Мими, не ти казвам, че се обясняваш безсмилено, казвам ти че пишеш неверни неща, понеже не разбираш това, което се опитваш да обясняваш. Може много да си чела, но няма разбиране. Постовете ми за за тези, които заблуждаваш с незнанието си,не за теб. За теб съм наясно, че си убедена, че го разбираш. Не виждам причина да си мълча, когато видя да пишеш безумия пак от сорта как печенето помагало срещу ябълковата киселина, щото някой може да ти се върже и ако за него е важно нещо да не е киселинно, да му направиш проблем. Пишеш и други безумия от сорта на как да си мерим рибите по лакътя и ако били по-къси значи не било опасно да имат живак. Това са твои хитове, не си ги измислям аз тези неща. Или хитовете,които изписа за желатина или за пигмента на червените чушки.. въобше не ми се връща назад.
Никой не дава каквото му падне, че всичко ще е наред, не го казвай все едно не знаеш какво сме си повтаряли хиляда пъти. Аз повтарям непрекъснато за предпазливост, хиляда пъти съм писала правилата за захранване. Това са реални и безопасни начини за захранване, не съм застрашила никого с нищо. Разликата е, че ти си убедена, че захранването е някаква мистерия, чиито тънкости ти познаваш из дълбоко, а другите сме някакви лаици, дето дават на децата си неща, с които им застрашават живота, и бъдешето. Ми мога да те уверя, че това не е така. Не е толкова сложно да се спазва правилото да се захранва с едно нещо, да се наблюдава и да се спира, ако има някакъв симптом. Не го изкарвай сега, все едо е ядрена физика моля те. Няма храни, които са забранени след 6м възрат с изключение на меда и млякото, а списъка с 10те най-чести алергена е известен.
Мен лично твоето мнение не ме интересува и както казах ще пиша когато заблуждаваш, а не за да убеждавам теб в каквото и да е, защото не виждам смисъл. Ако напиша нещо, което според теб е невярно поправи ме и ще имаме дискусия, ако не, моля не се занимавай с мен. Въобще нямаше и да се меся, ако не стига че чета какви неверни неща пишеш и си мълча, ами и на всичкото отгоре след това каза на друг, че си натрапвал мнението.