0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2012 - част 2
« Отговор #620 -: Ноември 28, 2012, 09:34:57 am »
Аманда, от кога е кръвния с резулата 4.2. Дори да е от вчера, знаеш че утре вече трябва да се удвоява, ако всичко дай боже е наред. Защо е тази истерия с пикливия, за който настоява доктора ти? 
« Отговор #621 -: Ноември 28, 2012, 09:54:32 am »
За кръвен ще трябва да пропътувам около 25 километра, но може би си права че е по-добре да е кръвен и без друго ако уринния е отрицателен ще трябва да правя кръвен. А дали кръвния ще може да отчете вече, ако изобщо има бременност разбира се. Проблема е само с пътуването че ще трябва да ида с автобус, понеже няма да има никой свободен да ме откара.
Доли, при мен дойде цикъла на 11ти ден след трансфера, в същия ден направих и тест- беше отрицателен. Направи кръвен тест-на този ден ще покаже реален резултат. Стискам палци да е положителен теста!
Аманда, много съжалявам за резултата! Вдигни глава бързо, оттърси се и напред към следващата битка- тя ще е успешната.
« Последна редакция: Ноември 28, 2012, 09:56:44 am от deizi_83 »
« Отговор #622 -: Ноември 28, 2012, 10:23:38 am »
Аманда,извинявай,но ще кажа,че твоята лекарка е странна...първо кръвния е много по-надежден, второ при кръвен с резултат 4,2 никой пиклив тест няма да ти покаже втора чертичка и трето, според мен наистина утре тр.пак да пуснеш кръвен,за да видиш дали ще има удвояване.
*
« Отговор #623 -: Ноември 28, 2012, 10:50:30 am »
аманда,пусни още един тест утре да видиш какво става със стойностите.
« Отговор #624 -: Ноември 28, 2012, 11:18:26 am »
Аманда,дано чхг-то ти расте на горе!
Някой имал ли е проблем с високо кръвно след трансфер?
много ме е шубе,че и този път работата ще се прецака!
« Отговор #625 -: Ноември 28, 2012, 11:36:11 am »
Аманда,извинявай,но ще кажа,че твоята лекарка е странна...първо кръвния е много по-надежден, второ при кръвен с резултат 4,2 никой пиклив тест няма да ти покаже втора чертичка и трето, според мен наистина утре тр.пак да пуснеш кръвен,за да видиш дали ще има удвояване.
Подкрепям!
« Отговор #626 -: Ноември 28, 2012, 11:43:50 am »
Здравейте, пуснах кръвния тест, но резултат ще имам чак към 4 часа. Иначе като цяло кървенето ми малко понамаля, не знам това за хубаво ли е или за лошо.Искам да попитам момичетата с по-голям опит при вас как беше когато ви идваше цикъл на 11-12 ден, вървеше ли ви обилно като цикъл и колко дена ви вървя?
« Отговор #627 -: Ноември 28, 2012, 11:57:49 am »
Doli, стискам палци да е положителен! Може да е имплантационно кървене. Има доста жени по форума, които са имали точно такова кървене и после се оказват бременни.
При мен и двата пъти ми идва цикъла точно в дена на теста и след като спра лекарствата си ми идваше обилно.
Стискам ти палци и се моля за положителен резултат!
« Отговор #628 -: Ноември 28, 2012, 12:44:32 pm »
amanda, и аз подкрепям с две ръце момичетата за втори кръвен тест  :crossfingers:
Doli_1, успех и на теб мила на теста. Пожелавам ти да е много силно положителен. Аз кървене не съм имала, но съм една от малкото. Повечето момичета имат зацапвания, каквито ти описваш и са бременни след това.

*
« Отговор #629 -: Ноември 28, 2012, 12:48:05 pm »
Момичета благодаря ви за съветите и че мислите за мен,но пак трябва да пътувам до другия град за кръвен тест,разбира те ли че толкова се изтощих с тези неизвестности покрай резултата.Утре правя уринен сутринта  и каквото покаже ще видим няма да спирам лекарствата,по принцип прегледа ми е за 02.12/неделя/ в краен случай тогава ще видим какво е станало.

« Отговор #630 -: Ноември 28, 2012, 12:56:52 pm »
Точно така, почивай и пий лекарствата. Няколко дни са. Не знаех, че имаш час за преглед на 2-ри. Ако искаш не прави и пиклив тест. Пусни кръвен, като идеш в клиниката преди прегледа, ако трябва.
*
« Отговор #631 -: Ноември 28, 2012, 12:58:33 pm »
Момичета благодаря ви за съветите и че мислите за мен,но пак трябва да пътувам до другия град за кръвен тест,разбира те ли че толкова се изтощих с тези неизвестности покрай резултата.Утре правя уринен сутринта  и каквото покаже ще видим няма да спирам лекарствата,по принцип прегледа ми е за 02.12/неделя/ в краен случай тогава ще видим какво е станало.
Направи както смяташ, че е най-добре.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Важното е да си спокойна до колкото е възможно.

« Отговор #632 -: Ноември 28, 2012, 13:09:41 pm »
Благодаря за стиснатите палци момичета, но току що си проверих резултата отрицателен е 0.100 :(
« Отговор #633 -: Ноември 28, 2012, 13:14:21 pm »
Момичета благодаря ви за съветите и че мислите за мен,но пак трябва да пътувам до другия град за кръвен тест,разбира те ли че толкова се изтощих с тези неизвестности покрай резултата.Утре правя уринен сутринта  и каквото покаже ще видим няма да спирам лекарствата,по принцип прегледа ми е за 02.12/неделя/ в краен случай тогава ще видим какво е станало.
Аманда, уринните тестове показват ЧХГ над 50.
« Отговор #634 -: Ноември 28, 2012, 13:30:37 pm »
Doli_1, съжалявам миличка  :bighug: Желая ти много бързо възстановяване и да продължиш с нови сили напред. Скоро идва Нова Година, както са казали старите хора - Нова година, нов късмет! Пожелавам ти го от сърце!

« Отговор #635 -: Ноември 28, 2012, 13:50:21 pm »
Благодаря Линаполи, много ми е криво, все пак залагах големи надежди че ще се получи от първия път, но уви вси4ко е божа работа. Както казваш нова година нов късмет.
« Отговор #636 -: Ноември 28, 2012, 13:52:14 pm »
Доли, съжалявам :bighug: :bighug:
« Отговор #637 -: Ноември 28, 2012, 16:12:05 pm »
доли,и от мен  :bighug:Дано следващия път е твоя :wink:
аманда,и аз съм от малко населено място и знам какво е да пътуваш на километри за да пуснеш едно обикновено изследване,но ако направиш кръвен тест утре,ще се успокоиш и ако е отрицателен,няма излишно да се тъпчеш с лекарства до неделя.Все пак ти си знаеш!Стискам палци,каквото и да решиш.Желаем ти успех :grouphug:
« Отговор #638 -: Ноември 28, 2012, 16:26:28 pm »
Доли, гуш. Нареви се и събирай сили за следващия опит. Понякога просто трябват повече опити, докато се получи. Даже това е по-честият случай, сякаш.

Момичета, във всички лаборатории, в които някога съм правила кръвен тест, минималната стойност на ЧХГ, при които се мисли за бременност е над 5. В последната беше и над 10.
« Отговор #639 -: Ноември 28, 2012, 17:00:57 pm »
Heaven_New, да, над 5 е, но когато стойността е близо до 5, е добре да се провери след 2 дни отново. Доколкото знам е важно,защото това означава,че е имало имплантация, дори да не е бременност, и вече лекарите си преценяват какво да правят.
« Последна редакция: Ноември 28, 2012, 17:43:56 pm от afrodita279 »