0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2012 - част 2
« Отговор #300 -: Ноември 02, 2012, 19:33:10 pm »
И аз съм на това мнение няма смисъл от тея сокове които са с незнам колко Е-та.Само фреш и вода.Няма по-хубаво от това
« Отговор #301 -: Ноември 02, 2012, 19:59:54 pm »
Аз получих кървене и се наложи да лежа по болници 2 пъти докато се оправя съвсем. Просто в началото все си виках "Е от какво толкова да се пазя" Не съм прекалявала, но не ме свърташе много. Може би пак щях да го получа и да бях лежала по цял ден ама за всеки случай е добре първите месеци да се пази повече човек. Да се образува плацентата поне. Не казвам, че трябва непрекъснато да се лежи, но както каза моя доктор-"Всичко прави бавно, не прави резки движения, не вдигай тежко, разхождай се, колкото ти е добре, сядай за малко да си почиваш, полежавай" Мъжът ми и майка ми отнесоха всичката работа вкъщи. Сега поне от жегата няма нужда да се пазиш. Та това е. Но страха през тези месеци ме побърка. Та по-добре да не се стига до там. Успех и много се радвам на всички положителни тестове, които виждам. За мен най-голямата емоция беше като видях положителния тест. Беше страхотен момент. На всеки го пожелавам. 
*
« Отговор #302 -: Ноември 02, 2012, 20:42:07 pm »
maya_the_beeрадвам се,че бебето е добре сега :).А в коя седмица получи кървенето?
« Последна редакция: Ноември 02, 2012, 21:29:40 pm от aldita »
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
« Отговор #303 -: Ноември 02, 2012, 23:23:52 pm »
Здравейте момичета!
Отдавна не съм писала, но редовно Ви чета. Нека споделя и моя опит от предишната бременност. До 13 г.с. не съм имала никакви проблеми, като се има предвид, че с мъжът ми ходихме(около 9 г.с.) на една екскурзия в чужбина за седмица с много ходене пеш цял ден, а вечер се вихреха купони - танци и хорца(слава на бога, че нищо не ми се е случило там). И изведнъж в 13 г.с. масивен кравоизлив(2 дни преди това бях на преглед и док. каза, че си имам плацента), след което докато родя на легло и въпреки това правех нови кръвоизливи още 3 след това.
Моят опит показва, че лежането не гарантира, че няма да прокървиш, но ако прокървиш трябва задължително да лежиш.
Извинявайте за дългите обяснения и дано никой не кърви. На всички Ви пожелавам  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: здрави бебета на финала и Ви  :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #304 -: Ноември 03, 2012, 08:28:36 am »
migra, Честитооооо. Дано всички чакащи имаме като твоя резултат. :D Златен дъжд, успешен старт.
*
« Отговор #305 -: Ноември 03, 2012, 11:39:48 am »
Здравейте момичта ,
искам да споделя моите тревоги. Вчера бях на преглед и за пръв път отидох без да ми е свито сърцето. А пък то какво стана , доктора доста дълго ме преглежда и мълча , което доста ме стресна , щото друг път винаги си коментира какво вижда. Ами резултата е , че по-голямото ембрионче нямаше пулс , а по-малко каза , че се развивало доста мудно. Каза ми да не приемаме резултата като окончателен , щото всико било възможно да се случи , вика ме на 9-ти пак за да видим положението. Просто не знам какво да мисля. Предния ден бяхме толкова щасливи , а пък в следващия момент....Не знам вече , нямаме ли право на малко щастие. Толкова ми е криво.
Извинявайте момичета , че ви натоварвам с моите проблеми , но само вие можете да ме разберете.
*
« Отговор #306 -: Ноември 03, 2012, 12:13:26 pm »
Разбирам как се чувстваш sne_do. Дано едното ембрионче се задържи и развие! Може пък да те изненадат с добри новини на следващия преглед. Вярвай в доброто, старай се да не мислиш за лошото! Наистина толкова сме преживяли с надежда за малко щастие... Дано да го постигнем! Стискам палци и късмет  :crossfingers:

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #307 -: Ноември 03, 2012, 12:40:39 pm »
sne_do, представям си какво ти е :( Стискам ти палци малкото ембрионче да се развива добре, макар и по-бавно  :bighug:
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #308 -: Ноември 03, 2012, 14:42:58 pm »
Честито на всички видели двете чертички, толкова се развълнувах. На тези от вас, които не успяха този път пращам само по една прегръдка.Знам, че каквото и да ви каже който и да е, няма да стопи мъката
Днес на мен ми е дванадесети ден от цикъла, четири дни съм на стимулация с 225 единици Мерионал и имам в единия около 12 в другия яйчник около осем фоликула. Така като гледам преди двайсти ден няма да ми е пункцията...Ще се включа по нататък, избягвам да пиша и да чета често, за да не си вкарвам филми, а освен това се чувствам прекрасно и сигурно в ръцете на моят избор за лекар :wink:
« Отговор #309 -: Ноември 03, 2012, 16:22:23 pm »
sne_do, osi_12 това, което се е случило с по-голямото ембрионче, е много тъжно  :balk_146: стискам ти палци другото да е добре  :crossfingers: сега повече отвсякога имаш нужда да споделяш - не ни натоварваш по никакъв начин, форумът е точно затова. дано  yahoo_17 да ти е на късмет.
*
« Отговор #310 -: Ноември 03, 2012, 19:32:02 pm »
Мери Попинз, желая ти късмет  :goodluck:

Corazon_al_Sur, кога е тестът?  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #311 -: Ноември 03, 2012, 20:52:48 pm »
sne_do съжалявам за това което си преживяла :(,дано всичко да се оправи на следващия преглед новините да са добри.
Мери Попинз успех :wink:.

Момичета моите фоликули са пораснали продължавам със същите лекарства и добавиха Оргалутран/мисля че така беше :?/ за утре вечер.В понеделник съм пак ще имам и хормони и така :)

« Отговор #312 -: Ноември 04, 2012, 00:04:18 am »
Докторът ...Каза ми да не приемаме резултата като окончателен , щото всичко било възможно да се случи , вика ме на 9-ти пак за да видим положението.
Вярвай най-много на това и ще се успокоиш.
« Отговор #313 -: Ноември 04, 2012, 16:42:43 pm »
sne_do, съжалявам за така развилата се рискова бременност. Бъди силна и ако можеш бъди спокойна. Бебетата ти имат нужда от теб, твоята обич и спокойствие. Желая ти здраве и късмет ембриончетата да се преборят.

Аmanda, браво на теб момиче, фоликулите ти растат, всичко върви по план, дай Боже да завърши с успех!

migra, честита и щастлива бременност.
*
« Отговор #314 -: Ноември 04, 2012, 18:38:34 pm »
papa2011 чул те Господ и да ти се връща и на теб  :bighug:.Ти на какъв етап си,ще мислиш ли за някакъв опит?

*
« Отговор #315 -: Ноември 05, 2012, 12:51:43 pm »
искам да ви попитам дали някой е имал такава стимулация като моята:дълъг протокол 2ри ден на МЦ ,започнахме с декапептил,и след 8дена продължаваме с Гонал.Това че започвам от 2 ден не е ли къс протокол.
« Отговор #316 -: Ноември 05, 2012, 13:36:35 pm »
sne_do, имаш много силно стиснати палци от мен  :crossfingers:
seven, моята стимулация запояна на жтори ден от цикъла и се води къса. Беше с пурегон.

« Отговор #317 -: Ноември 05, 2012, 15:27:11 pm »
Здравейте, момичета. Сутринта бях на кръвен тест за бременност в клиниката, сега звъннах за резултата - отрицателен е. Докторът ми спря утрогестана, явно съм дотук...
*
« Отговор #318 -: Ноември 05, 2012, 16:21:32 pm »
Corazon_al_Sur , искрено съжалявам за резултата.
До тук си само с този опит, наплачи се на воля и се събери бързо, за да можеш да продължиш по трудния път, който си поела. Все някога ще дойде момента и на твоя положителен тест. Дано да е много скоро. Успех!

« Отговор #319 -: Ноември 05, 2012, 16:26:08 pm »
Ех,Корасон,съжалявам,мъчно ми е винаги като видя подобен пост.главата горе и напред!Прегръдки!