Здравейте
Имам следния въпрос, незнам дали е за тук или за Педиатрични Грижи, но...
Вчера бяхме на лекар и стана въпрос че бебето не спи цяла нощ, а започна да се буди по 2-3 пъти за ядене и педиатърката каза, че на нашата възраст бебето не трябва да яде през нощта и ни каза да даваме за вечеря повече мляко и също така да отида да купя cereal (каша предполагам) и да и слагам вътре във вечерното мляко, за да я засити за цяла нощ. Аз купих на Нестле някакво със ванилия. Имаше и без глутен от 4м- до 6м, ама така или иначе ще трябва да я захранвам с глутен, та реших да взема пшенично (аз я захранвам от 5м). Сложих малко, днес щях да сложа повече и така докато стигнем максимума от 3 лъжици.
Та днес сутринта нищо и нямаше и на обяд съвсем забравих, че това се води захранване с пшеница и реших да и сложа малко домат в пюрето, като за 1ви ден захранване. И преди малко забелязах как на ръката има 2 обрива
Сега, въпроса ми е от кое от двете може да е? От едното са минали почти 24 часа, а от другото 2-3....Може ли въобще да е алергия, петната са с големината на 1 стотинка и са 2 около китката...По тялото няма нищо...
Благодаря Ви