, успех и на теб на трансфера!

Migra, разбира се, че не е задължително да имаш зацапване, даже повечето от момичетата нямат.  Стискам палци за положителен резултат след около седмица :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)