0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2012 - част 2
« Отговор #920 -: Декември 17, 2012, 09:24:53 am »
Момичета,аз съм добре.Започнаха да ме тресат нервите и мен.Непрекъснато се опипвам и оглеждам osi_7,но като цяло се чувствам наистина много добре....днес ми е 7 ден след трансфера....малко остана.
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #921 -: Декември 17, 2012, 10:03:42 am »
Хихихи Морската :) малко остана - изчаквай! Аз и до сега съм така - хем мина теста... Само търся симптоми и се дразня, че нямам - чак полвинката вика "добре бе, ти какво - искаш да ти е лошо ли?"
 :crossfingers:  :crossfingers:
« Отговор #922 -: Декември 17, 2012, 10:21:52 am »
морско момиче много успех ти желая и след няколко дена да се похвалиш с тлъсто чхг :wink:
никоя ти ходи ли на преглед да видиш точица???
« Отговор #923 -: Декември 17, 2012, 11:10:44 am »
Никоя,моля те,не си търсисимптоми :D аз уж нямах -нямах,викам си-гледай ти,прескочи ме драйфането и в 7 г.с. айде.....до края на 3 мес.така...преживява се,ама...е много неприятно и се тревожиш излишно и т.н. :D
Морско момиче,има-няма още 3-4 дни ти остават ;)
« Отговор #924 -: Декември 17, 2012, 12:13:31 pm »
морско момиче, вече си на финалната права и още само мъничко остана. Не се поддавай на излишни емоции и ще те чакаме с хубави новини  :bighug:
Знам, че това е най - трудния момент от цялата процедура, а той днес започна и за мен. На трети ден си прибрах 3 ембриончета - 2 разделени на 8 и 1 на 6.
Останаха и за замразяване още 3, разделени на 8. Все си мислех, че се замразяват само такива, които са се развили до фаза бластоцист  8O.
« Отговор #925 -: Декември 17, 2012, 12:51:35 pm »
Sisters forever  търпение ти пожелавам за голямото чакане и прекрасен резултат на тестчето!!!
Сега да си кажа аз какво свърших - прегледа ми е в сряда (19-ти). Вчера си пуснах тест и днес излезе резултата:
чгх 6175.
Както се сещате ме обхванаха съмнения, не е ли прекалено голямо чгх за трансфер на 28-ми. Чета разни доагнози - ужаас... Явно просто нямам мира...Кажете си мнението, моля. Върнато ми е само едничко, така че няма как да от многоплодна.  :balk_112:
« Отговор #926 -: Декември 17, 2012, 12:55:55 pm »
Sisters forever  търпение ти пожелавам за голямото чакане и прекрасен резултат на тестчето!!!
Сега да си кажа аз какво свърших - прегледа ми е в сряда (19-ти). Вчера си пуснах тест и днес излезе резултата:
чгх 6175.
Както се сещате ме обхванаха съмнения, не е ли прекалено голямо чгх за трансфер на 28-ми. Чета разни доагнози - ужаас... Явно просто нямам мира...Кажете си мнението, моля. Върнато ми е само едничко, така че няма как да от многоплодна.  :balk_112:
Има как да е двуплодна-ако едничкото се е разделило.
Супер ти е резултата- няма място за притеснение.
« Отговор #927 -: Декември 17, 2012, 14:07:33 pm »
никоя в библиотеката на форума пише резултати от чхг какво значат:5 седмици от ПРМ: 18 – 7 340 mIU/ml значи според мен си в нормите и си точно в 5седмица...ако греша нека някой ме поправи :wink:
« Отговор #928 -: Декември 17, 2012, 14:19:28 pm »
Момичета, страшно съм щастлива!
Вчера, на 5-ти ден, отложиха трансфера ми. Докторът беше доста притеснен, имахме 4 ембриона продължили нататък, но вчера сутринта още бяха на стадий морула, а трябваше да са вече ранен бластоцист. Разбрахме се за всеки случай да се върна и днес. И, представете си, върнаха ми 2 бластоциста, единият не-чак от най-добрите, но другият - идеален! А бях престрадала опита като отписан, цяла нощ плаках. Това ми е трети опит, но първи с бластоцисти. И всичко това точно на 4-тия рожден ден на сина ми!

От снощи стискам палци на Кармен за пункцията.
Никоя,според мен твоето ЧХГ си е съвсем добре, явно стабилно се развива!
Морско момиче, теб те мисля и следя отдавна. Стискам палци и на теб!
« Отговор #929 -: Декември 17, 2012, 15:54:39 pm »
Heaven_New, страхотно:) Много успех!
Никоя,екстра е ЧХГ-то,няма какво да го мислиш,още малко и си на лекар.недей да си търсиш кусури,мисли,че всичко ще е наред.То и аз бях така,де,май всички сме минали този етап,ама...все си повтарях,че трябва да си мисля как всичко ще е наред,а не как ще се обърка.
« Отговор #930 -: Декември 17, 2012, 16:44:16 pm »
Здравейте, моят кръвен тест от днес е положителен -ЧХГ 173, 11 ден след трансфера
Heaven_new, силно стиснати палци имаш от мен
« Отговор #931 -: Декември 17, 2012, 16:53:27 pm »
Krisi, опасна си ти, няма празно при теб! Много се радвам! Честито!
« Отговор #932 -: Декември 17, 2012, 16:56:24 pm »
Ле-ле, как сте се подкарали! Ще завършите годината много успешно! Много ви се радвам и стискам палци на всички!
*
« Отговор #933 -: Декември 17, 2012, 16:59:11 pm »
Криси честито!!!  :D  :bighug: Да ти върви по вода. Приятно бременеене  preggo
морско момиче, Heaven_New, Sisters forever  :crossfingers: и вие в групичката на Криси  :bfp:
*
« Отговор #934 -: Декември 17, 2012, 17:01:49 pm »
Криси, настръхнах ...честито  :D
Много се радвам за теб! Желая ти лека бременност!

« Отговор #935 -: Декември 17, 2012, 17:44:36 pm »
криси честито и от мен :bighug: лека бременност ти желая
« Отговор #936 -: Декември 17, 2012, 18:24:45 pm »
Krisi Честито!  :dance2: Толкова се радвам - бях сигурна че ще е положителен!!!
Успех на всички чакащи!!! Хайде да се нареди една голяяяма група  preggo preggo preggo preggo preggo preggo preggo preggo за новата година :)
*
« Отговор #937 -: Декември 17, 2012, 20:28:42 pm »
Ох как искам и аз да се наредя на тая редичка. :D Утре съм на преглед да видим дали са там 2-те фоликулчета и дали са порастнали. Само да не са изчезнали, че аз вдигам LH по-рано. :? 
« Отговор #938 -: Декември 17, 2012, 23:39:45 pm »
Честито Криси! Леко и спокойно бременеене :).

Аз съм много притеснена - днес ми беше трансфера, обаче имам болки в корема и те са още от самия трансфер. Много объркано стана, но и аз съм объркана. По време на самата процедура, при вкарване на катетъра усетих леко боцкане и общо взето от тогава ме боли и коремчето. Пия си ношпа, но то никога не ми е влияело. При най - малкия опит от моя страна да извърша някакво физическо действие, усешам напрежение в корема. Докторката каза, че трансфера е минал като по учебник, но това боцкане много ме притесни. Да отписвам ли опита  :( :( :(?
« Отговор #939 -: Декември 18, 2012, 09:38:41 am »
sisters forever  Идея нямям, защо си почувствала това боцкане... на мен до сега не ми се е случвало, но нищо не отписвай!!! Щом доктора казва по учебник, значи по учебник :) Ако можеш вземи ден - два отпуск да полежиш, да отшуми тази болка :)
Giaany Стиснати палци за днес - пиши после :)  :crossfingers: