0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2012 - част 2
« Отговор #400 -: Ноември 08, 2012, 17:51:47 pm »
Леле много лоша новина Иве съжалявам за което :balk_146:
« Отговор #401 -: Ноември 08, 2012, 17:56:34 pm »
Ива 17, безкрайно съжалявам.
« Отговор #402 -: Ноември 08, 2012, 18:36:25 pm »
Иве прегръщам те силно и незнам как да те успокоя.Всяка дума ми се струва излишна.Много съжалявам.
*
« Отговор #403 -: Ноември 08, 2012, 18:46:05 pm »
Иве, разбирам те на сто процента какво изживяваш сега и много съжалявам за случилото се!
По слънчевата страна на улицата
« Отговор #404 -: Ноември 08, 2012, 18:53:56 pm »
iva17, преживяла съм го  :balk_145: думите са безсилни в момента. Прегръщам те силно  :bighug:

« Отговор #405 -: Ноември 08, 2012, 19:38:34 pm »
Iva17, много съжалявам,  :balk_145: , ужасна новина, след толкова надежди... съчувствам ти и те прегръщам! Дано да открият каква е причината...  :balk_145:
Само мога да си представя как се чувстваш в момента, милата! Но се моля бързо да се съвземеш и да продължиш напред, ние сме с теб  :grouphug:
*
« Отговор #406 -: Ноември 08, 2012, 20:06:51 pm »
iva17 Душице,мила,не унивай,ядосай се на тая съдба и се настърви още повече за следващ успешен опит :bighug: Няма невъзможни неща,дано Бог бъде с теб!
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #407 -: Ноември 08, 2012, 20:40:56 pm »
Благодаря ви за подкрепата, момичета. Много ми е тежко, много. Вярвах, че този път всичко ще е наред, то не е веднъж или два пъти. Явно ще трябва още сили да събера и да се надявам, че ще намерим верния път. На вас ви пожелавам успех и само положителни емоции.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #408 -: Ноември 08, 2012, 21:08:05 pm »
Иве, прегръщам те. Егати! Дано да се съвземеш по-бързо!
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #409 -: Ноември 08, 2012, 22:11:49 pm »
О Иве, безкрайно много съжалявам. Знам,че не е кой знае каква утеха, но ние сме с теб духом. :bighug:
*
« Отговор #410 -: Ноември 08, 2012, 22:17:32 pm »
Иве :bighug:много съжелявам,миличка
« Отговор #411 -: Ноември 09, 2012, 07:26:35 am »
Ива и тук да изкажа своята подкрепа и още веднъж да ти кажа, че много съжалявам за случилото се. :( Не знам как ще се възстановиш и колко време ще ти отнеме това, но държа да знаеш, че не си сама в борбата. Тук имаш много приятели, които мислят за теб.
Ако имаш нужда от нещо, просто сподели.
« Отговор #412 -: Ноември 09, 2012, 08:49:37 am »
Аз не пиша много, но влизам да кажа на Ива, че ужасно съжалявам за това през което преминава. Всички думи са излишни затова прегръдки и кураж смело момиче.
*
« Отговор #413 -: Ноември 09, 2012, 09:48:06 am »
iva17Цялата нощ те мислех.Кога ще имаш някакъв резултат защо се е получило така?Трябва да има причина,която за в бъдеще да бъде отстранена,избегната.Просто умът ми не го побира и търся отговори ,а най-вече ти,милата.Пиши веднага щом научиш нещо.Сега кога най-рано можеш да стартираш отново?И 7-те пъти при един и същи доктор ли си била? :bighug:
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
« Отговор #414 -: Ноември 09, 2012, 10:45:31 am »
Здравейте, момичета! До сега не съм писала, но ви чета постоянно. Днес ми стана много тъжно докато четях и реших да се включа.  Iva17,  искрено съжалявам за това, което се е случило,направо се разплаках, и то не само от състрадание, но и от възхищение към момичета като теб, които са толкова силни да понесат толкова много болка и въпреки това да намерят сили да се изправят и продължат. Защото знам, че ти ще продължиш.
В края на месеца стартирам втория си и вероятно последен опит. Първият приключи трагично, поне за мен. Нито една яйцеклетка не се оплоди и не стигнахме до трансфер. Беше ужасна агнония докато чакахме оплождане, убиха ни и надеждите занапред. Сега сменихме клиниката и ще опитаме пак въпреки, че проблемът ни е много тежък,а мъжкия фактор понякога е нелечим. Мога да кажа, че сме направили всичко зависещо от нас, всички видове лечения и изследвания и сега се надявам и екипа от новата клиника да направи максимално възможното. Останалото е Божа работа. Трудно ми е да се радвам, че скоро започваме процедура, защото много се страхувам, страхувам се, че може да се повтори това, което изживяхме първия път. Знам, че трябва да мисля позитивно, но понякога ми е трудно. Но като започна процедурата, веднага ще се обнадеждя, винаги така става, изпълваш се с надежди и очаквания.
Може би няма да ви пиша много често, но ако успеем ще кажа, за да вхдъхна кураж на всички с тежка диагноза, за които надежда за собствено дете почти липсва. Знам, че всички ще успеем по един или друг начин, щом го искаме силно. И накрая когато  резултата е налице, цялата тази болка, която сме преживяли, ще се трансформира в едба безкрайна любов и щастие.
*
« Отговор #415 -: Ноември 09, 2012, 10:55:05 am »
Iva17, чета и не мога да намеря думи и сили да ти напиша колко съжалявам  :balk_136: Толкова се радвах за теб ... смятах, че вече си прескочила всички препятствия по трудния път и вярвах, че така ще бъде. Много ми е мъчно. Незная как да те утеша. Прегръщам те силно!

*
« Отговор #416 -: Ноември 09, 2012, 15:10:56 pm »
Момичета,кокичета,идвам от преглед,имаме си едно ембрионче с размери 5,6мм,на 6 седмици и 2 дни,термин 4 юли,но.....пътя до тогава е мноооого дълъг още.Доктора ми изписа витамини.Хай,хора,видях как тупка сърчице,необяснимо е!Боже ,само ни пази! :cheerleader:
Вие,къпете ли се в басейни?Попитах доктора може ли и той отговори положително.Тук има топли басейни,страхотно е и ми се иска да поплувам.Дали е добра идея?Споделете!И с тея хапчета се чудя как се прави секс,много ме е страх за бебето,а доктора каза,че може,държа мъжлето ми "на сухо"вече трети месец,от септември. osi_16
Princess Lea Пожелавам ти успешен старт,в резултат на което  :babyflips:....и само позитивно мислене,каквато енергия излъчваш,такава приемаш!
« Отговор #417 -: Ноември 09, 2012, 16:38:29 pm »
Aldita, благодаря за пожеланието. Много се зарадвах от хубавата новина. Сигурно е прекрасно да чуеш едно малко сърчице. Дано всички момичета тук скоро усетим този прекрасен момент.
Щом доктора ти е казал, че може да правиш секс и да се къпеш, значи е ок. Въпреки, че ако са много топли басейните, според мен не е хубаво. Всичко е въпрос и на усещане. Ако въпреки, че докторът ти разрешава, ти изпитавш някакви страхове и съмнения по-добре не го прави, за да си вътрешно спокойна. Всеки е различен. Аз имам чувстото, че ако забременея, ще ме е страх да правя секс въобще време на бременността. Но това е крайност. Не би трябвало да има никакъв проблем за теб да правиш секс, особено ако сте внимателни.
« Отговор #418 -: Ноември 09, 2012, 17:39:40 pm »
Щом докторът разрешава секс,добре.на мен ми е забранен до края на 4 мес.а мъжът ми каза,че няма никакво намерение и след това да се случва,защото ужасно го е страх.по принцип самият секс не вреди,а само контракциите по време на оргазма,затова по-предпазливо.относно топлите басейни-не съм сигурна,че са ок,защото не трябва да се вдига темературата на бебо.но ако влизаш  за по 5 мин.може и да не е проблем.
« Последна редакция: Ноември 09, 2012, 19:09:43 pm от afrodita279 »
*
« Отговор #419 -: Ноември 09, 2012, 18:51:37 pm »
То пък големият секс ще бъде като жената е бременна страшна работа.По-добре да отиде до банята и сам да се задоволи :D :D :D А за топлите басейни някъде четох,че изобщо не са препоръчителни даже и къпанети с много топла вода