0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2012 - част 2
« Отговор #660 -: Декември 03, 2012, 11:49:02 am »
Криска ,как си мила?Дано имате много хубави яйчица.Успех на всички борбени момичета. :pleasantry: :bfp:
« Отговор #661 -: Декември 03, 2012, 14:32:12 pm »
Благодаря ви момичета за подкрепата и че ме мислите. :youwoman:
Моя втори опит приключи  :balk_144:.
Вчера бях на преглед и се потвърди ,че няма имплантация,яйчниците ми са възстановени,лигавица добра,това беше от този опит.Много ми е мъчно така си мислех,че този път няма как да не е станало,но съдба, продължаваме на пред.Предстои ми към края на Януари лапароскопия за премахване или прекъсване на тръбите и оглед на другите органи и живот и здраве март или април замразен трансфер.И аз като другите,които не успяха ще кажа- нова година-нов късмет.
Heaven_New пожелавам ти много  :balk_35:

krisi1812 какъв е резултата от пункцията?

rum4e Най -хубавото ЧХГ да видиш  :crossfingers:

« Отговор #662 -: Декември 03, 2012, 14:43:36 pm »
amanda не се тревожи,аз бях в същото положение като теб. След първия трансфер нищо не се получи (пречиха и двете ми запушени тръби). След отрицателния резултат веднага взех решение да ги премахна. В събота отчетох отрицателния резултат, в понеделник ми беше операцията (лапароскопията). Много бързо се възстанових и още след първия МЦ след операцията се подготвих за трансфер на замразени ембриони. От 4 здамразени 2 оживяха и на 2.12 (вчера) ми ги трансферираха. Желая ти успех и стискам палци.
« Отговор #663 -: Декември 03, 2012, 14:51:37 pm »
enota и на теб много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и след 13-15 дни да се похвалищ с :bfp:
*
« Отговор #664 -: Декември 03, 2012, 14:56:08 pm »
enota благодаря ти ,дано да успея,а на теб ти пожелавам страхотен резултат след няколко дни  :crossfingers:

« Отговор #665 -: Декември 03, 2012, 15:42:09 pm »
Amanda, съжалявам за резултата, думите са излишни в случая, но вярвам, че ще намериш сили и ще доведеш борбата до успешен край
При мен пункцията мина добре, днес имам 5 ембриончета, ако всичко е ок трансфер в петък
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #666 -: Декември 03, 2012, 16:40:27 pm »
Amanda, съжалявам за резултата, думите са излишни в случая, но вярвам, че ще намериш сили и ще доведеш борбата до успешен край
При мен пункцията мина добре, днес имам 5 ембриончета, ако всичко е ок трансфер в петък
Браво! Стискам палци  :bighug:

« Отговор #667 -: Декември 03, 2012, 19:39:57 pm »
Amanda, знам как се чувстваш. При втория ми опит бях 100 % сигурна, че се е получило. Доста зле го понесох, но истината е, че в някои случаи просто се искат повечко опити, докато се стигне до успех.

Мина ми прегледът на 4-ти ден, моментът на истината. Много странен резултат, в единия яйчник - 3 фоликула, в другия обаче - цели 10  :lol: И да има някой кух, ще има, че и ще останат. Ако всичко върви добре, де... Винаги може нещо да се обърка, нали за това тук си стискаме палци.

Като казах стискане на палци, едни за теста на rum4e и едни за трансфера на krisi  :)
Всички ще ни огрее един ден, момичета.
« Отговор #668 -: Декември 04, 2012, 09:10:40 am »
rum4e къде се изгуби дано да е за хубаво.
Heaven_New хубава реколта ще има.
Amanda силно гуш от мен.
krisi1812 стискам палци за лек трансфер.
*
« Отговор #669 -: Декември 04, 2012, 09:42:28 am »
rum4e след няколко часа чакам да ни зарадваш с  :bfp:. Хайде мила с теб съм ще успееш :)
Heaven_New добре се развиват нещата и така ще продължи  :balk_602:
krisi1812 чудесен брой :balk_47:

bubkata    :cuddle:

*
« Отговор #670 -: Декември 04, 2012, 10:16:35 am »
Момичета, пуснах теста и сега тръпна в очакване. Това са най-дългите часове!
Благодаря ви, че ме мислите и подкрепяте  :hug2:

Успех на всички в процедура!
Аманда, бъди силна, всичко ще се оправи! Имаш си прекрасни снежинки, които те чакат!

« Отговор #671 -: Декември 04, 2012, 10:40:48 am »
Ми да се запиша и аз в темичката. Присъединявам се към отбора на чакащите деня за тест. След трансфер на едничко само :)
*
« Отговор #672 -: Декември 04, 2012, 10:52:40 am »
никоя това едничко ембрионче след 9 месеца да го гушкаш живо и здраво :D.Кога е теста?

« Отговор #673 -: Декември 04, 2012, 11:16:03 am »
Благодаря за прекрасното пожелание  :bighug:
Теста е ЧАК на 12-ти... Таз сутрин...  :oops: разбира се... против всичко, което ми казаха си направих тест... и си въобразих (вероятно) бледа втора чертичка :)
НО има още много време до тогава...
« Отговор #674 -: Декември 04, 2012, 11:44:33 am »
Кога ти беше странсфера? Май в другата темичка беше споменала,че си 9 ден?Много късен тоя тест- кръвен ще ти покаже със сигурност и на 10-12 ден,но както вече казах- няма въображаеми втори черти-щом си видяла нещо,значи е там :D Дано всичко е точно и по Коледа всички да видите мечтаните резултати!
Аз днес съм много активна,та ви ръся всички с оптимизъм,за тези, които съм пропуснала-чета ви редовно и ви мисля и ви стискам палци,макар не винаги да се включвам! :goodluck:
« Отговор #675 -: Декември 04, 2012, 11:49:21 am »
Amanda, съжалявам за резултата. Пожелавам ти бързо да се върнеш тук и следващия път да напуснеш темата с положителен резултат.
rum4e, много, много стиснати палци от мен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
никоя, на кой ден от пункцията направи теста? Дано да е това, което си видяла!!!
krisi1812, 5 ембриончета е страхотна бройка, ще имаш и за замразяване, но съм сгируна, че няма да ти се налага да ги ползваш ;) Успех в петък!
Heaven_New, колко много фоликулчета си направила :) Ще станат хубави яйцеклетки!
enota, почивай повечко сега и след 10-12 дни ти пожелавам тройно ЧХГ  :crossfingers:

« Отговор #676 -: Декември 04, 2012, 12:36:19 pm »
На 6-7 ден (днес сутринта) :) незнам деня на самата пункция дали се брои. Но от друга страна така поне някаква неджда, че съвсем се бях самоотписала...
« Отговор #677 -: Декември 04, 2012, 12:49:12 pm »
Много рано мис е струва, а на кой ден от пункцията ти върнаха ембрионите? Не се самоотписвай, имаш още много време. Само спокойствие! И не се измъчвай с уринни тестове.

« Отговор #678 -: Декември 04, 2012, 13:11:37 pm »
На 28-ми беше трансфера. При мен е трудно да не се самоотписвам, защото това ми е 3-ти опит, макар да е 1-ви в тази клиника. Какъвто и да е резултата, страхотно съм доволна от новия си доктор :) Някакви вълшебници са просто... Но натрупаните разочарования си казват думата, а и като човек на точните науки ги разбирам процентите вероятност... Все пак този тест наистина ме обнадежди малко поне :)
« Отговор #679 -: Декември 04, 2012, 13:32:23 pm »
Щом трансфера ти е бил на 28ми, то днес ти е 6ти ден от трансфера, не от пункцията! Или да кажем, че днес ти е поне 9-10 ден от пункцията, което означава, че може наистина да си видяла много бледа втора черта :D Успех  :crossfingers: