Относно яйцата, млякото и боба - да, за някои хора са вредни, за някои са вредни пък само белтъците на яйцата
Но сигурно не знам колкото теб - не съм писала дисертации, просто ми се налага да спазвам хранителен режим различен от общоприетото разбиране. Млечни не ям от 2 години например.
А, StefiZ, метода проба-грешка е много по-достоверен от тестовете за алергии, особено при по-малки деца, вярвай ми
Никой не говори за алергии, никой не е казал, че трбява да храниш детето си с неща, към които е алергично (и моето беше алергично към жълтък). Говорим дали трябва да си ядеш плода преди храната, поради това, че бил фементирал и отговорът е не, не фементира в стомаха на жив човек.
другото за което говорим е дали човек, който няма алергии, би следвало да си разделя въглехидратите от протеините и аз ти казвам, че ако това беше така, то бобът би бил една от най вредните храни заедно с яйцата или с пилешката супа с фиде или застройка или пък пиле с бял сос.
Отслабва се от това хранене и общо се чувстваш по-добре, защото се яде на части по малко. Теорията е, че понеже няма такова подскачане в кръвната захар, а е горе долу еднаква с малки вдигания и качвания. Аз бях на такава подобна диета когато имах гестационен диабет, на по-малки порцийки, но по-често и без да съм разделяла храните, поради това, че се хранех така, се чувствах по-добре и дори отслабнах. Така че мисълта ми е, че има предимство храненето на части, а не това, че си хапнала плода половин час преди другите храни.
Осверн това никой не е говорел дали ти се чувстваш по-добре, ти се намеси да попиташ защо съм казала зарежи ги тея работи с ферментацията, като очевидно не те е интересувало. Можеше просто да напишеш от самото начало, че говоря глупости без да разбирам и да ми спестиш писането на обяснения защо, при положение, че не те интересуват.