Нормално ли е децата да искат всичко, с което те видят в ръка? За храна става дума.
Започвам да си мисля, че моите деца са вечно гладни, аз ли не ги храня достатъчно- не знам!
Сутрин пием АМ, по 240мл , това към 8 сутринта. След дрямката, към 11 ядем бисквитки, или мляко с бисквити, попара понякога, различно.. в 1:30 или по-рано, (зависи кога сме се събудили и хапнали преди това) ядем супа. По една пълна бебешка купичка, 250гр, пасирана( аз им правя различни и по-гъстички, почти всеки ден) от скоро ядем и десерт. един плод на двамата, каквото ни се намира. Днес им правих желе с банани в него. Хапнаха 200 гр десерт -двамата заедно. Откъм сладко , по-скромно гледам да го раздаваме!
След следобедната дрямка към 4:30 ядем пюре, или плод( по един на всеки) или кисеко мляко с бисквити( любимото им!) Пак, каквото се намира и не сме го яли предния ден! Вечер в 7 шише АМ с 240мл и лъжичка оризова каша в него!
Пищим и крещим, нападаме, който и да се мерне с нещо в ръка, с татко им не можем и кафе да пием край тях, пълна лудница! Не им стига храната ли, или просто са любопитни, не знам и аз! Иначе растем нормално, наддаваме си нормално, дори понатежаха, откакто почнахме да обядваме с нещо, което аз им готвя.. Стресирам се напразно или има защо, споделете при вас как е!