0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2
« Отговор #820 -: Декември 11, 2012, 22:55:58 pm »
Heaven New, аз бях в подобна ситуация, огромни яйчници след пункция, течност в корема, пред и зад матката, изкарах дните до трансфера на системи, вливаха ми хуман албумин и много други неща, сега съм много добре. Аз не исках на рискувам със замразяване заради мъжкия фактор, но истината е че трансфера ми беше под въпрос до последно. Според мен ако всички тези яйцеклетки са годни за оплождане и имате поне 10-ина хубави балстоциста за замразяване, не го мисли, не поемай риск
*
Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2012 - част 2
« Отговор #821 -: Декември 12, 2012, 10:02:31 am »
Heaven_New браво за реколтата добра е  :goodluck:,а за хиперстимулацията не съм толкова наясно,не знам какъв съвет да ти дам при тези рискове  osi_10,най-добре обсъдете с Док ситуацията,може пък да не е толкова зле.Каквото и да предприемеш ти пожелавам успех. osi_9

avallon, marieta чакаме добри новини от вас  :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #822 -: Декември 12, 2012, 10:04:00 am »
Аз приключих момичета с отрицателен резултат.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #823 -: Декември 12, 2012, 10:09:10 am »
avallon много съжалявам мила,така се надявах да ти е положителен :( :bighug:
аз го направих в Кандиларов и чак в 14ч трябва да се обадя да ми дадат айпи и парола и към 17ч ще е готов....мислех че ще стане по-бързо,ама не!!!днес ще полудея от чакане.... :(
« Отговор #824 -: Декември 12, 2012, 10:09:26 am »
Avallon, съжалявам много миличка......незнам какво да кажа- поплачи си днес и от утре с нови планове и сили напред...
Heaven new, каква беше последната стойност на естрадиола преди пункцията?
Вливаха ли ти системи калции преди и след пункцията?
Ако не- е добре да го направят. Освен това е препоръчително и пиенето на протеинови напитки- Био Гейм, както и много течности, а също и протеинова диета.
Относно замразяването- според мен развитието на ембрионите ще си покаже дали да замразявате или не, а също така и твоето състояние в следващите 2-3 дни.
Ти в коя клиника си? Достинекс са ти изписали нали?
« Отговор #825 -: Декември 12, 2012, 10:19:00 am »
Avallon  :bighug: Съжалявам за резултата :( Тежко се приемат тези новини - от опит знам. Желая ти бързо възстановяване и скоро да се върнеш е тамата. Явно следващият опит ще е твоят.
« Отговор #826 -: Декември 12, 2012, 10:38:35 am »
Вчера беше и моят пръв трансфер на две прекрасни ембриончета....чувствам се прекрасно,лежа си и си фантазирам хубави неща. :balk_126:
« Последна редакция: Декември 12, 2012, 10:40:25 am от морско момиче »
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #827 -: Декември 12, 2012, 10:43:02 am »
Avallon съжалявам  :bighug:, бързо се възстановявай и пак с нови сили напред .
Морско момиче стискам палци за хубав резултат след десетина дни  :bfp:

« Отговор #828 -: Декември 12, 2012, 10:44:19 am »
avallon, Съжалявам миличка  :bighug: Поплачи си ден-два и с нови сили напред към успеха!
Heaven_New, аз бях с лека хиперстимулация, въпреки че извадиха само 5 яйцеклетки, от които 3 годни. Установиха я на първия преглед, седмица след положителния тест. Единственото, което ми препоръчаха е протеинови шейкове на Биогейм и много течности. Около 12та седмица се възстанових напълно. Но пак казвам, бях с лека хиперстимулация. Най-добре да обсъдите с доктора кое е най-правилното решение и да бъдеш спокойна! Успех  :crossfingers:
marieta25, успех и на теб  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
морско момиче, много стиснати палци за тройно ЧХГ след 10-12 дни!

*
« Отговор #829 -: Декември 12, 2012, 12:55:07 pm »
marieta25 пожелавам ти към 17часа да си най щастливата на земята.
морско момиче на теб много много спокойствие със щастлив резултат.
Момичета благодаря на всички, обичам ви непознати сестрички. Не ми е за първи път и вместо да съм свикнала като гърмян заек то все по-тежко става .... да се бориш и надбягваш с времето и спреш биологичния часовник - страшно е .
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #830 -: Декември 12, 2012, 13:00:56 pm »
Avallon, така е, на мен втория неуспех ми беше много по-тежък от първия. Единственото, което ме "вдигна" беше плана за следващи действия.
« Отговор #831 -: Декември 12, 2012, 14:50:53 pm »
avallon, стана ми мъчно като прочетох. Имай вяра и бъди силна!
marietta 25,  стискам палци за добри новини!
Heaven_new, не мога да ти дам съвет от личен опит, но ми се струва разумно да изчакаш с трансфера.
морско момиче, как прекарваш дните след трансфера? Аз два дни главно лежах, защото имах леки, но постоянни болки ниско в корема. Днес свърших някои дребни неща вкъщи, а след два дни се връщам на работа и се надявам, че това няма да повлияе зле.
« Отговор #832 -: Декември 12, 2012, 15:02:40 pm »
marieta25  Проверявам през няма и 30 мин, дали не си писала  :D Представям си ти как чакаш... Късмет момиче!
Страхотно ми харесва спокойствието на морското момиче - за пример си! Искам да чупиш малко парче търпение и за мен!! аз хич си нямам  :oops: и успех!
Heaven_new направо цяла детска градина!!! Страхотно! Дано всички да станат чудни ембриончета и после  :sbabygirl: :babyboy:
Хубаво е че се намираме тук толква хора с еднаква цел.
« Отговор #833 -: Декември 12, 2012, 16:26:21 pm »
още нямам резултаттттттттт ще полудея вечееее :( никога не си правете в кандиларов чхг ще полудеете от чакане :( :( :(
« Отговор #834 -: Декември 12, 2012, 16:37:52 pm »
още нямам резултаттттттттт ще полудея вечееее :( никога не си правете в кандиларов чхг ще полудеете от чакане :( :( :(
Дано да си е заслужавало чакането-стискам палци
« Отговор #835 -: Декември 12, 2012, 16:38:57 pm »
Морско момиче,помня те от други подфоруми:) Радвам се,че вече имаш трансфер, пожелавам да доведе до една успешна бременност:)
Мариета,ужас,помня аз в какво пагубно настроение си чаках резултата-бяха най-лошите 4 часа от цялата процедура,особено последния половин :D
Стискам палци!!!
« Отговор #836 -: Декември 12, 2012, 16:40:06 pm »
И аз те проверявам през 20 - 30 мин дали си писала. Стискам палци!!!!!!

А в Щерев резултат става за 30 мин. Казват 1 час да се застраховат ;)

« Отговор #837 -: Декември 12, 2012, 16:41:46 pm »
И аз те проверявам през 20 - 30 мин дали си писала. Стискам палци!!!!!!

А в Щерев резултат става за 30 мин. Казват 1 час да се застраховат ;)
[/b]
Да, и в Надежда също. Лошото обаче е ако не си от София, тогава нямаш много избор :?
« Отговор #838 -: Декември 12, 2012, 16:53:22 pm »

морско момиче, как прекарваш дните след трансфера? Аз два дни главно лежах, защото имах леки, но постоянни болки ниско в корема. Днес свърших някои дребни неща вкъщи, а след два дни се връщам на работа и се надявам, че това няма да повлияе зле.
голямо търкаляне правя....ставам от време на време и си върша домакинската работа,но мнооого внимателно,иначе съм добре нищо  не ме боли само дето имам много киселини
Афродита....аз съм и най накрая и аз се наредих да чакам за положителен тест след нашето ИКСИ...

Никоя....и аз се чудя откъде се взе това спокойствие,но ми е суперско
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #839 -: Декември 12, 2012, 17:22:48 pm »
момичета има ли вероятност днес изобщо да неразбера резултата :( отчаях се направо тия ми скъсаха нервите.... osi_7