БОби,е Тайланд сме,аз се чудя с какво захранват тука техните бебета сигурно с том ям супа с нудъл:))) Щото пюретята хич не ги тчат...В огромен супер,ката Теско има всичко на всичк 6 вида пюре все с месо и то в комбинация с царевица или аспержи,от плод намерих само ябълка и морков.Жбрули,аз още си мисля за радиацията,ама въпросните пюрета са на кнор,вносни,От друга страна си казвам,че не трябва да се филмирам толкова,тук е пълно с чуждеци и то с бебета.Значи ще дам малко бананче,а с другите екзотики манго,папая да и дам ли?Засега не е проявявала алергии.Аз давам по съвсем малко твърда храна окло 60 гр на ден,само да опитва,Кашата я направих с Ам,че да опита и неговия вкус,не изпадна във възторг ама хапна малко:) Иначе се чуства чудесно,часовата разлика я стопи за един ден,адаптира се към климата,даже вода пропи:) Още не съм я топкала в океана,макар че водата е чай,около 28 градуса,може днес крачетата само.За разлика от Пукет и Ко Самуи,тук,в Хуа Хин никак не е жега и няма влага,денонощно подухва лек бриз,чисто е и някак по европейско,не случайно кралят им си е направил резиденция тук:)Айде и капун ха:))