0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2012 - част 2
« Отговор #360 -: Ноември 07, 2012, 07:29:02 am »
amanda, много стиснати палци и от мен за пункцията, и дано после се получи химията и да ти върнат едни прекрасни ембриончета!  yahoo_17 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #361 -: Ноември 07, 2012, 08:14:17 am »
Силно стиснати палци и от мен.
*
« Отговор #362 -: Ноември 07, 2012, 08:23:26 am »
Здравейте момичета, включвам се и аз в темата- вчера беше моят трансфер на 1 добро ембрионче на 3 ден.Понеже ми е за първи път и съвсем забравих да питам доктора, какво трябва да правя сега, да лежа ли през повечето време, да се разхождам ли? osi_13  Той ми даде само насоки за утрогестан и фолиева киселина.
Надявам се, че има надежда и с един ембрион(просто нямаше повече, аз бях на много лека стимулация), теста ми е на 21.11 и до тогава  :ask:
« Отговор #363 -: Ноември 07, 2012, 08:35:59 am »
Трябва да почиваш/според мен пълното лежане не е вариант/.Просто да се пазиш,да почиваш,да се храниш добре/здравословно/ и да ни зарадваш с едни хубави две  :bfp: Тpябва да си пиеш pедовно хапчетата.Разбира се че имаш надежда с един ембрион.Пък никога не се знае той може и на две да се раздели.И възможно най - спокойна да си.
*
« Отговор #364 -: Ноември 07, 2012, 08:52:00 am »
Според мен първите няколко дни е по-добре да си почиваш да не се натоварваш,но не пък съвсем да легнеш и да не мърдаш.Аз с 1-вото ми ин витро не се спрях по цял ден с колата насам натам е нищо не се получи разбираемо беше аз и не се надявах.А сега с второто първите дни почивах повече за колата забравих.Гледах филми по цял ден и т.н. все неангажиращи неща.Сега както виждаш лентичката ми получиха се нещата нека и занапред да е така.Пък и за бебе е достатъчен и един ембрион така,че без паника бъди спокойна.И на 21.11 ти пожелавам най-прекрасното трицифрено ЧХГ
*
« Отговор #365 -: Ноември 07, 2012, 09:02:05 am »
Благодаря момичета, приемам съветите! :balk_103:
*
« Отговор #366 -: Ноември 07, 2012, 09:15:18 am »
Благодаря ви на всички! Така  ме зарежда вашата подкрепа и съм спокойна и знам че този път  ще успея. :bighug: :bighug:                                                                                      Лилка пожелавам ти много положителен тест.

*
« Отговор #367 -: Ноември 07, 2012, 09:54:59 am »
amanda:cuddle: :crossfingers:

Lilka.N., късмет и много положителен тест след 10-тина дни  :goodluck:

polyamitko, браво момиче, много си бременна даже  :P Честито!

rum4e, затова сме тук - да се подкрепяме и да си помагаме   :bighug:
:bighug:

*
« Отговор #368 -: Ноември 07, 2012, 10:06:24 am »
:bighug:  Това е за всички вас! Съжалявам, че на работа нямам интернет и не съм успяла по-рано да прочета окуражителните думи, сутринта видях само, че papa2011 е писала, но бързах за работа и не успях да отговоря. Нямам думи да опиша колко вяра и надежда ми вдъхнаха тези думи. Когато отидох на работа, реших, че все пак ще се обадя на доктора и той също ме прати на кръвен.
Познайте колко е резултата - 508.80  :balk_88: , направо не можах да повярвам.
Говорих и с доктора, той каза, че му мирише на близнаци, ако не и на тризнаци (което вече е малко притеснително, защото не съм първа младост, но човек трябва да внимава какво си пожелава), но още е рано да се каже. Вика ме на преглед в края на следващата седмица. Каза ми, че при такъв резултат дори няма смисъл да пускам втори кръвен след няколко дни. Само ме притеснява, че все още имам малко зацапване, но той ме посъветва да зачестя слагането на Утрогестана.
Още не смея да се зарадвам и не мога да повярвам, разбира се, че се надявах на успех, но все пак ми беше първи опит и не смеех да се надявам.
Пак искам да ви благодаря за подкрепата и хубавите думи и желая успех на всяка от вас.
Rum4e, Heaven_New - на вас успешен старт на процедурата, на мен това ми беше най-хубавата част от процеса - стимулацията, изпитвах едва ли не някакво мазохистично удоволствие като си слагах инжекциите, защото знаех, че вече наистина правя нещо.
На тези от вас, които чакат резултата, имате много стиснати палци от мен и ако можете не се взирайте постоянно в някакви симптоми, така ще ви е по-спокойно. Аз също нямах никакви признаци, като изключим нормалното боцкане в яйчниците и подуването още след пункцията.
Ще ви държа в течение как се развиват нещата при нас, и отново  :bighug:

Този резултат на кой ден след трансфера ти е???
*
« Отговор #369 -: Ноември 07, 2012, 11:30:03 am »
Lilka.N osi_9 Всичко ще бъде о.к.Почивай си,хапвай ананас,може и да се поразходиш на чист въздух,да не се залежаваш,но не и да се преуморяваш и ..само положителни мисли.Чакаме да ни покажеш  :bfp: на 21.11.
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
« Отговор #370 -: Ноември 07, 2012, 12:18:15 pm »
Lilka.N, първите дни си почивай! Аз тръгнах на работа на половин работен ден на 4тия ден от транфера, но само защото се чувствах много добре и не ме свърташе вкъщи. Пожелавам ти много силно положителен тест на 21.11 :)

« Отговор #371 -: Ноември 07, 2012, 12:59:52 pm »
Аз се върнах на 9 ден от трансфера на работа.Ананас не съм хапвала,но хапвах авокадо доста.
« Отговор #372 -: Ноември 07, 2012, 13:13:01 pm »
Здравейте и от мен момичета! Следя ви всеки ден,радвам се от сърце на всички,които имат положителни резултати.Дано да бъдат все повече.Направихме ЗЕТ на 25.10 на 3 ембриончета,"добри" по думите на д-ра. Дадох всичко от себе си, но явно това не помогна.На 12 ден- отрицателен резултат от кръвен тест.Това ми е 4-ти опит.Объркана съм.Очаквах друго...Надявах се...Сега боли...Но явно това ми е съдбата.Не съм наясно със себе си какво ще правим занапред.Силите ни се изчерпаха,емоциите са ни в повече.Ще мисля...ще поплача...,дано успея да вдигна глава отново.

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
*
« Отговор #373 -: Ноември 07, 2012, 13:24:17 pm »
Знам как се чувстваш, mimijorka. След всеки опит съм изпитвала същите чувства. Мога само да ти кажа да не спираш да опитваш докато можеш. Всичко ще си е заслужавало един ден, когато видиш двете чертички, когато чуеш бебешкия плач. Мъката сега е голяма, но ще премине. Търси причините за неуспеха с твоя док и не спирай да се бориш!

*
« Отговор #374 -: Ноември 07, 2012, 13:38:09 pm »
Стискам палци на всички!Трябва да успеем все някак!Аз съм болнични в къщи, защото моята работа е свързана с много хора(все по-често кашлящи и кихащи).ММ и той много се притеснява, нооо божа работа  :crossfingers: yahoo_17 stork-boy
« Отговор #375 -: Ноември 07, 2012, 13:42:57 pm »
Знам как се чувстваш, mimijorka. След всеки опит съм изпитвала същите чувства. Мога само да ти кажа да не спираш да опитваш докато можеш. Всичко ще си е заслужавало един ден, когато видиш двете чертички, когато чуеш бебешкия плач. Мъката сега е голяма, но ще премине. Търси причините за неуспеха с твоя док и не спирай да се бориш!

Благодаря ти,миличка! Надявам се,че ще събера сили и ще продължа.Сигурна съм,че това за което се борим определено си заслужава!

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
« Отговор #376 -: Ноември 07, 2012, 18:55:01 pm »
mimijorka, много съжалявам, мила  :(
Но, моля те, не се предавай, гледай на този опит само като на временен неуспех по пътя, който си поела, рано или късно ще успееш, най-важното е и ти да го вярваш! Кураж!
Lilka, хубаво е според мен първите дни поне повече да си почиваш, да не се натоварваш и никакви домакински задачки. Аз се върнах на работа едва на петия ден след трансфера, дотогава с книжките, филмите, а мъжа ми се скъсваше да ме глези.
Желая ти много спокойствие и търпение до теста и един много хубав резултат на 21.11
migra, вчера ми беше 10 ден след трансфера, който беше на 27.10, та затова и на доктора му се видя доста висок резултата. Ще видим чак другата седмица как се развиват нещата, дано всичко е наред!
« Отговор #377 -: Ноември 08, 2012, 07:47:40 am »
...На 12 ден- отрицателен резултат от кръвен тест.Това ми е 4-ти опит.Объркана съм.Очаквах друго...Надявах се...Сега боли...Но явно това ми е съдбата.Не съм наясно със себе си какво ще правим занапред.Силите ни се изчерпаха,емоциите са ни в повече.Ще мисля...ще поплача...,дано успея да вдигна глава отново.
Мимижорка, съжалявам за неуспеха. Аз съм в същата ситуация. Разбирам чувствата ти.
Много е трудно, изглежда безнадежно, но надежда винаги има!!! Да сме живи и здрави, а за другото - ще намерим начин, ще успеем да се преборим. ЩЕ УСПЕЕМ! Не се отказвай!

Аманда, за утре ти желая успешна пункция. Ще чакам да се похвалиш, че сте изкарали всички яйцеклетки коя от коя по-хубава   :goodluck:
*
« Отговор #378 -: Ноември 08, 2012, 08:07:50 am »
polyamitko пихат на кой ден си правила теста понеже ми се вижда доста висока тази стойност.Доктора какво каза?Сигурно са се хванали всичките
*
« Отговор #379 -: Ноември 08, 2012, 09:31:23 am »
papa2011 благодаря ти миличка :balk_81:
mimijorka сигурна съм, че ще успееш да вдигнеш глава и да продължиш не лекия път който да те доведе до  :bfp:

Аз тази нощ си сложих Овитрел и утре в 14:00ч съм на линия.След пункцията ще ви пиша когато мога ,да се отчета какви сме ги свършили :wink: