Май беше нещо с по-бавното преработване на киселото мляко и възможност да се засили рефлукс, но не съм сигурна.
Аз също съм давала по-късно следобед/ вечер - при нас не е имало някакъв дискомфорт, но го преместих да го давам по-рано или сутрин.
Аз искам да попитам нещо, само дано ме разберете правилно.
Благовест яде всичко, което му подадеш, хапва си според мен количества съответстващи на възрастта му( 1г.7м.) Не му ги меря с мензурата де - 1 нормална детска купичка. Колкото му се яде - не ми "реве" от глад между храненията. Въпреки това си е доста слабичък и ми се иска малко да напълнее, че взеха да му падат панталоните
Само за информация 83см и към 10,200кг.
Според вас на какви храни може да наблегна, за да "заглади" малко косъма както се казва. (ако може не коментирайте от типа на въглехидрати, белтъчини и т.н. че хич не съм наясно кое какво съдържа
нещо конкретно ако може)
Сега, напълно осъзнавам, че може и да си е ген, и колкото и да яде да не "даде резултат"
, че то аз сега в 7-я месец съм 60 кила. Пак да поясня, че нямам намерение да му бутам насила храна, още по-малко нездравословна.Ако стане- стане. Но 1-2 килца няма му се отразят зле. Личната не е изразявала притеснение от теглото му, нито аз се притеснявам - здрав си е, весел си е, да чукна на дърво само с 2-3 хреми сме се занимавали.
Много се заобяснявах ама дано ме разбрахте