0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2012 - част 2
« Отговор #340 -: Ноември 06, 2012, 11:22:45 am »
iva17, dess_dess, хриси-б, aldita, Heaven_New - благодаря за пожеланията!  :balk_81:

*
« Отговор #341 -: Ноември 06, 2012, 11:54:50 am »
 Heaven_New Нямам идея какво е това изследване или тест,но ти пожелавам успешен финал в това,което ти предстои yahoo_17
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #342 -: Ноември 06, 2012, 12:06:49 pm »
Rum4e, леко да мине всичко и успех, успех! Ще те следя.

И аз се качвам пак на въртележката. Тръгвам днес за България, утре и другиден ще съм в клиниката, намислила съм да питам доктора може ли да направим новия тест за определяне на имплантационния прозорец. Изследването е генетично (и с биопсия, ух  :(), но ако получа зелена светлина, ще стартирам чак в края на месеца, а до трансфер ще има още 15 дни, все за около месец и малко ще стане изследването...

Миличка в клиниката на д-р Владимиров, ли си /не съм те чела назад извини ме за което :oops:/? Питам те, защото нали засега май само той прилага този метод :? В другите клиники дали ще се прилага ...

*
Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2
« Отговор #343 -: Ноември 06, 2012, 12:21:11 pm »
Миличка в клиниката на д-р Владимиров, ли си /не съм те чела назад извини ме за което :oops:/? Питам те, защото нали засега май само той прилага този метод :? В другите клиники дали ще се прилага ...

Heaven_New, и аз мисля, че само там го правят и четох че било около 1000 лева, ако си спомням добре. Желая ти късмет!

« Отговор #344 -: Ноември 06, 2012, 12:49:03 pm »
rum4e, успешен старт и силно положителен финал  :bfp:
polyamitko, и аз съм за кръвен тест. Много момичета имат такова зацапване след трансфер. Успех миличка и ни дръж в течение!
Heaven_New, имаш много силно стиснати палци от мен за успешен финал  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #345 -: Ноември 06, 2012, 16:58:42 pm »
rum4e късмет и от мен!
*
« Отговор #346 -: Ноември 06, 2012, 18:08:54 pm »
linapoli, sne_do благодаря ви момичета! Ще имам нужда от подкрепата на всички вас  :grouphug:

« Отговор #347 -: Ноември 06, 2012, 18:14:05 pm »
 :bighug:  Това е за всички вас! Съжалявам, че на работа нямам интернет и не съм успяла по-рано да прочета окуражителните думи, сутринта видях само, че papa2011 е писала, но бързах за работа и не успях да отговоря. Нямам думи да опиша колко вяра и надежда ми вдъхнаха тези думи. Когато отидох на работа, реших, че все пак ще се обадя на доктора и той също ме прати на кръвен.
Познайте колко е резултата - 508.80  :balk_88: , направо не можах да повярвам.
Говорих и с доктора, той каза, че му мирише на близнаци, ако не и на тризнаци (което вече е малко притеснително, защото не съм първа младост, но човек трябва да внимава какво си пожелава), но още е рано да се каже. Вика ме на преглед в края на следващата седмица. Каза ми, че при такъв резултат дори няма смисъл да пускам втори кръвен след няколко дни. Само ме притеснява, че все още имам малко зацапване, но той ме посъветва да зачестя слагането на Утрогестана.
Още не смея да се зарадвам и не мога да повярвам, разбира се, че се надявах на успех, но все пак ми беше първи опит и не смеех да се надявам.
Пак искам да ви благодаря за подкрепата и хубавите думи и желая успех на всяка от вас.
Rum4e, Heaven_New - на вас успешен старт на процедурата, на мен това ми беше най-хубавата част от процеса - стимулацията, изпитвах едва ли не някакво мазохистично удоволствие като си слагах инжекциите, защото знаех, че вече наистина правя нещо.
На тези от вас, които чакат резултата, имате много стиснати палци от мен и ако можете не се взирайте постоянно в някакви симптоми, така ще ви е по-спокойно. Аз също нямах никакви признаци, като изключим нормалното боцкане в яйчниците и подуването още след пункцията.
Ще ви държа в течение как се развиват нещата при нас, и отново  :bighug:

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #348 -: Ноември 06, 2012, 18:23:31 pm »
polyamitko, ето това са добри новини :) Много се радвам, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност, колко и да се бебета. Да ни държиш в течение :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #349 -: Ноември 06, 2012, 18:30:48 pm »
polyamitko, Честито и от мен, това се казва страхотен резултат :) Аз си помислих, че зацапването може да е от нормалното, което на някой бременни им се появява по времето, по което трябва да им дойде М първите няколко месеца. Но каквото и да е ти пожелавам да спира по-бързо.
rum4e, затова сме тук - да се подкрепяме и да си помагаме   :bighug:

« Отговор #350 -: Ноември 06, 2012, 18:35:28 pm »
Аууу...това чхг направо си бие на тризнаци:))))почивай повече и след 2 дни пак кръвен
« Отговор #351 -: Ноември 06, 2012, 19:14:32 pm »
Забравих да ви кажа, че и аз ядох ананас първите дни след трансфера, може да са градски легенди, но пък нищо не пречи да си го хапвате, поне е много свеж и вкусен плод. Разбира се, не казвам, че от него е този резултат, но нищо не пречи да опита човек, пък току-виж помогнало  :D
*
« Отговор #352 -: Ноември 06, 2012, 19:16:37 pm »
polyamitkoУрааааа!Честито,мила! :welcome_1: Ето това се казва новина!Добре дошла в отбора :)
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
*
« Отговор #353 -: Ноември 06, 2012, 19:22:55 pm »
polyamitko честито и от мен.Да имаш 9-те най-спокойни и прекрасни месеци и накрая да гушнеш сладките бебунки(колкото и да са) :welcome3: в клуба
« Отговор #354 -: Ноември 06, 2012, 19:58:01 pm »

polyamitko, видя ли, че напразно се притесняваше. Честито и спокойни 9 месеца.
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #355 -: Ноември 06, 2012, 21:03:58 pm »
polyamitko :P какви страхотни новини, честито :bighug: все така да е докрая! :P

*
« Отговор #356 -: Ноември 06, 2012, 21:54:28 pm »
polyamitko радвам се за резултата.Успех!
papa2011 дано резултатите от тези процедури да са добри и ти отговорят на всички въпроси  :crossfingers:
Heaven_New пожелавам ти успех и следващият опит да е твой:wink::bighug::bighug:
rum4e :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :hug2:

Момичета моята пункция е в петък,всичко за сега е наред имам по 5-7 Ф и в двата яйчника и са по 14-15мм.Разчитам на вас за  :crossfingers:
Благодаря ви!

*
« Отговор #357 -: Ноември 06, 2012, 22:23:35 pm »
amanda   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #358 -: Ноември 07, 2012, 06:41:26 am »
amanda :cool: :cool: :cool:
« Отговор #359 -: Ноември 07, 2012, 07:16:53 am »
amanda имаш много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :balk_103: